Ja ga nosim bez maske, drugi dan zaradio ogrebotinu po ekranu više je ni ne vidim, a ne da razmišljam o punjenjuČudno mi je malo jer mi ni na jednom prethodnom ajfonu nije tako brzo pala za 1%. Dvanaestica sa 100% bila bar 8 meseci. Kakvo je stanje kod tebe što se tiče BH? Je l' obraćaš pažnju na punjenje nešto posebno?
Hvala!Ja sam presao sa S20 na 14 pro, sto se tice Move to Ios uradi to dosta dobar posao, prebacio mi slike, poruke, whatsapp istoriju, viber ne može, tu ces izgubiti sve poruke ( to jest moze i to, preko pc aplikacija koje se plaćaju, pa moras krekovanu verziju, al i to nesto radi polovicno) meni je sve to lagano radilo, al vidim po netu da se ljudi zale da ima bagova. Sto se tice kupovine, ja bi ti preporicio nekog proverenog, jeftinog sa kp i da uzmes apple care, to je applova garancija koja pokriva sve, ukljucujuci i lomljenje ekrana, zadnjeg stakla, sta vec, sve osim gubitka telefona. Sa tim ti ne treba nikakva druga garancija i onda nema smisla uzimati telefon kod operatera ili u gigatronu, ovako mozes da ga uzmes od crnog ciganina ako znas da je nov i miran si. To sto si naveo to su jedine razlike izmedju pro i pro max, to sam prosudi za sta i kolko koristiš telefon, ja iskreno nisam zadovoljan baterijom sa 14 pro, al ja igram neko smece od igrice 3 sata dnevno i to mi pojede bateriju...bez toga, baterija je skroz ok
moze, ali imas fore 60 dana od kada je telefon kupljenHvala!
Znaci uzmem jeftinog sa KP, pa onda kada aktiviram telefon, online pazarim Apple Care? Jel to moze kod nas?
Moze, placa se 10$ mesecno, samo treba da napravis jedan Apple ID nalog na telefonu, gde je region podesen na US i na njega uplacujes, ima tema za to. Znaci ako polomis ekran, odneses u ovlasceni servis kod nas, oni vide da ti imas apple care i zamene ti ekran ili ako ti je telefon skroz unisten, dace ti novi, sve dzabe. To novi , moze biti i refurbished, al u svakom slucaju dobices neostecen telefon.
moze, ali imas fore 60 dana od kada je telefon kupljen
Nemoj raditi move to ios. Prebacujes i bagove. Cist telefon, prebaci samo fotke i prebaci kontakte.
IOS mi zauzima 9,5 GB (14 pro max) sto je generalno super, narocito kad se uporedi sa Samsungom ciju sistem zauzima mnogo vise.
E pa to me sada brine, da li uz US nalog mogu da koristim wallet i dodajem kartice nase banke (ili da koristim aplikaciju banke iz Srbije)? Ja vec imam Srpski nalog koji koristim za sluzbeni, i taj bi prebacio kao privatni.
Zato sto restore uvek moze da ti povuce bag, onda ti dodjes i kazes nesto mi se desava sa memorijom, nesto telefon ima other data, moze svasta da bude. Onda odradis clean install i nema toga. Nije da se desava cesto, ali nije da nisam nailazio na slucajeve.Koje bagove buraz? Jel to neka sala ili ozbiljno? (provaljujem kontakte mogu da dodam preko gmail account-a, slike prebacim kablom)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari