Šta je novo?

iPhone 13

Za box i dalje vazi 12 meseci po 1 din, tako da se nista drugo ne isplati...

Čovek je hteo da kaže da je najbolji subjektivni osećaj kada nema stakla (što je nepobitna činjenica, nijedno staklo mi nije pružalo osećaj korišćenja kao bez stakla), i da za nekoga ko plati telefon 1.500€ ne bi trebalo da predstavlja problem 10-ak evra mesečno za Apple Care +.

moze jedno noob pitanje dok mi ne stigne iPhone (koliki sam noob, gledao sam juce tips and tricks za ios 15 na yt)
u vezi AC+ , koji najbolji nacin da placam? u moje vreme (ip 4s) sam uplacivao neke vaucere kako bih kupovao na store-u.
I da li mogu da imam kao dva acc , jedan EU jedan US? Eu mi treba za deezer i recimo HBO sto ne mogu da skinem na US acc
(znam kako se menja store na jednom nalogu, ne mogu da promenim ako imam neki novac, mora da bude na 0 )

AC+ platis prvi put karticom, posle produzavas sa gift karticama ako zelis mesecnu pretplatu.
Dva naloga mozes bez problema, to ti je svakako samo App Store i nece ti poremetiti AC+.

Inace nedavno sam trazii ovde savet za punjac koji kupiti pa mi je predlozen Samsungov punjac koji sam kupio i nisam bio zadovoljan. Da li je u pitanju los primerak ne znam, ali moj se grejao poprilicno, cak je i touch malo poludeo, vratio sam ga a evo sad mi kaze prodavac da kod njega uopste ni ne radi sad. Malopre uzeo u Mi Srbija njihov 33W punjac za 1590din i ubija kako radi. Niti se greje, niti se cuje a puni brzo, tako da svakak preporuka!

Čovek je hteo da kaže da je najbolji subjektivni osećaj kada nema stakla (što je nepobitna činjenica, nijedno staklo mi nije pružalo osećaj korišćenja kao bez stakla), i da za nekoga ko plati telefon 1.500€ ne bi trebalo da predstavlja problem 10-ak evra mesečno za Apple Care +.
Staklo mi nikad nije predstavljalo problem, pogotovo ne Nillkin, vise mi je problem cover, neuporediv je osecaj bez futrole. Ali cukanje me isto tako plasi kao i zadnja strana.

Ne znam da li tripujem ali se 13 Pro više prlja od 12 Pro između kamera. Možda zato što su višlje pa se štroka lepo zavuče.
Normalno nosim telefon po džepovima, ništa sem trinja od tkanine u njima i evo, koliko imam telefon vremena i već ima tu neke štroke.

AC+ platis prvi put karticom, posle produzavas sa gift karticama ako zelis mesecnu pretplatu.
Dva naloga mozes bez problema, to ti je svakako samo App Store i nece ti poremetiti AC+.

Inace nedavno sam trazii ovde savet za punjac koji kupiti pa mi je predlozen Samsungov punjac koji sam kupio i nisam bio zadovoljan. Da li je u pitanju los primerak ne znam, ali moj se grejao poprilicno, cak je i touch malo poludeo, vratio sam ga a evo sad mi kaze prodavac da kod njega uopste ni ne radi sad. Malopre uzeo u Mi Srbija njihov 33W punjac za 1590din i ubija kako radi. Niti se greje, niti se cuje a puni brzo, tako da svakak preporuka!
Sigurno bio neispravan ili fals. A taj Xiaomi je jos bolji samo sto ga cesto nema u prodaji

Gledam na nemackom Apple Store-u iPhone 13 mini, ima varijanta 33e mesecno na 24 meseci preko Apple Store-a (0% kamate). Kako ovo funkcionise?

Sigurno bio neispravan ili fals. A taj Xiaomi je jos bolji samo sto ga cesto nema u prodaji
Ne znam, mrzelo me da ga trazim po radnjama pa sam uzeo na KP, sumnjam malo i da je fals/kopija ali ajd nebitno sad. Drugar je uzeo u VIPu original navodno pa mu zuji i pisti nenormalno.
Tih Xiaomi 33W ima na stanju u Mi Store u BIG Novi Sad koliko sam video na polici i zaista sam ostao bez reci koliko mi se pokazao bolji od svega ostalog.

Devojka, ja i jos bar 5 njih su uzeli taj samsungov i posle citanja sam pitao da li zuji, niko nije rekao da zuji. Kupio si na kp, a video sam kacili su na benchu "oridjinale" a ono slova vuku na levo.

Naravno kupljeni u ovlascenim prodavnicama.

Niko te ne sprecava da prebacis box na suprugu, brata/sestru, roditelje...
Ima razlike u staklima, premaz i obrada ivica su kljucne.

Nema neke velike razlike, na 12icu stavljam neka stakla od 2 i po dolara a pre toga sam imao Nillkin, vrlo mala razlika. Ima oborene ivice, premaz...

Ja uzeo drugaru 3 stakla za oko 2$ za 12 mini...lepo lezu, videcemo kako ce se pokazati u narednom periodu. :)

Šta koristite (ako koristite) od futrola?
Jesu li dobre zvanične Apple-ove? Nešto sam načuo da se one brzo ofucaju.
Možda dBrand stickeri nisu loša ideja.

Nemam još telefon ali planiram da nabavim uskoro.

Apple je za mene uvek bio no.1. Pogotovo sto se tice silikona.

Ja glasam za kozu, perverzno dobar osecas i izgled.

Ja glasam za kozu, perverzno dobar osecas i izgled.
Grešiš. Koža je bila savršen izbor do pojave 12-tica, sada katastrofalno loše izgledaju posle izvesnog vremena. Da li zbog oblika ili zbog kvaliteta kože ili načina farbanja (ili sve zajedno), ali ne mogu da se porede sa futrolama od ranije. Eventualno crna dolazi u obzir, tu se najmanje vidi kada se ofuca.

sve sve ali OG apple silikon je 9700rsd a neki likovi prodaju za 1500rsd (oglasi, pun ih je insta)
pa sve mu ~ˇ^˘°˘ silikon je silikon. bas je razlika

Ja sam koristio dbrand. Nema ko me nije pitao šta ti je to. Stvarno carbon dobro izgledaju. Međutim to nije za mene... zdrndao sam je u možda mesec-dva.

Koristio sam originalne Apple kožne futrole i nisu više ni one ono sto su bile. Ova trenutno za 11PM što koristim (zelena) ima tako loš grip da je strašno. Kao nešto sapunjavo da držiš u ruci iako sam je čistio i čistim je non stop. Ali je takoreći masna nekako na dodir. Klizaviji mi telefon u njoj nego bez nje. Drugo, ivice ka ekranu su se iskrcale skroz. Ne znam od čega. Obzirom šta sam video na netu da se sa njima dešava, mogu reći da se ova moja održala dobro, imam je duže od godinu i po dana, ali imam pored nje još 3 maskice pa ih menjam često. Originalnu sam nosio najviše, ali pored nje i Spigen thin fit. Nema boljeg i prijatnijeg gripa od ove Spigen.

Ja sam uzeo Nillkin Nature Pro i imam sve reci hvale. Nadam se da nece ubrzo pozuteti, ali dugmad su perfektna i zastita je odlicna generalno, a telefon takodje super izgleda.

1634047072788.png

Vrh Dno