Šta je novo?

iPhone 13

Razmišljam da uzmem 13pro, ali se razmišljam i za 13pro max, samo što Max nisam imala priliku da uzmem u ruke. Da li je stvarno toliko glomazan i težak kao što pričaju?
Bas sam u nedoumici, i plus što se razmišljam da li da čekam plavi ili da uzimam crni, jer iovako uvek ide u neku masku 😁

Jeste glomazan, za tebe vrv bolji pro :)

Razmišljam da uzmem 13pro, ali se razmišljam i za 13pro max, samo što Max nisam imala priliku da uzmem u ruke. Da li je stvarno toliko glomazan i težak kao što pričaju?
Bas sam u nedoumici, i plus što se razmišljam da li da čekam plavi ili da uzimam crni, jer iovako uvek ide u neku masku 😁
Ozbiljna cigla ali kad se naviknes, nema nazad.
Ja sam stavio Latercase pa imam izreze za dugmice i vidim plavu ivicu, lepse bi bilo da je siva ali na kraju ne smeta.

Moj savet je 13 pro, prosto lepse lezi u ruci, teze ce ispasti, posebno ako se nosi bez maske jer mnogo je lepsi bez iste. Baterija sasvim dovoljna da izdrzi dan, sve ostalo je manje vise isto.

69e je na amazonu.de...i to na akciji tako da nema potrebe da pričamo dalje na tu temu. Ja sam pozitivno iznenađen da ih kod nas konačno ima.
Ja samo kazem za koliko sam nasao. Kod nas ovi lopovi reselleri spigenove maske prodaju za 40-45 eura, a kostaju 10-15€. A to sto Amazon.de dere sa cijenama ***, ne mora znaciti da je to cijena maske.😉

Ima li neko iskustva sa naručivanjem telefona u Telenoru? Dečko i ja naručili po iPhone 13 (crni i plavi) još krajem januara, evo živi nismo kad će stići 🙂
Par desetina strana unazad, ja pisao. Narucio 2 x 13pm (128gb) za zenu i mene 22 decembra, stiglo 2. Februara. Vrv ni tada ne bi stiglo da ih nisam cimao svakih 2-3 dana i dodatno avansirao oko 65k za oba telefona.

Sto se Spigena tice evo koliko izlazi shipping (isti je za sve maske), ja porucio pre neki dan.

354F25AD-F0CD-44EF-B8C9-EAA0E992521C.jpeg

Meni je kod MTS-a stigao 13 pro za nedelju dana. Isto sam uplatio avans pa su me stavili kao prioritet.

Ne znam. Svi hvale njih (i kod nas i “preko”) pa reko ajde da probam.

Saznacu kad mi stigne (salju iz USA) pa cu javiti utiske.

Meni prozirna za iphone 11pm, kupljena u Istyle-u pozutila za 2 meseca. Ja sam s njima zavrsio. Moguce da sam baksuz ali stvarno je kratko trajala

Meni prozirna za iphone 11pm, kupljena u Istyle-u pozutila za 2 meseca. Ja sam s njima zavrsio. Moguce da sam baksuz ali stvarno je kratko trajala
Požuti svaka osim onih baš plastičnih. Ne znam što ti to smeta, poenta maske nije boja nego zaštita...bar ja tako gledam 😉👋

Ja uzeo kožnu Decoded kod njih. Nije loša uopšte.

Meni zao da ga stavim u masku, postaje gabaritan i ruzan na dodir

Požuti svaka osim onih baš plastičnih. Ne znam što ti to smeta, poenta maske nije boja nego zaštita...bar ja tako gledam 😉👋
Kako nije poenta? Pa kupio sam prozirnu a ne zutu🤣🤣🤣 . Ma bila je bas katastrofa.

Ja sam koristio providne od nillkin, baseus, spigen.... Svaka požuti, da li košta 3€ ili 30€

Cicija placa 2x. Od tada samo kozne Apple i nemam zamerke a nemam ni petlju da ga nosim “golog” iako je tako najlepse.

Nije do novaca uvek. Kad imaš lepu boju telefona koju hoćeš da vidiš na primer product red onda ti treba providna. A ipak imaš zaštitu u slučaju pada.

Zašto bi neko dao 1300€ za telefon ako ćemo tako? Ili 200.000€ za auto? Zato što može i hoće i to je to.

Ćerki sam kupio originalnu Apple Clear Case sa MagSafe-om za 12 pro prošle godine i nije se promenila ni malo. Providna kao i prvog dana.

Vrh Dno