Ajd što izgledaju katastrofa nego je i osećaj pod prstima užas.Mnogo me nervira dizajn kucista kamere i samih ogledala isto koliko me je nerviralo i na proslim gen. ali cu verovatno se adaptiram zbog baterije i toga sta te kamere nude....
Šta znam brt, spao mi hajp nekadašnji za IP, već sam odavno na androidu, ali mi je kao bekap fon - IP na stoluKao da si pitao da li ti znaci da predjes sa ps2 na ps5![]()
Ali porez, ali carina, ali 2 godine garancije, ali kme kme 😂"Oficijalni prodavac" a prodaje 13 Mini za 1K evra, umesto da bude max 749e ako je retail price 699e.![]()
Opa! Hvala na informaciji.Kod Madjara su uveli garanciju koja traje od zavisnosti od cene uredjaja odredjeno vreme. U slucaju iPhone-a to je tri godine. Da znate![]()
Ja ne vidim na mts-u. Može link, baš bih voleo da pogledam?Pojavili se u Mts-u, Max 128gb je rata oko 8k sa najmanjom tarifomNovina je da su dostupni od 15.10. posto se obicno cekalo 14 dana
![]()
Sinoc posle 00:00 objavili, vidim da sada nema. 😅Ja ne vidim na mts-u. Može link, baš bih voleo da pogledam?
to je US 1099$Ipak ću sačekati Samsung s22, ovo su preterane cene. Pa ja sam uzeo Note 10+ kada je bio preorder za 4675 din mesečno, plus omorika 1. Znači tadašnji samsung flagship je koštao 112200 din ukupno, a ovi su baš nabili cenu. Mada je u Americi ok cena, 1099$ .
+ porez, u većini država.to je US 1099$
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari