Šta je novo?

iPhone 14

Da li će te cene da padaju u dogledno vreme? Kako je bivalo do sad?

Dobro je ovo za apple watch, neka su izasli novi da 7 ici padne cena jer nema potrebe uzimati 8 icu :D

Jesu li najzad ubacili reverse charging? To bi mi poslužilo nekada za sat 😎

Manite cene u Americi, nema veze sa evropskom cenom..

Cene u Nemackoj za socijalnih 128GB:
14 1000e
14plus 1150e
14pro 1300e
14pro max 1450e - toliko sam platio kvadrat stana prosle godine...

Ultra sat 1000e, a ne moze da sastavi 2 dana koristenja, reklamiraju ga kao za Ber Grilsa, pa gde ce da ga dopunjava na planini, nosice powerbank? Garmin Solar resenja su ipak bolja za te situacije...

Izbacili su pristojan fon koji je ubijen cenama. 1400 evra za pro... Za 2 godine izaći će na 2000

Jacanje dolara, konkurencija dize cene. Sve ocekivano.
Ne znam sto se toliko iznenadjujete.

Mozemo se zahvaliti evro zoni na tome. Oni su izbacili cene u usa iste kao prosle godine. Evro je pao 20% naspram prosle godine.
Cene u Nemackoj za socijalnih 128GB:
14 1000e
14plus 1150e
14pro 1300e
14pro max 1450e - toliko sam platio kvadrat stana prosle godine...

Ultra sat 1000e, a ne moze da sastavi 2 dana koristenja, reklamiraju ga kao za Ber Grilsa, pa gde ce da ga dopunjava na planini, nosice powerbank? Garmin Solar resenja su ipak bolja za te situacije...
zar ne sastavlja tri? :)

Poslednja izmena:
Yes, u pravu si.

Sat kod MKHBD

Prilozi

• 12FE5870-8422-43C0-8B56-2EC46DC571DE.jpeg
    12FE5870-8422-43C0-8B56-2EC46DC571DE.jpeg
    77.1 KB · Pregleda: 129
Videcemo 16.09. ali ako je prosle godine 13PM 128GB kostao oko 1500e po ovim cenama kod nas ce biti bar 1700e😅

Šta je sa LIDAR senzorom, jel i dalje tu?

CNet - Apple's iPhone 14 Event: Everything Revealed in 12 Minutes

Jel realno da Watch Ultra ne nudi mogućnost da se ubace gpx mape kao na Galaxy Watch 5 Pro?
Mislim oba su igračke naspram Garmin Fenix 7 satova.
Sorry ako ima Watch tema

^ Thankagiving day pa Christmas pa 8.3.

Ameriku ispostovali sa cenama, EU katastrofa.....

Moje vidjenje eventa:

Watch Ultra - Okej, mada preskup i mogao je da ima bolju bateriju.
AirPods Pro 2 - Odlicne. Steta sto nemaju lossless i dalje, ali super upgrade za isti novac.
Iphone 14 - Ocekivano, fail.
Iphone 14 Max - Ocekivano, pun pogodak. Zao mi je sto vise ne postoji mini, ali ovo je trzisna realnost.
Iphone 14 Pro i PM - Super su resili notch, bolje kamere, SoC, AOD itd. Generalno odlicno zaokruzen proizvod. Vrlo je moguce da nisu podigli cene jer su imali u vidu odnos dolar-evro pa bi u EU bio bas drasticno skuplji.

Ne znam kolika je peripetija poruciti sa Amazona americkog ili slicno pa koliko kosta nek kosta..... EU cene nemaju smisla uopste.....

Nisam ljubitelj Apple, ali su vrhunski rešili notch sa tim dinamičnim ostrvom. Ono što postoji kao deo Edge light sistema na Samsung i One UI, to je Apple maksimalno usavršio i implementirao kao deo dinamičnog ostrva, po meni vrhunski izgleda.
iP14 Pro i 14 Pro max su pun pogodak.

Vrh Dno