Šta je novo?

iPhone 12

Ja vucem backup od xs max i bas i mene interesuje sta da radim kad dodje 15. Rado bi ga setup-ovao od nule ali mi je smaranje tesko zbog nekih aplilacija koje su smor za ponovnu instalaciju.

Ma nema potrebe. Ja mislim da nisam nikada išao na set up new phone, a koristim iphone od 2013 (iphone 5). To radiš samo ako moraš, tj ako ti nešto pravi problem.

Ja vucem podatke od 4-4s-5s-6s-X i sad sam na 12 Pro Max i nikad nikakav problema a bilo je i jailbrake telefona X puta...

Evo da napšem par utisaka pre nego što telefon za 2 nedelje završi na oglasima. 12 Pro imam od 1 juna, ne tako dugo, pre toga sam imao običan 12 ako se ne varam od decembra. Odlična godina za iPhone ali ujedno i prvi put da non-pro model ima problema za RAMom, to mi je i glavni razlog bio zašto sam prešao na Pro.

Za Pro imam samo reči hvale. Izrada, izgled, brzina, baterija. Telefon 100% po mojoj meri. Dugo dugo me neki telefoni nisu ovako oduševili, verovatno od 6ice i HTC One.

pa sto u oglase ako je 100% po meri? :)

a sta ako on ne bude 100%? 😂

Završiće na oglasima 😂. Šalu na stranu ne očekujem neka neprijatna iznenađenja.

Kako vam se ponaša battery health? Sad gledam kod kuma iPhone 12 mini, telefon je star 8 meseci, ima 87% battery health. Žena ima Xs star dve i po godine, 84% battery health.

Sta mu radi kad je toliko degradirala? Ja sam moj uzeo 1.5 i jos uvek je 100%.

kod mene je takodje 100% uzet sredinom marta

iPhone 12 Mini, kupljen januara 2021. godine, battery health 99%. Individualna stvar. Me happy!

ako drzi ceo dan, who cares :)

Ja sam ga uzeo u Pre-order znači 11 meseci star, baterija 99%.

Evo nisam gledao uopste taj health zadnjih par meseci i bacim pogled sad kada sam video postove, moj je na 97%, mislim da sam ga aktivirao u februaru. Punim ga samo nocu, baterija mi drzi bez problema ceo dan jer ga slabo koristim na poslu.

Barem napiste cime punite, pa da stvarno bude neke svrhe od ovih postova :)
Ja punim wireless punjacem, i na 90% sam nakon 10 meseci.

Ja punim standardnim Apple punjacem.

25w samsung punjacem i baseus kablom sa alija :D
Valjda su losi ti oridjinale, pa kidaju bateriju :D

kod mene je samsung wireless, mozda se zato ne vole? :))

Ja sam na 11 pro, i menj je recimo posle godinu dana sada na 90%. Sve je bilo ok do one rekalibracije baterije, i od tada mi je bukvalno otišlo 7-8% na dole do sada.

11pm je za godinu dana pao na 97%.

ja odskora punim samo na magsafe, pre toga onaj original kbl sto je dosao uz telefon

Da li koristite neko staklo za Pro Max,ako da koje?
Nešto mi se iskreno i ne stavlja staklo,kapiram da bi užas osećaj bio pod prstima

Meni nikad nije isti osećaj sa staklom i bez, kakvo god da je. Kada ga staviš nekako se navikneš, ali ako ga skineš baš se primeti razlika.

Sa tim u vezi: Da li neki servis u BG radi poliranje stakla (skidanje mikroogrebotina) i nanošenje oleofobnog premaza?

Noću punim isključivo na 5W punjaču :) sa uključenom optimizacijom punjenja. Ako mi nekada, što je retko, zatreba dopuna preko dana, punim sa 20W. Telefon mi jako retko pada ispod 20-25. Ovaj kombo itekakoprodužava vek baterije.

Nazad
Vrh Dno