Šta je novo?

iPhone 11

Telefon je stigao do kurirske sluzbe. Za Telenor definitivno radi DExspress i oni definitivno ne isporučuju subotom :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

^ mislim da ni jedna kurirska sluzba ne dostavlja subotom vise. Tako mi je rekao momak sto radi u AKS.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Kod nas u firmi dostavljaju sve brze poste subotom kao i pošta. Tako da 100% ide isporuka subotom. Evo ti sa sajta dexpress. Isporucuju subotom. Aks valjda ima pravilo da svako duži kamion i radi kad god hoce. Moze i subotom , kao u našem kraju dečko vozi i subotom.
a2008297066ee0d9dc39c140ed371832.jpg

Poslednja izmena:
Pogledao veceras u iStyle 11 Pro. Ona tamno zelena ili vec koja nijansa te boje je bas, bas dobra. O rugobi od kamera ne bih dalje.

Kod nas u firmi dostavljaju sve brze poste subotom kao i pošta. Tako da 100% ide isporuka subotom. Evo ti sa sajta dexpress. Isporucuju subotom. Aks valjda ima pravilo da svako duži kamion i radi kad god hoce. Moze i subotom , kao u našem kraju dečko vozi i subotom.
a2008297066ee0d9dc39c140ed371832.jpg

To sam i ja procitao na njihovom sajtu, ali kad sam zvao call centar da proverim, rekli su samo radnim danom.

Sent from my iPad using Tapatalk

Meni je stigao danas Pro Max iz Vip-a, telefon je neznatno deblji od XS Max ali se zato tezina bas oseti. Osecaj u ruci bolji zbog novih ledja. Zelena boja, jos nisam načisto jer nisam imao priliku prvo da vidim uzivo sve boje.

Pricaju da je zelena najlepsa boja na 11 pro max

Meni je zelena boja prvo bila super na slici pa se malo razočarao kad sam ga prvi put držao u ruci ali sam ipak uzeo zeleni. Sad mi je super. Uz njega odlično leži leather case forest green boje.

Zelena boja odlično stoji na pro max, super je bas. Mnogo lep telefon. Imao ga čitavih možda nedelju dana [emoji28]

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Da sada uzimam ovaj tamno zeleni bi mi bio prva opcija. Uzivo izgleda jos lepse. Naravno i ako mi je crna i dalje miljenik. :)

Poslednja izmena:
Ja od crne ne mogu da se odvojim :) seca li se neko kojom brzom postom salje mts pakete?

Verovatno post expres. Al nesto su se uspavali.

Ja sam sa sg koji sam imao uvek do tada, presao na beli X, pa ostao na belom XS i sad uzeo zeleni, i top mi je boja... Mada ako ikad izbace plavi uzimam sigurno :)

PostEkpresom salje mts, i nemojte se iznenaditi ako stignu u ponedeljak ili cak utorak, ono sto je bitno je da imam info iz prve ruke da su telefoni preuzeti iz prve ture :)

I sta, samo posalju bez ikakvog poziva, potvrde i slicno?

akki а од кад су поруџбине из прве туре?

Čim uđemo u Evropu otprilike

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Dzaba smo se cimali za rano narucivanje. Evo ga u mts po istoj ceni. A pre bi bio kod nas da smo isli u poslovnicu i juce uzeli.

Uzmeš u radnji ako imaju na stanju i otkažeš narudžbinu.

akki
Од 18.10-24.10?

То баш не би било у реду да је могло јуче да се нормално купи у радњи (говорим за оператере), која је онда поента претпродаје

Poenta je da su neozbiljni. Mozda to uzimanje u poslovnici duze traje pa cemo da dobijemo koji dan na vremenu. A mozda odmah iznesu iz magacina, potpises i imas iphone...

Звала сам сад мтѕ и рекли су ми да су уговор и телефон спремни, добила сам број пошиљке (пост експрес), али кад га унесем у део за праћење пошиљки излази ми да ''не постоје подаци о овој пошиљци''.
Има ли неко искуства са праћењем пошиљки код пост експреса?
Невероватно колико сам нестрпљива да добијем глупи телефон :D

Dramite bespotrebno... Ovo je rezervacija telefona, garancija da cete dobiti telefon kad krene zvanicna prodaja... Praksa je pokazala da cesto apple telefona nema dovoljno da ispune potraznju pa se ceka i po par nedelja od kad krene zvanicna prodaja... Tako je svuda u svetu pa i kod nas, a operateri se tu nista ne pitaju, veoma su striktna pravila koje je apple postavio...

Telefoni su poslati juce, kome je odobreno,kao sto bi poslao Vodafone npr ili iz apple store, to sto su nam kurirske sluzbe takve pa ne rade vikendom ili one koje rade nemaju dovoljno kapaciteta vec je do stanja kod nas ne do operatera...

Da li sad da odes u neku poslovnicu mozes da nadjes u radnji iphone 11 u nekoj varijanti i da ga izneses je pitanje i lutrija da li ce ga biti, otud i ova mogucnost rezervacije nedelju dana ranije...

nnn753, verovatno nije dobar broj posiljke koji su ti dali, ili je bag u sistemu, ali ne brini stici ce ti posiljka, ili u ponedeljak ili u utorak...

Poslednja izmena:
Ne radi se o tome da li ce da isporuce danas ili sutra nego sto nikakvu povratnu informaciju ne daju. Niti da je poslato, niti da nije...
Ja se ni ne nadam da ce to pre srede cetvrtka.

Dramite bespotrebno... Ovo je rezervacija telefona, garancija da cete dobiti telefon kad krene zvanicna prodaja... Praksa je pokazala da cesto apple telefona nema dovoljno da ispune potraznju pa se ceka i po par nedelja od kad krene zvanicna prodaja... Tako je svuda u svetu pa i kod nas, a operateri se tu nista ne pitaju, veoma su striktna pravila koje je apple postavio...

Nije svuda tako, ne tvrdi nešto što nije tako.
Pre 10 dana sam naručio online 11 pro max 512gb, sutra dan vec Hermes doneo telefon.
Ne poredi svet sa Srbijom [emoji28]

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Kao sto @akki kaze, zvanicno je krenulo od juce. Ja sam sada zvao mts rekli su mi da je zahtev odobren i da zato nema povratne informacije. Povratna informacija je samo u slucaju da ima problema. Takodje, rekli su mi da sacekam ponedeljak eventualno utorak jer ima previse telefona za slanje i nemoguce je stici isporuciti sve za jedan dan.

Super, znaci kad ćute da telefon stize. Samo sto se tu nesto ne uklapa. Ja sam na pogresan broj narucio i rekli su da ce da me pozovu pre isporuke da potvrdim detalje. Niko me nije zvao. Kada ja njih pozovem samo kazu da ce me pozvati i to je to. Ako mi posalju na pogresan broj ja cu da odbijem da preuzmem i kupicu kao covek u poslovnici.

Nazad
Vrh Dno