Šta je novo?

iPhone 14

Nije problem reci, ali svakih par dana isti ljudi pričaju. Vidim i dalje koriste telefon. Nisu prešli tamo gde su bolje notifikacije.
Ja i jesam na andoridu, ajfon koristim za posao iliti kao poslovni fon. Nisam na njemu primarno.

Ali ne mozes da kazes da je normalno, kao sto pominju iznad, da ti udjes npr u ig chat i procitas ga a da notifikacije za isti ostanu u not centru... I milion sitnica. Prosto je tako. Super sistem iako je ogranicen bas mnogo u odnosu na andoid, radi super posao, smooth je, jako malo bagova, sve je to super, ali da su notifikacije ocajne, jesu. I to je to sto bih rekao na tu temu, a tebi svaka cast ako si se navikao na njih, to je bolje po tebe, ali to nikako ne znaci da se treba naviknuti i cutati, treba ih smarati dok ne isprave..

Ljudi koji su prešli sa androida imaju taj problem i to mali procenat koji će se vratiti nazad na Android. Drugi ljudi su se navikli, a ima i onih koji nikad Android nisu koristili.

S obzirom da je ovako godinama, mali procenat će uvek biti žalbi, više nego par ljudi sa bencha kojima ne odgovara.

Ljudi od prvog iOS-a traže razmeštaj ikona kako hoće da imaju prazno mesto, a to se nije još desilo.

Zato kažem ili se naviknes ili se vratiš na Android. Fala bogu, pa iPhone se brzo prodaje.

Dobro to je istina, u pravu si za sve.

Ja kada sam video da je brat prodao iPhone 12 Mini star godinu ipo za 450e u roku od 4 sata ..... Sve mi je jasno bilo..

Znaci znao sam da ne treba sam da stavljam i porucujem staklo za ekran.. Prvo spigen ez fit staklo bacio jer mi nije bilo jasno kako ide, drugo odlepio pogresno pa pokusao rucno da zalepim i sad ostala i prasina i mehuri plus kao da nije pri vrhu dobro zalepljeno..
Jel rade po servisima neka bolja stakla, sta da trazim kad odem, ili svi imaju ona klasicna?

Treba kukati, samo tako srede.

Kao što su sredili bateriju, 120hz, dali dozvolu da se postave drugačije podrazumevane aplikacije, widžeti, vibracija na tastaturi, AOD...

Sve je to skoro pa moranje, jer je ih je gurao android na to, kao što i oni guraju celu industriju da se smeje i kuka na soc i fluidnost sistema kod drugih proizvođača.

Ja sam za to da oni što više kopiraju rešenja jedni od drugih, pogotovo sada kada industrija stagnira.

Da nema kukanja i da se govori ljudima da prestanu, ubeđivao bi nas Apple i dalje da je 4 incha savršeno za telefon i da ga držimo pogrešno.

Izvinjavam se za off.

@Marmil
Uzmi neko obicnije staklo, nema potrebe ici na nesto skupo, posto je ravan ekran. Ako ti ne ide od ruke stavljanje stakla, zamoli neku radnicu sto prodaje ista, da ti zalepi. 😁
Pravi bogatasi nose telefone od 200-300e i stari po 4-5 godina. ;)
Imao sam priliku da vidim vlasnika firme sa 50+ zaposlenih, koji nosi neki stari Redmi sa pozutelom providnom futrolom, a garant je milioner, ako ne i multimilioner...

^
Spider Man Lol GIF

Poske 4 dana korišćenja IP 14 PM, ja sam i više nego zadovoljan. Baterija je ekstra, nema gubljenja signala, lako sam se prešaltao sa Androida. Za posao mi je ostao N20U i uporedo ih koristim.
Ako nekome treba direktno poređenje neka pita šta ga interesuje.

Što se tiče notifikacija na IP, jedino ne mogu da shvatim kako je zvuk za pozive glasniji od ostalih zvukova (ili ja ne čujem dobro 🙃)

Poske 4 dana korišćenja IP 14 PM, ja sam i više nego zadovoljan. Baterija je ekstra, nema gubljenja signala, lako sam se prešaltao sa Androida. Za posao mi je ostao N20U i uporedo ih koristim.
Ako nekome treba direktno poređenje neka pita šta ga interesuje.

Što se tiče notifikacija na IP, jedino ne mogu da shvatim kako je zvuk za pozive glasniji od ostalih zvukova (ili ja ne čujem dobro 🙃)
taj problem izgleda imaju svi od iosa 15. Ja imam na 12, kolega na 14, neki bag postoji ili su namerno utisali...

I tako, originalna maska plaćena 100€ nakon mesec dana korišćenja... Koja je ovo sramota ja nemam reči. Ali ako, i treba šišati budale.

40A42833-94F0-43B7-923D-1E44ECDA92A5.jpeg

^ ja koristim nillkin nature, bude na telefonu 3-4 meseca i kad požuti u kantu. Odmah uzeo 3kom i miran 1god a odlično služi od padova

Prilozi

• 0A17851E-7BBA-4AE8-85AE-9618B0B30009.jpeg
    0A17851E-7BBA-4AE8-85AE-9618B0B30009.jpeg
    330 KB · Pregleda: 126
I tako, originalna maska plaćena 100€ nakon mesec dana korišćenja... Koja je ovo sramota ja nemam reči. Ali ako, i treba šišati budale.

Pogledajte prilog 375567
To je problem jos od 12 serije, ne patiniraju kao pre, najverovatnije zbog agresivnijeg premaza farbe. Jer ako je kožna (a posebno je to vidljivo na svetlijim bojama), mora da promeni boju tj da patinira. Samo je pitanje kako će to izgledati.

Uglavnom, prema uputstvu sa reddita, ja sam uzeo alkohol i magicnu krpu i skinuo taj gornji sloj farbe i maska je vremenom patinirala kako treba.
4AD0E7C4-A54F-487C-AEBC-DC4B60E7FFFA.jpeg

Rekoh ja pre nekog vremena, neko me ovde isprozivao da lažem. :)
Za to vreme, “original” AliExpress kožna maska, za 3 meseca:
Ne menja boju jer je u pitanju plastika (ili eko koza) a ne prava koza. Ovo npr nije nešto sto bih ja zeleo od kožne maske.

Kada je izašao 12 pro kupio sam original kožnu masku koja je počela da se ljušti posle nekog vremena. Kada sam reklamirao u radnji gde sam kupio rekli su mi da je to zbog toga što stavljam tf u džep od farmerki?!
Posle par meseci sam uzeo silikonsku, Apple, masku koju sam nosio do pre mesec dana. Nije promenila boju ni malo, bukvalno je bila kao nova kada sam prodavao telefon.

Sta vise mogu izmisliti ajde ti nama reci? Smanjiti bezele 2mm, ukinuti notch, staviti zadnju kameru na sred logoa ili sta? Sve je vec vidjeno i sad uzimas telefon i sistem koji ti odgovara i to je to. Pogledaj S22 i S23, ismijavali Apple klipovima na YT, a sve isto rade kao i Apple.
Evo upravo sam čuo da se sprema iphone ultra. To je nešto što sam mislio kad sam pomenuo neku veliku promenu. Verujem da će promena između ajfona i ajfona ultra da bide jednako velika kao i razlika između watch i watch ultra. To bi već moglo da se smatra velkom promenom. Možda bi čak to bila smena generacija jer kažu da bi bili ukinuti portovi i dugmići, punio bi se bežično, a dugmići više ne bi bili fizički nego osetljivi na dodir. Promenili bi dizajn i ubacili periskopsku kameru...
Ovo su glasine, ali ako se obistini bila
bi to nova generacija.

Pogledajte prilog 375567
Moja kozna,za 13pro ,se pocela fucati posle 3,4 meseca. Zeni uzeo silikon, on se raspao posle 5 meseci. Stvarno vise ne vredi bacati pare na njihove stvari. Uzeti neku kinesku,providnu i menjati na svaka 2,3 meseca,cim pozuti.

Ima kvalitetnih brendova futrola koje su ekstra kvalitet. Ja imam recimo phone rebel i UAG koje izgledaju kao nove, a koriste se godinama

Uzmite ljudi spigen maskice i budite mirni i zadovoljno dugo. Ja rugged armour od spigena furam na svakom fonu, milina jedna. Em stiti odlicno em ne uvecava fon mnogo. A tipa 30ak evra je.

I 30€ je mnogo za masku.
Neko napravi telefon za 100€ u koji je ugradio neke komponente, ekran, bateriju itd
a neko od parceta silikona izlije masku i hoce 30€

Budite realni, na aliexpresu za par dolara uvek moze da se nadje odlicna maskica.
Sto je i najrealnija cena kostanja, sve preko toga je klepanje

Nazad
Vrh Dno