Pa nećeš samo safari na fonu koristiti.
Kad tu dođe sinhronizacija mejlova, 4g/5g, kamera i ostale aplikacije, sat, sluške... padace brzo.
Najveći problem malih baterija su igrice, bukv će da jede bateriju, ali ja ne igram na telefonu, pa mi nebitno.
Imaš i Engadget review, gde je telefon napolju izdržao od 8 do 16 samo, a ništa posebno nije radio, bez videa i igrica.
Plus će se pad baterije posle god ili dve, mnogo više osetiti tu, nego na većim.
Mada, baš lepo izgleda.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Stigao, al pogrešan :d
Naručio 128, došlo 64. Sad vraćam, pa čekam 128 da pošalju.
![]()
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Ja verujem Dejvu kojj kaže da je baterija solidna, surf od 8 do 10 sati je extra.
Sent from my SM-G973U using Tapatalk
E još kao budi srećan što je došlo... *mjau**mjau**mjau* platiš i kao budi srećan. Alo niste mi poklonili, ja platio. Doduše jeste da sam dobio neke ultra popuste, ali opet.E sad cepidlačiš i ti. [emoji23][emoji23][emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
25e je dnosno punjač s kablom, ne bih se zezao sa nekim drugim.
gde ima ovako jeftino punjac s kablom?
E još kao budi srećan što je došlo... *mjau**mjau**mjau* platiš i kao budi srećan. Alo niste mi poklonili, ja platio. Doduše jeste da sam dobio neke ultra popuste, ali opet.
Neverovatno.
Skroz korektna alternativa originalu, mada su ga brzo rasprodali.
https://istyle.rs/catalog/product/view/id/89395/s/istyle-18w-pd-3-0-wall-charger/
Njihov stari kabal sa USB i bilo koji drugi punjač sa USB ulazom.
Ili kombo kakav sam sebi uzeo, njihovi ulazi imaju tip C to ligh. 25e je dnosno punjač s kablom, ne bih se zezao sa nekim drugim. A ovaj levo je rezerva
![]()
Čisto malo da se promeni.
Valjda se sad ustalim malo ovde![]()
Druže može samo duže da traje u tom slučaju [emoji6]Jel nece biti problem da se koristi stari punjac, jer je svakako lighting konektor na 12ici? Da se nece baterija srozati brzo ili nesto slicno jer je ovaj 5W, a trenutno se preporucuje 18W?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari