Nije bas da nema ništa novo. Evo ja recimo merkam ovaj 12 mini iako nisam uopšte razmišljao da predjem na iphone. Konačno mali telefon koji nije puno osakacen u odnosu na veću i skuplju braću. Verujem da će se on najbolje i prodavati.Nista novo i previse korisno osim 5G koji jos nije zaziveo.
Serija 11 i dalje radi posao, osim za fanbojeve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije bas da nema ništa novo. Evo ja recimo merkam ovaj 12 mini iako nisam uopšte razmišljao da predjem na iphone. Konačno mali telefon koji nije puno osakacen u odnosu na veću i skuplju braću. Verujem da će se on najbolje i prodavati.
Sent from my SM-G973U using Tapatalk
Mislim da će se ipak običan 12 najbolje prodavati. Mi koji želimo male telefone smo samo glasna manjina. No nadam se da nas je dovoljno da dobijemo i 13 mini.
Mislim da će se ipak običan 12 najbolje prodavati. Mi koji želimo male telefone smo samo glasna manjina. No nadam se da nas je dovoljno da dobijemo i 13 mini.
Evo ja sam pikirao obican 12. I to cu da predjem sa X na 12. Jer sad kad 12 ima oled, full hd, iste bezele kao i pro, ne vidim poentu da dajem vise para za pro model. A kameru retko koristim da bih mi to bio razlog za pro.
Evo ja sam pikirao obican 12. I to cu da predjem sa X na 12. Jer sad kad 12 ima oled, full hd, iste bezele kao i pro, ne vidim poentu da dajem vise para za pro model. A kameru retko koristim da bih mi to bio razlog za pro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari