Jbt da li neko pročita 2-3 strane unazad ili mora na svakoj strani da se pita i case da kp?Jel ima neko iskustva sa leather case za iPhone 13 sa ovih oglasa na KP?
Nije napad. Izvini ako je tako izgledalo. Ima u temama za iPhone baš za te kožne svake 2 strane neko pitamo bukvalno ista rečenica. Vidi neko je već preporučivao neke sa kp. Kažu da su dobra kopija za taj novac, jer original je nerealno skup.Pročitao sam mnogo vise od 2-3 strane unazad, i nisam video da je neko pisao o tome. Ne znam čemu napad odmah. Jel treba sad da čitam celu temu od početka da bih nešto saznao?
Samo objasni kako, jer dobra maska i staklo košta kao dve-tri mesečne pretplate za AC, a traju dosta duže. A veći je rizik da će ti ispasti i oštetiti se klizav telefon bez zaštite.Ako vec uzimate te skupe maske ac ima vise smisla
Covek je hteo da kupi masku od 95e, dve takve maske su dvogodisnja pretplata na ac. I diskutabilno je skroz da li telefon klizaviji sa maskom ili bez nje.Samo objasni kako, jer dobra maska i staklo košta kao dve-tri mesečne pretplate za AC, a traju dosta duže. A veći je rizik da će ti ispasti i oštetiti se klizav telefon bez zaštite.
Ne voli svako UAG, upratio sam da ti gotivis UAG.😂Za 65e uzme uag monarch u srbiji
13p nije klizav, klizavija je silikonska maska.Ma klizav je bre kad se nosi bez maske. Do IP7 je moglo da se nosi. Čim se prešlo na staklo to je vljuzgavica. Inače neko je pitao za leather kopije sa KP. Uzmi slobodno i uzivaj. Ja sam kupovao za XS Max i 11 PM i vrh su. Bukvalno nema razlika od originala. A imao sam i org pa znam.
Meni je 11 pm klizav bez silikonske maske. Kad stavim ovaj silikon, zalijepi se za ruku.😂13p nije klizav, klizavija je silikonska maska.
Plus zbog samog oblika ivica skoro pa je nemoguce da telefon iskliza iz ruke.