Šta je novo?

iPhone 12

Baterija 4h sot-a maks...i 1 dan koriscenja... :)
Zvucnici slabiji od ostalih Iphone-a serije 12... :)

Sto znaci da posle godinu dana nece biti ni 4, vec 3.5.

4h sot maksimalno na Miniju... :D
Mada kadase upali dark mod itd, moze verovatno duze da izdrzi.. :)

Sat ipo manje od n20 ultra. Top. [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biće malo bolja baterija od SE.

Ko god je malo zahtevniji korisnik neće gledati mini, ali def. će imati svoje kupce.

Očekivao sam od pro max mnogo veći skok po pitanju kamere.

Sad se tek vidi koliko je 11 pro max vrhunski telefon.

Sve u svemu, običan 12 jako dobar paket.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Pa to...12 je mozda najbolje uzeti... :)
Koliko bi bilo dobro da ovi ajfoni nemaju notch...zamisli 12 Mini bez notcha, i mozda da bude 1-2mm deblji za jos 1-1.5h duzu bateriju... :)

Ja verujem Dejvu kojj kaže da je baterija solidna, surf od 8 do 10 sati je extra.

Sent from my SM-G973U using Tapatalk

Pa nećeš samo safari na fonu koristiti.

Kad tu dođe sinhronizacija mejlova, 4g/5g, kamera i ostale aplikacije, sat, sluške... padace brzo.

Najveći problem malih baterija su igrice, bukv će da jede bateriju, ali ja ne igram na telefonu, pa mi nebitno.

Imaš i Engadget review, gde je telefon napolju izdržao od 8 do 16 samo, a ništa posebno nije radio, bez videa i igrica.

Plus će se pad baterije posle god ili dve, mnogo više osetiti tu, nego na većim.

Mada, baš lepo izgleda.

Jel se zna kad će pro max i mini u Srbiju?

Pa nećeš samo safari na fonu koristiti.

Kad tu dođe sinhronizacija mejlova, 4g/5g, kamera i ostale aplikacije, sat, sluške... padace brzo.

Najveći problem malih baterija su igrice, bukv će da jede bateriju, ali ja ne igram na telefonu, pa mi nebitno.

Imaš i Engadget review, gde je telefon napolju izdržao od 8 do 16 samo, a ništa posebno nije radio, bez videa i igrica.

Plus će se pad baterije posle god ili dve, mnogo više osetiti tu, nego na većim.

Mada, baš lepo izgleda.

Ko igra igrice treba da gađa Max ili ko snima 4k video napolju po ceo dan. Za sve ostale više nego dovoljno.

Sent from my iPad using Tapatalk

To i rekoh gore, imaće sigurno svojih kupaca.

Ove godine ima izbora i to je odlično.

Mada, sama izjava je malo...Telefon je najvažniji urađaj mnogima, nije samo snimanje i igranje.

No, da ne davim. Ko ne koristi previše telefon, sa ovakvom kamerom nema na tržištu telefona ovih dimenzija i to je najbolja stvar kod minija.

Poslednja izmena:
Stigao, al pogrešan :d

Naručio 128, došlo 64. Sad vraćam, pa čekam 128 da pošalju.
8d82036b8bad6544cbfcc30c0cea1a05.jpg

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Nakon 5 dana korišćenja.
iOS neću moći progutati, mnogo nelogičnosti i čitava ta logika "biće kako mi kažemo" mi ide na živce, ali dajem mu još 10 dana šanse...Aplikacije su lošije nego na androidu, većinom, osim IG i FB koji je stvarno bolji.
Autonomija solidna, dnevno sam izlazio blizu 6h SOT, sat više nego na N20 Ultra (nakon update-a krajem oktobra koji je poboljšao bateriju).

Ovako ogoljeni Swiftkey me stvarno nervira, Viber i WA history nisam mogao vratiti, par aplikacija koje su vezane za posao uopšte nemam (preko toga mogu preći, koristim browser), iskomplikovao sam sebi život bespotrebno :D ali ionako sam znao da ću ga imati manje od 30 dana :)

Teoretski, da li bi mogao da se iskoristi punjač sa nekog androida? Znam da je lightning na iPhone-u, ali sa nekim adapterom?

Njihov stari kabal sa USB i bilo koji drugi punjač sa USB ulazom.
Ili kombo kakav sam sebi uzeo, njihovi ulazi imaju tip C to ligh. 25e je dnosno punjač s kablom, ne bih se zezao sa nekim drugim. A ovaj levo je rezerva

20d988da199b780ea5d6ab2fe681bd71.jpg

Poslednja izmena:
E sad cepidlačiš i ti. [emoji23][emoji23][emoji106]

E još kao budi srećan što je došlo... *mjau**mjau**mjau* platiš i kao budi srećan. Alo niste mi poklonili, ja platio. Doduše jeste da sam dobio neke ultra popuste, ali opet.

Neverovatno.

gde ima ovako jeftino punjac s kablom?

^ pusti mi poruku, da ne reklamiram ovde.

E još kao budi srećan što je došlo... *mjau**mjau**mjau* platiš i kao budi srećan. Alo niste mi poklonili, ja platio. Doduše jeste da sam dobio neke ultra popuste, ali opet.

Neverovatno.

Promenio si veru :D
Čestitam na novoj mašini.

To je isti kao sa moje slike levi, jedino je on 10e ili 15e, samo druga kutija i natpis kod ovih i cena 3000.

Poslednja izmena:
Čisto malo da se promeni.

Valjda se sad ustalim malo ovde :)

Njihov stari kabal sa USB i bilo koji drugi punjač sa USB ulazom.
Ili kombo kakav sam sebi uzeo, njihovi ulazi imaju tip C to ligh. 25e je dnosno punjač s kablom, ne bih se zezao sa nekim drugim. A ovaj levo je rezerva

20d988da199b780ea5d6ab2fe681bd71.jpg

jel legit ovaj kombo za 25 jura ?

Jel nece biti problem da se koristi stari punjac, jer je svakako lighting konektor na 12ici? Da se nece baterija srozati brzo ili nesto slicno jer je ovaj 5W, a trenutno se preporucuje 18W?

Poslednja izmena:
Ovde je obrnuta situacija od onoga “ od viska glava ne boli”[emoji6][emoji16]

Jel nece biti problem da se koristi stari punjac, jer je svakako lighting konektor na 12ici? Da se nece baterija srozati brzo ili nesto slicno jer je ovaj 5W, a trenutno se preporucuje 18W?
Druže može samo duže da traje u tom slučaju [emoji6]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno