Ne ne, kao nov je, nista mu ne fali,ali hocu da menjam. Sta cu, bolest ne bira 😁😁😁
BiceVidecemo da li ove godine mozemo da ocekujemo dobre cene na ananasu kao sto se desavalo za 13 seriju....
Po meni pro max, volim velike ekrane a plus je i baterija poprilično veća. Naravno ti odlucujes na kraju.Ja se ceo dan dvoumim da li da uzmem pro ili pro max. Imam sad 12 pro max, i navikla sam na veliki uređaj, ali moram priznati da mi nekad smeta velicina.
Ljubičanstvenikoje boje?
![]()
Istu muku mucim ceo dan.Dal uzeti Pro ili Pro Max
Iznenadio bi se koliko ljudi lagano potroši pet-šest-sedam sati dnevno gledajući u telefon. Mene je, srećom, ta bolest zaobišla. (jedna od retkih)Mnogo se opterećujete baterijom za ljude koji nose telefon od 1500 evra. Svakome ko ima obaveze u životu ce da izgura baterija jedan dan na bilo kome od novijih jabuka. A i ako se desi da ne izgura, valjda ima struje negde oko vas...
Da su slike.neshto.vrh i nisu.... Valjdaa sto si slikao."u prolazu" 😁
Ja bih ipak uzeo u CH, kao što i radim uostalom još od prve šestice koju sam tamo uzeo. Lično smatram i verujem da su telefoni za CH tržište ipak bolji od ovih namenjeni EEU. Drugo ok porez na povrat pdv je zanemarljiv i smešan u odnosu na cenu telefona i radim ga samo ako kolima idem za CH. Ali za ovo oko prelaska u A1 zbog iste ili čak i jeftinije cene telefona ni u snu ne bih razmatrao. U Yettelu sam prvenstveno zbog najbolje mreže i godinama unazad nisam uzeo zarad telefona ni jednom ugovor… sem UO na popust računa 50% ;-)Ljudi mozda sam ja lud ali ovo ne izgleda toliko lose uopste, ukoliko placate u kesu ovo je cena od 1500 evra, sto je priblizno onoj u CH...
Telefon u pitanju je 14 PM 256
EDIT : Trenutno sam u Yettelu, sta cenite ukoliko bi zelo da predjem u A1 dal bi mogao da izboksujem jos neki popust na uredjaj?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari