Šta je novo?

iPhone 13

Kod @vojo77 na 11 je posle 1god i dalje 100%, kod kolege na 13pm posle 11 meseci isto 100%. Ne opterećujem se sto je procenat pao niti očekujem da može trajati večno.

Kod mene na 11 pro max zakucalo na 93% još pre skoro dve godine i tako stoji … battery health nema veze s vezom po meni 😀

Jel je ovo ok potrošnja?

Prilozi

• 7762344F-ACAD-4281-AF9C-AC2155FCD16C.png
    7762344F-ACAD-4281-AF9C-AC2155FCD16C.png
    342.3 KB · Pregleda: 56
Zavisi od mnogo faktora.

Kod mene su isto 2 broja, 1 sim i 1 esim, yahoo mail moj privatni i 2 poslovna. Ne znam, ja sam prezadovoljan baterijom i telefonom. Jedino sto sam primetio da Wild Rift laguje nakon azuriranja na ios16. Do tada sam imao lock 60fps bez ijednog laga. Sada opadaju frejmovi svako malo.

Za 13pm sa moje strane ni jedne zamerke, nema bagova za sada ni jedan. Za 7.5 meseci nije urađen factory reset. Baterija, kamera, video…. Perfektno. Iskreno prezadovoljan, po meni android mora napraviti revoluciju da se vratim.

Za 13pm sa moje strane ni jedne zamerke, nema bagova za sada ni jedan. Za 7.5 meseci nije urađen factory reset. Baterija, kamera, video…. Perfektno. Iskreno prezadovoljan, po meni android mora napraviti revoluciju da se vratim.
Ja isto ni na jednom Apple uredjaju nisam radio factory reset, i posle 2-3 god koriscenja uredjaji rade kao prvog dana.

^ po meni je to najbolja stvar, kad sam imao Samsung i dođe veći update i moram raditi sve iz početka sa nameštanjem aplikacija dođe mi da ga udarim o zemlju.

ja sam imala vise od 2 god SE 2 i ni jednom isto nisam morala da uradim factory reset, perfektno je radio bila sam prezadovoljna...radi i dalje samo sam sad presla na 13, znaci nema sanse vise da uzmem neki android.

I ja vise od 3 god 8P bez ikakvih reseta.

Je l ima neko preporuku za one punjace 3 u 1 sto pune iPhone, Apple Watch i AirPods ali da su u cenovnom rangu do 60-70e?

Ja treba veceras da idem po 13-ku ali nisam jos odlucio dal pro ili pro max. :)
Pro sam imao, dimenzije odlicne za dzep ali nekako bolja baterija a i veci ekran na pro max me vuce.

^ po meni pro max, bas zbog veličine ekrana i baterije.

Pa i ja to kontam, jos je alpine green boja. Jedino mozda crnu bih izabrao prije ali i ova je neobicna i rijetka.

^ i to se slažem sa Alpine Green, ja sam uzeo sierra blue i posle 20 dana se pojavi ta zelena. Kasnije mi bilo glupo da izgubim 100€ zbog promene boje.

Magsafe Duo na kp jedino, mada po meni bacanje para, osim ako ti nije bitno estetski na stolu da bude lepo poredjano
Magsafe Duo mi je iskreno preskup i kao sto si rekao bacanje para, nije toliko bitna estetika, vidim da ima dosta kineza za 20-30e ali ne znam kako rade. Brzina punjenja nije toliko bitna.

Koliki je napredak u bateriji sa Samsunga s21 na iphone 13 obican...? Neko ko je imao iskustvo... Koristim samsung sa 60hz i baterija nije bas odusevljavajuca, na mobilnom netu posebno....

Magsafe Duo mi je iskreno preskup i kao sto si rekao bacanje para, nije toliko bitna estetika, vidim da ima dosta kineza za 20-30e ali ne znam kako rade. Brzina punjenja nije toliko bitna.
Onda bih iskreno zaobisao sve, po meni nepotrebni gedzeti. Imam obican magsafe i zalim sto sam bacio 40e na njega (original, uzeo kad sam bio vani, i ***, ne koristim ga uopste sad).

Moze neko da mi objasni sto bi bezicni punjac imao magnet na sebi (osim ako nije kao drzac za telefon u kolima u isto vreme), sta svaki put kad hoces da uzmes telefon moras sa dve ruke da ga 'odlepis' od punjaca?

Onda bih iskreno zaobisao sve, po meni nepotrebni gedzeti. Imam obican magsafe i zalim sto sam bacio 40e na njega (original, uzeo kad sam bio vani, i ***, ne koristim ga uopste sad).
Hoćeš da povratiš 10e

Moze neko da mi objasni sto bi bezicni punjac imao magnet na sebi (osim ako nije kao drzac za telefon u kolima u isto vreme), sta svaki put kad hoces da uzmes telefon moras sa dve ruke da ga 'odlepis' od punjaca?
Možda da bi mogao da se koristi telefon dok je na punjenju? To mi jedino pada na pamet.

Bukvalno ne vidim poentu :D Gubi svaki smisao ako je vec "vezan" tako onda moze biti i na kablu.. kad vec moram drugom rukom da ga otkacim.. Wireless bi trebao bas da izbegne tu radnju, kao da odlazes/uzimas sa stola na primer..

Ja se razmisljam da li da uzmem magsafe sa stand-om ili da uzmem onaj Xiaomi-ev stand wireless punjac.

Nazad
Vrh Dno