Šta je novo?

iPhone 11

Mnogo mi se dopada.
Pikiram onaj od 6.1", samo da dodaju bar 90Hz i [emoji1305]

Poslednja izmena:
Pardon, zaboravio sam skroz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U poslednje vreme imam problem sa wifi. Stalno puca, ili bude povezan a neće da učita ništa ili sporo učitava. Onda sam išao da se ponovo povežem na istu mrežu i nije hteo. Kucam pravu šifru, a on mi prijavljuje da je neispravna... Onda resetujem ruter i nekako se povežem. Mada opet nije sjajna situacija. U pitanju je SBB, na 5 drugih uređaja sve radi savršeno, samo na mom iphone 11 zeza. 4g radi kao munja. Ima li neko ideju šta da radim?

I meni se isto desilo pre par sati, ne u mom stanu. Nece na 5ghz, na 2.4 hoce. Kaze pogresna sifra iako je ista za obe mreze.. isto sbb..

11 max def ima problem sa 4G signalom,veeoma cesto je na ivici da izgubi,mislio sam da je nesto vezano za wi fi kad simultano rade ali nije,na 3G je 24h pun signal,Telenor mreza ustanicka ulica

Ja sa 4g nikakvih problema nemam na 11 Pro Max. Sto se tice wifi, mnogo jaci signal nego 11 Pro. U sobi, gde nisam mogao da uhvatik 5ghz sa 11 Pro, sa Max imam pun signal.

Meni se cini da x ima najbolje wifi antene... def svi ostali telefoni nemaju wifi x ima :-D

Meni 4g radi savrseno. Nema te šume, livade, planine gde nema 4g koji i u takvoj divljini radi perfektno. Al ovo za wifi je haos, Valjda će novi ios to da reši na jesen. Ili da se kupuje drugi ruter.

Poslednja izmena:
Ne znam zasto je tako... mozda je do mog ubee rutera sa kojim izludeh

Meni na Technicolor ruteru (SBB) sve radi kao sat, tj 2.4GHz klasično užasno kao i do sada 25-26 Mbps, a na 5GHz 148 Mbps. (paket 150/10Mbps).

2.4 je bas los postoji li neko resenje za to... i laptopovi su spori kao traktori...

Laptop mi se vuce, nisam ni znao dok slucajno ne primetih neki dan da skida 10-20mbit . Zakacim se na ruter , ostao mi upaljen i na 2,4 jer sam drndao neki stari nexus 5 , laptop se zakacio na 2,4. Cim sam iskljucio, skocilo na 100,koliko mi i je maksimum.

I meni na ip11 cesto ispadne sa wifi 2.4 ghz....4G radi dobro za sada...

I meni 2.4 ghz nece preko 50 mbps, a 5ghz ide na 300. Paket 350/20.

Ljudi sta nam je sa ruterima :-D ovaj sbb kao da djubre daje

Dobro je, mislio sam da mi otkazuje wifi na novom iphone posle par meseci od kupovine. I onda ga više nikad ne bih kupio, a baš me oduševila ova 11. serija :D

Sbb je imao problem prekjuce ceo dan, praznico su, rade vrv na tome

Meni ovaj problem traje sigurno mesec, dva. Blago me zeza al zeza. Možda je i pre, samo nisam primećivao.

Uspeo sam sa ovog linka, ovo je koliko sam skapirao isto njihov store.
https://www.ebay.com/itm/For-Apple-...var=602391725394&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Naručio sam Pine Green ,javljam utiske kad stigne :)

Nije to njihov official store. Ostali su vecinom preprodavci ili kopije.

Ovo je: http://www.ebaystores.com/Ringke-Of...3420012&_sid=1313861762&_trksid=p4634.c0.m322

Ja sam vise puta porucivao sa official storea. Povremeno omoguce slanje za Srbiju preko UPS poste direktno, ali na upit zasto nema kazu da je problem do logistike. Da li sad UPS zeza ili mi ko ce ga znati. Salje se direktno iz US.
Kada se ne moze poruciti tako direktno onda koristim neke posrednike kao shipitto servis, samo sto platim postarinu skoro u vrednosti maske, ali *mjau**mjau**mjau* sta da se radi...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ringke_direct je proveren prodavac na eBay, licno sam vec vise od 10 maski narucio odatle i sve su original, moze se videti i po ocenama. Sve uvek stigne kako treba, shipping je free.
Tako da slobodno narucujte odatle. Cena je i vise nego dobra za taj kvalitet.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Nema vise shippinga sa BiH, a koliko vidim ni za SRB nije bilo. Bas cesto mijenjaju drzave u koje se ne salje, ove nase makar. 1 dan ima, drugi ne.

Poslednja izmena:
Ima li rezona preci sa X na 11pro ili je smislenije cekati jesen? U smislu, je li dovoljno dobar skok?

Nije za mene, ali potrebe idu u pravcu bolje baterije i kamere + da se ostane na postojecoj idealnoj dijagonali i da se zadrzi komfor integracije sa satom i macbook.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pazi, 11 pro ima mnogo unapredjenja u odnosu na X. Tako da, nema tu mnogo dileme...

Pazi, 11 pro ima mnogo unapredjenja u odnosu na X. Tako da, nema tu mnogo dileme...

Vredan je prelazak svakako, međutim ja bih sačekao jesen.
EDIT: vidim da je bitno da bude ista dijagonala, budući da je mnogo glasina o tome da će ~12 pro biti 6.1", onda je možda bolje da uzmeš 11 pro

Poslednja izmena:
Vrh Dno