Nije,sta ce sad 😱Jel je ovo ok potrošnja?
Ja isto ni na jednom Apple uredjaju nisam radio factory reset, i posle 2-3 god koriscenja uredjaji rade kao prvog dana.Za 13pm sa moje strane ni jedne zamerke, nema bagova za sada ni jedan. Za 7.5 meseci nije urađen factory reset. Baterija, kamera, video…. Perfektno. Iskreno prezadovoljan, po meni android mora napraviti revoluciju da se vratim.
Ja sam se dvoumio uzmedju 13 i 13 Mini Uzeo manji crveni mada sam ladno mogao i veci ali ok. Zadovoljan sam.i ja uzela prosle nedelj 13 i bas sam zadovoljna, mrvicu mi je veci, htela sam mini ali mozda i bolje![]()
Odmah ga saljem nazad u Kinu.Nije,sta ce sad 😱
Magsafe Duo mi je iskreno preskup i kao sto si rekao bacanje para, nije toliko bitna estetika, vidim da ima dosta kineza za 20-30e ali ne znam kako rade. Brzina punjenja nije toliko bitna.Magsafe Duo na kp jedino, mada po meni bacanje para, osim ako ti nije bitno estetski na stolu da bude lepo poredjano
Onda bih iskreno zaobisao sve, po meni nepotrebni gedzeti. Imam obican magsafe i zalim sto sam bacio 40e na njega (original, uzeo kad sam bio vani, i ***, ne koristim ga uopste sad).Magsafe Duo mi je iskreno preskup i kao sto si rekao bacanje para, nije toliko bitna estetika, vidim da ima dosta kineza za 20-30e ali ne znam kako rade. Brzina punjenja nije toliko bitna.
Hoćeš da povratiš 10eOnda bih iskreno zaobisao sve, po meni nepotrebni gedzeti. Imam obican magsafe i zalim sto sam bacio 40e na njega (original, uzeo kad sam bio vani, i ***, ne koristim ga uopste sad).
Možda da bi mogao da se koristi telefon dok je na punjenju? To mi jedino pada na pamet.Moze neko da mi objasni sto bi bezicni punjac imao magnet na sebi (osim ako nije kao drzac za telefon u kolima u isto vreme), sta svaki put kad hoces da uzmes telefon moras sa dve ruke da ga 'odlepis' od punjaca?
Haha, a neka, znacice kad izbace port kroz god dveHoćeš da povratiš 10e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari