Šta je novo?

iPhone 14

Sad sam ušao na app store i vidim reklamu za ios 16 i da će na njemu da bude mnogo više personalizacije zakljucanog ekrana. Hvala bogu da to promeniše, baš im je bio dosadan i glup taj deo. Samo se nadam da će to svi da dobiju pa i 11 ica.

Naravno da stize i na 11, cak stize i na SE

Prilozi

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    446.3 KB · Pregleda: 124
Samo je pitanje sta ce od opcija biti dostupno na starijim modelima...

To je zato sto izbace par telefona godisnje i svi imaju skoro isti hardver...dok ostale kompanije izbace mnooogo vise telefona i hardver se razlikuje na svakom... :)

^ pre ce biti da imaju sve svoje od procesora operativnog sistema pa mogu da kontrolišu sve za razliku od ostalih koji niti imaju svoj os niti svoj procesor. Ako izuzmemo Samsung mada i oni su pola pola a Huawei je nažalost izbacen iz igre

Plus promene u softveru su uglavnom minimalne svake godine...

Kakve karikature na današnjoj prezentaciji. Upravo neka klingonka.

Samo je pitanje sta ce od opcija biti dostupno na starijim modelima...
Za ovo sam i pitao. Znam da ce i stariji dobiti ios 16, ali koje od opcija ce imati...

Zar do sada event nije bio na bini i uživo govorili? A sada nam pustili snimak koliko vidim.

Najveći prodavci magle u istoriji. Svaka im čast. 😁

Evo jedna velika stvar koju sam godinama čekao a ne znam da ima ijedan flegšip, a to je autofokus na prednjoj kameri.

Nema fizičke sim kartice US modeli. Videćemo hoće li kod nas isto biti tako....

Kakav fijasko je ova 14 ica. Valjda će se opeći na prodaji. Bukvalno prodaju isti fon još od 12 ice. Mene bi bilo sramota da predstavljam 3 godine isti uređaj.
Dakle stari dizajn, stare kamere, stari ekran, stari procesor. Kako oni misle da prodaju ovo nije mi jasno.

Kod 14 obicne najvise pricaju o nekim bezveznim opcijama, sos pozivi, satelitski pozivi, ekologija...

Bože koju količinu gluposti i nepotrebnih informacija su izneli.... 😂😂😂
Pričaju o nekoj izdržljivosti a stvari drugi ajfon koji vidim je negde razbijen. 😁

Cene iste kod 14ke... Lepo.

Ustvari od običnog nismo ništa ni očekivali. To sve što se nadamo valjda će da kažu za pro i pro max. Lepo je što ima obični sa 6.7 inča.

Ko ima 12icu može komotno da gura do izlaska 18ice. Neće biti pravog apgrejda još generacijama.

Braco, nije dobro cim im je crash detection i satelit SOS main feature novina

Kolika pilula bem si sunce. 😂 Sreća pa su lepo osmislili gomilu gluposti koje iskaču iz nje. Eto novine, da ne bude posle guraju 6 god noč.
Bezeli isti godinama, dizajn takođe. Ništa spec na polju dizajna.

Evo ga AOD hahahahaha dobro došli braćo u ovaj vrhunski i neviđeni feature. 😁
Ipak nije pravi AOD, al ajd neka ga krste tako.

Nazad
Vrh Dno