Šta je novo?

iPhone 12

https://discussions.apple.com/thread/251997533

Možete li proveriti ovo, vi kojima stigne 12?

Deluje da je softverski problem, mada ljudi su dobijali zamene već.

Crne pozadine nisu crne, nego zelene ili sive, to jeste, ne gase se pikseli kao kod oled ekrana.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
To je klasični primer lošeg oled panela. Ništa neobično, stalno se dešava. Najlakše se primeti na sivoj pozadini gde siva nije siva nego ljubičasta ili zelena.

Hulk presao sa mate 20 pro na iphone :D. Kao sto rece kolega iznad, panel je u pitanju. Bas me zanima koji je panel, da li je u svim Samsung ili ima i BOE.

Edit: Nadam se da nisu koristili LG... Vidim po komentarima na yt videu da mu se Apple javio sa objasnjenjem da je softverski problem, ali nesto sumnjam u to...

Poslednja izmena:
Zar nije trebao na IP12 bude Boe display, a ne LG?

Ako je LG, bice ista prica kao sa Mate 20 Pro, gde ce svi biti zeleni :D

BOE nije ispinio očekivanja kvalitera.
Mini recimo ima Samsung-ov displej, ako se ne varam.

Mislim da je na macr. bilo da LG nije bio siguran da može isporučiti ili nešto slično, pa su išli na BOE, to jeste obe kompanije će praviti za 12, a Samsung za za 12 mini i max. Ko zna šta je na kraju bilo.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

U pravu si, jos sam procitao ovaj tekst, ali sam preskocio recenicu da ce mali dio ip12 ipak imati boe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mini je baš mini sa baterijom, šteta.

Skoro 7h sot na miniju, 90% androida bi crklo na 5-6 [emoji23]

Da li mu je bio ukljucen 5g na testu ili ne, to nisam razumeo. Sa druge strane, nikada nisam na dnevnom nivou imao pola sata snimanja, a ovde jos 4k... Tako da, nije tako los mini

Pitao neko za glowing. Došao sa 14.1 telefon, pa sam ga updateovao na 14.2 usput slikao.

Nema isijavanja.

37ba19e7e37a589681df5693202a0cdd.jpg

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Pitao neko za glowing. Došao sa 14.1 telefon, pa sam ga updateovao na 14.2 usput slikao.

Nema isijavanja.

37ba19e7e37a589681df5693202a0cdd.jpg

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Auuuu, pa vidis da je ceo ekran fals, sav se nakrivio[emoji23][emoji23][emoji23]

Da li je nekome stigao 12 pro, preko Telenora?

Nista od 12... 11 pm je i dalje top. Apple politika, samo zaj.. bateriju! Iako ovaj samsungwhostheboss po meni uvijek ima drugacije rezultate. Nije mi mjerodavan.

Poslednja izmena:
Pa taj lik kao glavni telefon uvijek koristi iphone,prosli mu je bio 11 pm,a sada je uzeo 12 pm

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nista od 12... 11 pm je i dalje top. Apple politika, samo zaj.. bateriju! Iako ovaj samsungwhostheboss po meni uvijek ima drugacije rezultate. Nije mi mjerodavan.

11 PM će biti top i za 3 godine...

Pa taj lik kao glavni telefon uvijek koristi iphone,prosli mu je bio 11 pm,a sada je uzeo 12 pm

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Do skoro je bio u fazonu samo Samsung/Huawei. Pa je onda izbacio 1 video o Samsungu gdje ga je ispljuvao maksimalno. Godinama ga pratim. Ma sta ko koristi od njih to niko ne moze znati. Na proslom videu 12 pro max bolji or 11, ovdje losiji dosta... Nigdje veze.

Kod tech chap je bolji 12 pro max, neko je objavio video iz ad. Inace ja ne vjerujem nikome od ovih. Prije sam gledao Erricu Griffin, najrealnija je bila, ali udala se i prestal sa snimanjem. Skoro je izbacila klip za n20 ultru. Youravgconsumer mi je ok jer testira bateriju vecinom na 4G/5G u realnim uslovima (lokacija, mape, mailovi, igre). Ostali stave na sto i snimaju 4K sat vremena i slicne gluposti, ali ajde. Rekli su slicno/isto trajanje baterije 12 pro max i 11 pm. Tako da kod ovog odskace previse.

Zar je toliko bitno +/- 15-20 min? Po svim testovima su tu negde...

Nazad
Vrh Dno