pa ne mogu baš na ulici preko nekog softvera proveravati, mislio sam kad uzmem mobitel u ruku mogu li nešto proveriti jeli menjano, otvarano i sl.Najjednostavnije je da ga proveris preko 3utoolsa, tu se vidi da li je nesto menjano.Baterija od 90% minimum.
pa ne mogu baš na ulici preko nekog softvera proveravati, mislio sam kad uzmem mobitel u ruku mogu li nešto proveriti jeli menjano, otvarano i sl.
kod samsunga recimo imaju secret kodovi gde se vidi stanje najbitnijih hardverskih delova i recimo neke stvari prilikom testa ne rade ako su neki zamenski delovi ugrađeni.
znači nikako ispod 90% zdravlje baterije? bit će teško već vidim![]()
Prvi bi trebao da je bolji, jer ima garanciju ako je Apple garancija. Mada zavisi od stanja. Ja licno nijedan ne bih kupio.okej, ali šta misliš konkretno o gornje dve ponude, koja je bolja i da li vrede te love?
iz kojeg razloga?Ja licno nijedan ne bih kupio.
Ne stoje oni ništa. Moja sestra je kupila 2024. godine iphone 12, i proizveden je 2024.Novo, a baterija stara 5 godina. Pa ona od stajanja viš nije ni pola što je bila![]()
Koja im je to logika?Bazni modeli se proizvode cuo sam godinama a pro i pro max godinu jednu samo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari