Šta je novo?

iPhone 11

To ti se samo cini za signal da je slab. Kod Iphona imas samo 4 crte za signal, ta zadnja uopste ne predstavlja slab signal kao jedna kod recimo kineza koji imaju 5-6 crta za signal. Ja cekam da mi stigne 11, ali na Xr je signal odlican.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo konacno sam ga malo čačkao. Nocni mod je ludilo, tamo gde se golim okom jedva vidi na slici se vidi kao da je dan. Ekspozicija ide do 30 sekundi. Ekran je odlican, zvuk takodje...
Malo je glomazan i tezak. Cini mi se da i dalje kinezi imaju bolji signal nego najnoviji iphone.

Samo je 50g teži od S10 plus, a deluje mi kao da je duplo teži...

A ja moram da kazem da crnju crnu nisam video na nekom lcd ekranu :)

Normalno da ne može da bude crnja na LCD-u.
Kod OLED ekrana, kada se prikazuje crna ti pikseli ne rade-ugasen je taj deo ekrana. [emoji2]

Bolji mi je wifi signal kod Samsunga ali LTE je tu negde.

Ako nekima koji su narucili telefone iz MTSa jos uvek nije stigao telefon kao meni, samo da javim da sam obavešten da se telefoni čekaju od dobavljača i da ce biti poslati nakon što stignu. Nisu naveli datum.

Ma ovi iz MTS nisu baš normalni. Situacija na njihovom portalu se menja 2-3 puta dnevno, što je kao OK jer kao rade nešto (samo što izgleda da to nije istina što nude). Htedoh sinoć da naručim iPhone 11 ali nije bilo baš nekog izbora boja, niti je bilo verzije sa 128GB. Ok, rekoh može i bela ali opet nema sa 128GB. Onda se naprasno povavili XR i XS modeli u prodaji, čak me je mamkalo da uzmem i iPhone 8 64GB jer je ovo baš ozbiljan popust za njega.

Danas gledam ima samo ljubičasti iPhone 11 u ponudi, tako da ili je to neki random ili su stvarno ušli u prodaju sa vrlo malom količinom smatrajući da se neće dobro prodavati.

I da, od dogovora sa čet podrškom da će me neko pozvati sinoć ili danas radi produženja ugovora i kupovine telefona izgleda da nema ništa od toga. :)

Ne žuri mi se, pa ću verovatno kasnije kupiti iPhone 11 sa 128GB (valjda će ga biti u ponudi).

Bice uskoro prati sajt. Ja sam ga rezervisao i nije mi jos stigao. Definitivno se iphone 11 128 trazi vise nego sto je proizveden :)

XR modela sa 64 GB koji je bio u ponudi za (oko) 2750 din + 2 godine Omorika 1 nema više. Planulo. :D

Poslednja izmena:
Nema ni 11 Pro Midnight Green, pa sam trazio Pro Max u toj boji, kad nemaju ni njega, samo SG i to od 64 GB. [emoji849] Ne znam da li su dobili neku manju kolicinu ili je toliko velika potraznja, uglavnom, ako ne dobiju u skorije vreme, otkazacu porudzbinu i kupiti preko oglasa.

Nemoj otkazivati ako nije duze od 10ak dana. I ja to planiram ali ipak imas 2 godine garancije za manje vise istu cenu.

Pogledaj samo ovde na temi koliko ljudi uzima telefon, neuporedivo vise nego prosle godine.

Kada bi i ovi papani iz Telenora dali iole slicne cenovne pakete kao MTS.

Pa rekao sam vam ja jos u petak da dosta modela nema u mts...

Da ne listam unazad neko je pitao jel moze da se stavi na punjac a da se ne ukljuci telefon, odgovor je ne moze, upalice se...

Meni nece da salje slike preko vibera uopste. Sve normalno radi, al slike nece ni na wifi ni preko 3g. Dal neko zna resenje?

Nece na lock screen da upali baterijsku lampu. Kliknem al nista se ne desava.

Baterija deluje da je odlicna. Jutros sam ga skinuo sa punjaca u 7 i sada imam 70%. Nisam ga nesto mnogo cackao, ali koriscen je normalno. Ove upotrebe 2 dana moze. Bio je upaljen wifi, 3g, bt ceo dan, pozivi poruke malo surfa...

GPS je malo sporiji nego na SE, al radi lepo.

Ekran vrhunski. Prosecnom coveku nista bolje ne treba.

Had, prosecan covek ne daje tolike pare za telefon :)
Kolega danas uzeo max zeleni, bogme... jako mi se svidja, cak i previse i to mi smeta

...A3...

Znači svi smo ovde nadprosečni :D

Bez šale, ekranu nema šanse da nadju realni manu ni najveće picaizle.

Poslednja izmena:
Jedan je život, šta košta da košta [emoji16]

Tako je, merak cenu nema

...A3...

Nemoj da pokleknes, ostani veran nama :d

Cemu sluzi ikonica baterijske lampe na lock screen kad ne reaguje na pritisak?

Probaj duzi pritisak (haptic touch), to je zamena za 3d touch, koji nisi imao na iP SE.

Tako je. Mada mi je 3D touch duplo bolji.

Probaj duzi pritisak (haptic touch), to je zamena za 3d touch, koji nisi imao na iP SE.

Ima haptich touch-a i na iphone se. Od zadnjeg update-a. Verovatno nije probao pa ne moze ni na 11ici da se snadje. Svejedno nije nista komplikovano, samo znači da pritisak više ne postoji vec samo haptic.

Poslednja izmena:
Ma samo da skonta da to radi i na svim ostalim (ikonicama) app, u kontrolnom centru, na tastaturi, itd... Mnogo dobra stvar, ali slazem se da je bolji 3D touch, reaguje instant na pritisak i bolji je feedback, dok na haptic mora malo da se ceka,*ebiga... Moralo je nesto da se zrtvuje za onakvu bateriju [emoji20]

Slažem se. Pisao sam na drugom forumu o tome kada je haptic prvi put izasao na Xr sa ios 13. Toliko me je nervirao, dok je na 8 plus bio extra brz odziv na ios 13. Mogu reci da je to realno jedina mana novih iPhona, ali iskljucivo za one koji su navikli na 3d touch. Mnogi to ne koriste, dok ja recimo sa haptic-om,posto nisam navikao na haptic nego 3d touch palim lampu sasvim slucajno mnogo puta pa ostane u džepu da svetli [emoji2359]

Poslednja izmena:
Uspeo sam. Probao sam da zadrzim duze i pre. Al to ne pali lampicu. Pali kad zadrzis i cim lupi pustis i eto. Ko bi rekao, mislio sam da je bag :D

Inace fon je stvarno ogroman :D

Dvoumio sam se između crnog i tamno zeleno modela IP 11 pro, ali kad sam video beli model u Istyl to je bilo to. Uzeo sam Dunav osiguranje za tel 1000 din, učešće kod lomljave 150e, kod krađe 500e, sitna slova još nisam čitao :D . Tako da maskicu i ostale folije ne kupujem :D .

Mesečno, dolazi uz račun za telefon.
Nema obaveze, možeš da se odustane svakog narednog meseca. Jedina što mora da se uzme kad se uzme i telefon, sutra dan od uzimanja telefona, ne važi ponuda.

Poslednja izmena:
Vrh Dno