Šta je novo?

iPhone 14

super sto ga niko nece kupiti, napokon propada apple :)

Ovaj AOD je stvarno kul, i pilula je ok. I A16 dobijamo. Ako bude razumna cena moglo bi se razmisliti :)

Konačno veći senzor, 48mpx. Biće to top.

Skidam kapu za Dynamic Island, fenomenalno rešenje zaista. Stvarno lepo izgleda, u odnosu na notch.

Cena ista i za pro...

Dynamic Island je top stvarno, bas sy vrhunsko resenje napravili...

Iste cene :)

14 Pro - 999$
14 Pro Max - 1099$
Samo što je dolar sad kao i evro. 😁

Već vidim ljubičasti kako cu da uzmem. :D

Ovaj AOD ima da uništava bateriju. Nije kao na nekim telefonima gde samo sija sat i par ikonica nego drži ceo zakljucani ekran ukljucen... Ali videćemo

Uh, i ja se sad razmisljam za ljubicasti :)

Veliki plus mi je ovaj action mode... Ako stvarno bude radio kako su predstavili, cao GoPro za vecinu upotreba sem onih najekstremnijih :)

Jedno pitanje.
Ima li Iphone dual Sim opciju,tj da jedna kartica bude fizička a druga Esim.
Možda posle S23 Ultre razmislim da pređem na Iphone.

^Ima. Upravo koristim tu kombinacija i radi dobro.

Na kraju bolje nego što smo očekivali :)
Pogotovo što su cene ostalie iste

Ovaj AOD ima da uništava bateriju. Nije kao na nekim telefonima gde samo sija sat i par ikonica nego drži ceo zakljucani ekran ukljucen... Ali videćemo
stvarno mislis da bi apple izbacio nesto sto unistava bateriju, da im unisti reputaciju?

Niko se nije setio da iskoristi "pilulu" na kreativan način sem njih, a toliko android modela izašlo... Neverovatno

CPU ponovo 2 generacije ispred android konkurencije. Ubijaju.
Šteta što je za mene lično samo iOS sam po sebi dealbreaker.

Krecemo od 128gb i cene u DE:

Prilozi

• 7865DBE0-643A-4AD7-9676-C50B3A3D6B77.png
    7865DBE0-643A-4AD7-9676-C50B3A3D6B77.png
    237.4 KB · Pregleda: 185
  • 8DA219F0-08D9-40D2-8AB9-FD78C1CADF0F.png
    8DA219F0-08D9-40D2-8AB9-FD78C1CADF0F.png
    322.2 KB · Pregleda: 182
Niko se nije setio da iskoristi "pilulu" na kreativan način sem njih, a toliko android modela izašlo... Neverovatno

CPU ponovo 2 generacije ispred android konkurencije. Ubijaju.
Šteta što je za mene lično samo iOS sam po sebi dealbreaker.

Ako pogledaš iskopirali su Samsung bubble notification, ali i doradili mnogo toga da to bude baš kako treba.

Skidam kapu za integraciju.

Iskreno, ovo "ostrvo" je sjajno rešenje. Nisam gledao od početka stream, zna li se da li će i uređaji sa notch-om dobiti to?

stvarno mislis da bi apple izbacio nesto sto unistava bateriju, da im unisti reputaciju?
Uništavali su sebi reputaciju baterijom godinama i tek od 11 su uradili pravu stvar. Ali ako onako bude mogao da radi aod a da ne potrosi vise od 15 procenata baterije to će biti savršenstvo. A ako bude više trošio onda samo stavimo crnu pozadinu i rešeno :D

Nece, ne nadajte se... Vidim po reakcijama da je Dynamic Island bukvalno sve odusevio i da je jedan od USP :)

Ovo je specific za pro modele 14.

Vidi se na cenama kako je evro propao. Vise se placa za storage 130 evra, a oduvek je bilo 100.

Poslednja izmena:
Pilula iskorišćena super. Ne znam zašto neko misli da su ip14 predstavili džabe. Oni odlično znaju da korisnici koji kupuju 12 i 13 ne menjaju telefone često i ne treba im inovacija ali ko treba da uđe u tu kategoriju će pre kupiti 14 nego 13. Sa druge strane znaju da je korisnicima pro i max potrebno više inovacija da bi svake godine kupili najnoviji model....i izgleda da su pogodili.

Cene u Madjarskoj jos jace: (ft je 400)

300 evra razlike izmedju proslogodisnjeg modela i ovogodisnjeg.

Prilozi

• CDD26FF4-00D5-4518-ABA2-6730C74C6A7A.png
    CDD26FF4-00D5-4518-ABA2-6730C74C6A7A.png
    193.3 KB · Pregleda: 155
14 Pro max kreće od 1449 …13 pro max je bio 1249(cene u austriji )

Za bateriju piše 29 sati video reprodukcije … za 13 pro max je bilo 25 sati (kako kaže apple) znaci ima poboljšanja sigurno

Nazad
Vrh Dno