Šta je novo?

iPhone 14

Meni se isto desilo pre desetak dana kad sam probao da porucim telefon uvece kasnije. Sutradan je radilo normalno.

Videcemo da li ove godine mozemo da ocekujemo dobre cene na ananasu kao sto se desavalo za 13 seriju....

Ja se ceo dan dvoumim da li da uzmem pro ili pro max. Imam sad 12 pro max, i navikla sam na veliki uređaj, ali moram priznati da mi nekad smeta velicina.

Ne ne, kao nov je, nista mu ne fali,ali hocu da menjam. Sta cu, bolest ne bira 😁😁😁

Ja se ceo dan dvoumim da li da uzmem pro ili pro max. Imam sad 12 pro max, i navikla sam na veliki uređaj, ali moram priznati da mi nekad smeta velicina.
Po meni pro max, volim velike ekrane a plus je i baterija poprilično veća. Naravno ti odlucujes na kraju.

Ovo uopste nije lose :) ja cekam da vidim jel ce mi mts eventualno izaci u susret, voleo bih da da....

Narucio sam preko drugara iz Francuske 14 Pro 128gb crni. Odmah dao 750e i naredna 24meseca po 20e rata i na kraju svega toga se plati jos 100e. Sad jos samo da stigne. Odlucio sam da se posle nekoliko godina koriscenja Androida, vratim na Iphone.

^ sigurno nisi pogrešio

Bice dobra baterija i na 14pro.Svaki dan vidjam kod druga 13pro max, jeste sve to lepo i pregledno ali je bas cigla, ne bih mogao da ga nosim.

Mnogo se opterećujete baterijom za ljude koji nose telefon od 1500 evra. Svakome ko ima obaveze u životu ce da izgura baterija jedan dan na bilo kome od novijih jabuka. A i ako se desi da ne izgura, valjda ima struje negde oko vas...

Mnogo se opterećujete baterijom za ljude koji nose telefon od 1500 evra. Svakome ko ima obaveze u životu ce da izgura baterija jedan dan na bilo kome od novijih jabuka. A i ako se desi da ne izgura, valjda ima struje negde oko vas...
Iznenadio bi se koliko ljudi lagano potroši pet-šest-sedam sati dnevno gledajući u telefon. Mene je, srećom, ta bolest zaobišla. (jedna od retkih)

Za te pare malo je a punjac spor stagod vi pricali. Drago mi da mnogima te pare nisu velike pa pristaju na brdo kompromisa ali jos da ih brane mi je fenomen.

Telefoni koje prodaje a1, da li su simfree ili su zaključani na a1 mrežu?

Iskreno, i dalje mislim da je iskoriscenost velikog ekrana slaba tacka iOS-a. Ne vidim nikakav benefit osim sto su elementi veci. Dakle PM ima smisla samo za gejming i video sadrzaj.

Ljudi mozda sam ja lud ali ovo ne izgleda toliko lose uopste, ukoliko placate u kesu ovo je cena od 1500 evra, sto je priblizno onoj u CH...

Telefon u pitanju je 14 PM 256

EDIT : Trenutno sam u Yettelu, sta cenite ukoliko bi zelo da predjem u A1 dal bi mogao da izboksujem jos neki popust na uredjaj? :D
Ja bih ipak uzeo u CH, kao što i radim uostalom još od prve šestice koju sam tamo uzeo. Lično smatram i verujem da su telefoni za CH tržište ipak bolji od ovih namenjeni EEU. Drugo ok porez na povrat pdv je zanemarljiv i smešan u odnosu na cenu telefona i radim ga samo ako kolima idem za CH. Ali za ovo oko prelaska u A1 zbog iste ili čak i jeftinije cene telefona ni u snu ne bih razmatrao. U Yettelu sam prvenstveno zbog najbolje mreže i godinama unazad nisam uzeo zarad telefona ni jednom ugovor… sem UO na popust računa 50% ;-)

Facebook? Surfanje? Itd... Vise stane na ekran. Veci ekran je u mnogo slucajeva bolji. Jedino je mana ta sto.je za nekoga prevelik telefon.

Naručio 14 PM 256gkb (zlatni) u Yettelu, daću 500€ učešće a ostalo na 12 rata. Meni to pre odgovara nego ona kombinacija da dam 180k odmah u kešu.

Moj trenutni 13 PM ide sestri, na njeno oduševljenje 🥰. Ima jednu ogrebotinu od pada na lajsni, pa neću da mi razni likovi nude po 300-400€ manje zbog iste. Nek' služi nju lepo, da i ona proba iPhone konačno.

Ja sam narucio 128 verziju....nadam se da se nisam zaebo.
Sada imam xiaomi mi 10t pro, nikada nisam prebacio 70gb.....

Vrh Dno