Ja pre dva meseca za 530€, bh bio 92 ili 88%, bem li gaJa sam nedavno prodao 11pm u odlicnom stanju, fabricko pakovanje, 87% bh za 550e..
To sa batery heltom je izmisljotina,ja sam imao iphone 6s sa batery heltom 79% i baterija je drzala odlicno nije se praznila naglo niti pokazivalo greske procenta baterije ako iklicis telefon i ne koristis ga neko vreme...Ahhahaha baterija ispod 85% je jezivo gora od nove… bukvalno kvari ugodjaj sve ispod 85… a ispod 80 da ne govorim. Zamena batt je na nekih 600 ciklusa idealna… tad bude na nekih 80-83%
Hvala,to nisam ni pomislio da moze biti uzrok iakreno.Osteti se DOT senzor (voda, znoj, pad)
PM modeli su uvek dosta zilaviji, pa se i pad baterije ne oseti. Definitivno sve zavisi od nacina koriscenja, deda od druga iPhone XS Max puni jednom u 3 dana..sta reci.Devojka je uzela 11 PM sa ~1200 ciklusa i 79% BH i ja sam bio u fazonu odmah zamena baterije međutim njoj odgovara, izdrži joj normalno i ne oseti da joj je loša baterija
Sve zavisi od načina korišćenja 😀
😂😂😂😂deda od druga iPhone XS Max puni jednom u 3 dana..
Kad face id ne radi, cesto je mijenjan displej.Moze li neko da mi kazeusled cega na dosta Iphone telefona koji se prodaju stoji naglaseno ne radi FACE ID!?
Koji je razlog tog problema,to nikad nisam koristio,tj bilo kalav vid zastite i zakljucavanja na Android telefonima pa me zanima da li je to normalno ili se desi usled nekog kvara,popravke...?Hvala.
Covek preko 80 mislim da ima, pa vi vidite heh
Zdravlje baterije je najveća glupost i zamajavanje korisnika koja ništa ne znači. I ne treba da obraćaš pažnju na to.Meni je do pre nedelju dana BH bio 91%, uradim update na 16.1.1 i odmah posle update-a mi pao BH na 88%…
To je tako kod BH, dugo stoji neki % i kada krene da pada padne u kratkom vremenskom periodu nekoliko %Meni je do pre nedelju dana BH bio 91%, uradim update na 16.1.1 i odmah posle update-a mi pao BH na 88%, reko kakvi lopovi i nije proslo nekoliko sati ja da pokazem bratu kad ono BH pao na 87%, evo sad je na 86%, pa dokle misli da pada, nisam primetio da mi nesto krace radi baterija, ali kako ja buducem kupcu da objasnim zasto je baterija toliko pala i to bukvalno posle update-a, aj da je vremenom linearno padala, ali bas da mi padne za par dana 5% je malo mnogo.
ovo je moguce samo ako se zameni baterija 🙃Zdravlje baterije je najveća glupost i zamajavanje korisnika koja ništa ne znači. I ne treba da obraćaš pažnju na to.
Iphone 11 pro, zdravlje baterije bilo 92%, nadograđen telefon na ios 16, sada je 100%.
Iphone 8 pro zdravlje baterije 78%, nadograđen os, sada je 99%.
Drugi iphone 8 zdravlje 89%, nadogradnja os, sada je 77%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari