Šta je novo?

iPhone 12

To ste mozda gledali na snimcima, uzivo je meni skroz ok, jeste bledja nego prethodne ali nije tako kako se prica po netu.

Sent from my XS Max

Da li to još samo Telenor nije izbacio ponudu za Mini i Pro Max ili ja ne vidim gde je?!

Ima Telenor stranicu, ali kad klikneš na neku od verzija za pre-order, izbaci da telefon nije u ponudi.

Sent from my SM-G973U using Tapatalk

Mts za sada nudi samo mini 64GB ili ja nešto ne vidim dobro

Rezervisao Pro Max 256gb pacific blue boja, nisam koristio Apple od 6s, malo privikavanja pa cemo videti

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Rezervisan 12 Pro Max 128 Pacific Blue, sad samo treba da se sačeka [emoji854]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posle koliko krene isporuka? 7 dana?

5fd782130117140fd12a92843eed8623.jpg

I to smo rešili[emoji16]

Da, dobih mail da je preorder do 20.11. i onda krece isporuka

12 Pro stigao u Telenor

Pogledao veceras 12 i 12 Pro u iStyle. Za mene su veliki pa jos sa tim ostrim ivicama. Ceka se mini a u slucaju lose baterije (a sva je prilika da ce tako da bude) da trazim onaj Power Bank Battery Charger za njega ili moj SE(2016). Stvarno ne mogu da vucem punjac sa sobom.
Plava boja uzivo je lepa dok su Red product trebali da nazovu Red light product. Ono nema veze ca crvenom bojom.

Poslednja izmena:
Ja se nadam da će neko napraviti magsafe power bank koji se samo “nalepi” na ledja telefona kao wallet. To bi bilo baš praktično.

Dobra ideja baš! Kupovalo bi se to. Manji neki da bude.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Dobra ideja baš! Kupovalo bi se to. Manji neki da bude.

Inače, kako vreme prolazi, sve više mi je neubedljiv update ova serija, 11 čak i bolji u nekim stvarima, a i jeftiniji.

Više mi se novi Air kupuje.

E to bi bilo super. Ta neka vrsta magsafe power bank. :)
Ubedljiv ili ne sada ce verovatno nekoliko godina da furaju taj "iPhone 4" izgled.

Poslednja izmena:
Stigao 12 pro. Presao sam sa Xs. Dimenzije su mi ok u odnosu na Xs, ali da je mm veci bio bi mi nezgodan za koriscenje jednom rukom.
Ekran je ok, nema isijavanja.

3afad80f03b48c848a5c1b854b2b7e52.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

To bi bilo savršeno, kupio bih na zicer. Čisto da stoji u rancu kad/ako zagusti. Realno iPhone 11 sam punio preko dana do sada 2-3x nakon dugih snimanja u 4k nakon kojih je išao i wifi upload, tako da nije nešto što mi stalno treba, ali kao neki "miran san" bi mi značilo baš.

Anker će to lepo da upakuje sigurno.

Dobri su im ovi obični iPhone punjači, a 20 dolara koštaju.

nemam, to mi iskakalo kad sam kupovao nesto. tipa mag power bank. bila slicica dimenzija kao onaj novcanik zalepljen na iphone 12.sad ce to ovi jaci da prave do nove godine ce ih biti u malo boljem kvalitetu

Poslednja izmena:
Dzabe kada ne isporucuju u Srbiju.

Poslednja izmena:
Ima Pitaka slično rešenje, ali mora za sada njihova maskica, dok ne izbace MagSafe opciju.

Vrh Dno