chimpresco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2004
- Poena
- 660
Za box i dalje vazi 12 meseci po 1 din, tako da se nista drugo ne isplati...
Ma najbolje i bez telefona 😄 Sad bez shale, naglasak nije bio na ceni vec na subjektivnom osecaju za kvalitet i nacinu montiranja.znaci stavio si zastitu od 3$ na telefon od 1500$?
hmm, mozda bolje bez te zastite?
+1Može i prvi mesec balansim sa naloga, ne mora karticom. Provereno.
Staklo mi nikad nije predstavljalo problem, pogotovo ne Nillkin, vise mi je problem cover, neuporediv je osecaj bez futrole. Ali cukanje me isto tako plasi kao i zadnja strana.Čovek je hteo da kaže da je najbolji subjektivni osećaj kada nema stakla (što je nepobitna činjenica, nijedno staklo mi nije pružalo osećaj korišćenja kao bez stakla), i da za nekoga ko plati telefon 1.500€ ne bi trebalo da predstavlja problem 10-ak evra mesečno za Apple Care +.
Sigurno bio neispravan ili fals. A taj Xiaomi je jos bolji samo sto ga cesto nema u prodajiAC+ platis prvi put karticom, posle produzavas sa gift karticama ako zelis mesecnu pretplatu.
Dva naloga mozes bez problema, to ti je svakako samo App Store i nece ti poremetiti AC+.
Inace nedavno sam trazii ovde savet za punjac koji kupiti pa mi je predlozen Samsungov punjac koji sam kupio i nisam bio zadovoljan. Da li je u pitanju los primerak ne znam, ali moj se grejao poprilicno, cak je i touch malo poludeo, vratio sam ga a evo sad mi kaze prodavac da kod njega uopste ni ne radi sad. Malopre uzeo u Mi Srbija njihov 33W punjac za 1590din i ubija kako radi. Niti se greje, niti se cuje a puni brzo, tako da svakak preporuka!
Ne znam, mrzelo me da ga trazim po radnjama pa sam uzeo na KP, sumnjam malo i da je fals/kopija ali ajd nebitno sad. Drugar je uzeo u VIPu original navodno pa mu zuji i pisti nenormalno.Sigurno bio neispravan ili fals. A taj Xiaomi je jos bolji samo sto ga cesto nema u prodaji
Ne vazi za postojece korisnike.Za box i dalje vazi 12 meseci po 1 din, tako da se nista drugo ne isplati...
jedan od poznatijih jucubera je merio bas da li ima neke razlike izmedju stakla od $1 i od $40. U njegovim testovima, sem fensi pakovanja, nikakve.znaci stavio si zastitu od 3$ na telefon od 1500$?
hmm, mozda bolje bez te zastite?
Njihovu org?Ja glasam za kozu, perverzno dobar osecas i izgled
Grešiš. Koža je bila savršen izbor do pojave 12-tica, sada katastrofalno loše izgledaju posle izvesnog vremena. Da li zbog oblika ili zbog kvaliteta kože ili načina farbanja (ili sve zajedno), ali ne mogu da se porede sa futrolama od ranije. Eventualno crna dolazi u obzir, tu se najmanje vidi kada se ofuca.Ja glasam za kozu, perverzno dobar osecas i izgled.
Ja sam koristio dbrand. Nema ko me nije pitao šta ti je to. Stvarno carbon dobro izgledaju. Međutim to nije za mene... zdrndao sam je u možda mesec-dva.Šta koristite (ako koristite) od futrola?
Jesu li dobre zvanične Apple-ove? Nešto sam načuo da se one brzo ofucaju.
Možda dBrand stickeri nisu loša ideja.
Nemam još telefon ali planiram da nabavim uskoro.
Ja sam uzeo Nillkin Nature Pro i imam sve reci hvale. Nadam se da nece ubrzo pozuteti, ali dugmad su perfektna i zastita je odlicna generalno, a telefon takodje super izgleda.Šta koristite (ako koristite) od futrola?
Jesu li dobre zvanične Apple-ove? Nešto sam načuo da se one brzo ofucaju.
Možda dBrand stickeri nisu loša ideja.
Nemam još telefon ali planiram da nabavim uskoro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari