Šta je novo?

iPhone 11

Apsolutno. Prelaskom sa iP7 na iP X sam prodisao, tako da ako nista, staklo umesto metala je pomoglo na tom polju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A na Xs/Max su dodali jos jednu antenu, dole pored mikrofona. Podrzava gigabajt lte i generalno utice na bolji prijem signala.

Баш сам сад ушла на мтѕ-ов сајт и да видим овај што сам наручила (11 128gb), кад оно, од свих понуђених само он није доступан...
Које маске и заштитно стакло препоручујете за њега? Морам добро да га оклопим (то све под условом да стигне)

Ja imam prilicnu averziju prema staklima, folijama i maskama. Mogu da nosim samo silikon što tanji i to je to. Staklo nema šanse.

Koje ste boje izabrali? Ja sam beli :D

Ja nikada ne bih platio premium cenu za lcd i kraj. Go big or go home. Ako vec bacas 1000e baci jos malo i uzmi sta valja. Ne kazem da su ekrani losi samo sto nikada ne bih mogao sa amoleda na lcd. U prevodu nikada ne bih menjao svoj Xs i doplatio za 11. Isto tako ako prelazim sa ip7-8 ganjao bih 11 pro da bude ozbiljna prica. Ne opravdavajte davanje 1000e na 11 zbog kamere jer i kinez od 250e ima amoled u danasnje vreme, sramota je sta oni guraju za te pare. Procesor i baterija su nebitno, sve je to manje vise isto i u Xr koji je trenutno dosta povoljniji.

Poslednja izmena:
Ja nikada ne bih platio premium cenu za lcd i kraj. Go big or go home. Ako vec bacas 1000e baci jos malo i uzmi sta valja. Ne kazem da su ekrani losi samo sto nikada ne bih mogao sa amoleda na lcd. U prevodu nikada ne bih menjao svoj Xs i doplatio za 11. Isto tako ako prelazim sa ip7-8 ganjao bih 11 pro da bude ozbiljna prica. Ne opravdavajte davanje 1000e na 11 zbog kamere jer i kinez od 250e ima amoled u danasnje vreme, sramota je sta oni guraju za te pare. Procesor i baterija su nebitno, sve je to manje vise isto i u Xr koji je trenutno dosta povoljniji.

Kada bi stavili amoled u 11 onda bi to bio skoro savrsen teelfon za 700 evra i mogao bi da se koristi 4 godine lagano. I samo bi sebe zeznuli.
Meni je to jedina realna mana kod 11ice. Mada sad imam SE sa takvim ekranom, samo što je u 11 mnogo veći i sigurno bolji panel pa realno nije to sad smak sveta.

Ma daleko od toga da je los telefon, sjajan je samo je smesno da traze tolike pare i da stavljaju najbolji procesor sa lcd ekranom. Ako vec pravis budzet telefon stavis slabiji procesor, slabije kamere i slabiji ekran od flagshipa i stavis normalnu cenu, a ne da gurnu najbolji procesor samo i da traze 1000e a u svemu ostalom je gori nije u redu, koristiku xr i 11 koji svesno uzme budzet varijantu ne treba a12 ili a13 bilo bi mu draze da je platio telefon 200e manje

Ima nas kojima LCD apsolutno nije mana. Nismo svi toliko zahtevni. Mi smo i ciljana grupa za iphone 11. Eto zato nema više na stanju iphone 11 od 128 gb. Ljubicasta je za lepši pol savršena, beš je ono super. Ja sam uzeo crni kao i uvek, jedino mi je iphone 8 bio beli Kupio sam vec i silicone case za njega, tako da je to moja preporuka, staklo necu stavljati na ekran, brzi punjac vec imam i to je to. :) samo cekam da stigne :)

A to sto kazes da bi bilo draze da je 200 evra manje, to bas i nema neko uporiste u apple svetu. Ja ne bi voleo da hardverski telefon bude oslabljen, jer ga onda ne bi kupio, niti bi apple dozvolio da osakati hardver. Meni je Xr i 11 potpuni pogodak. Sto se ekrana tiče, nema čoveka koji ce reci da je ekran loš, čak štaviše savršen je za sve. Daleko je bolji od toga sto je na papiru. Glupo je i polemisati o ekranu. Ni jedan iPhone nikada nije imao los ekran.

Poslednja izmena:
To dobro kazes, ciljana grupa. Telefon sa rezolucijom kao iz 2010. god.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ja ne znam kakav je ekran uzivo. Ali ne verujem da ce da mi smeta.

Meni se bas svidja to sto apple u sve ovogodisnje uredjaje ubaci vrhunski cpu i memoriju. Time si automatski dobio premium uredjaj i garanciju da ce to sto si kupio da ti radi godinama. A te finese u vidu amoled kome trebaju nek se ispruzi pa nek plati

Da apple u "slabiji" model ubacuje slabiji cpu, manje memorije... uopste ga ne bih uzeo u razmatranje. Ovako znam da za manje pare imam najbrzi telefon na svetu na sasvim pristojnom ekranu. I ne osecam se nesto osakaćeno. Džaba mi na s10 onakav ekran kad video snima čas ovako, čas onako, interfejs secka i da ne nabrajam...

Poslednja izmena:
Bez obzira da li se pikseli vide ili ne, sramota i pilićarenje je da stavljaju ekrane te rezolucije u tako skupe telefone.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Lepo HAD~ rece ko voli neka se ispruzi za 11 Pro Max. Pojedincima je sasvim dovoljan i lcd ekran samim tim i 11ica. Ne znam sta je pojedincima cudno. Ja sam imao skoro sve iPhone pocev od 5ice. I tada je bila ista ova prica kao i danas. Samsung ima Amoled, najbolji ekran i tralala... od pocetka godine najvise se prodalo iPhona Xr, sto pokazuje da li ljudima smeta ili ne lcd ekran.

Bez obzira da li se pikseli vide ili ne, sramota i pilićarenje je da stavljaju ekrane te rezolucije u tako skupe telefone.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
bolje los amoled od savresnog ips-a ? 90% dizajnera fura ips monitore nemoj tako rezolucija 330dpi je malo a tvoj monitor nema ni 120dpi molim te....

Edit secam se pocofone prosle godine dobio je od svakoga losiju ocenu od xr a isti ima amoled...

Poslednja izmena:
Možda zato što monitor gleda sa pola metra daljine a mob sa 20cm ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Bila je juce vest da ce od naredne generacije samo SE2 da ima LCD, a svi ostali na OLED.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk

Naravno da bi bilo bolje da je full hd amoled. Al to kad bi imalo za 700 evra sve ostale pa i sebe bi ostavili bez znacajne zarade. I ubili bi konkurenciju.

Nije samo da ih branim, ali primetio sam da je apple u neku ruku vrlo ozboiljan i da ne ugradjuje stvari da bi se hvalio drugarima, nego pravi ono sto stvarno treba prosecnom korisniku. Po meni nije realna potreba 600ppi. To ti je pocetni wow efekat i posle par dana gledas u taj kao i u svaki drugi ekran.

^ Drze ovi koji imaju amoled sa max brightness od 300-400 nita, ako i tada ista uspeju da vide...

Ja sam vise nego realan ja licno nemam xr niti 11 kazem grneralno kada sa amoled xs ili x predjem na 7 nemam problema zaista, hocu reci da pomalo preterujete...

O ipad uredjajima da ne pricamo 260ppi i dalje ne vidim nekih poteskoca sa pikselima... ne znam sta bih vam rekao zaista...

Poslednja izmena:
Niko ne opravdava, nego je najbitnije da je dobro kalibrisan i osvetljen, pa onda sve ostalo. Dzabe rezolucija, ppi , ako ne ispunjava ta dva kriterijuma. Pravi primer je novi Pixel, jednostavno bedno osvetljen displej, i to je za nekoga dealbreaker, pogotovo ako dosta vremena provodis napolju. Covek gore u klipu sto sam postavio je bas zbog toga izabrao iP 11 displej pre onog na Pixel-u, bas taj sa rezolucijom iz 2010... [emoji4]

Ne znam znate li zasto neki proizvodjaci forsiraju dpi?
VR naocara... jedino tu gusci dpi dolazi do izrazaja ostalo sve sto pricate zaista je daleko od realnosti...

To isto da za mercedes kukaju kako bi mogao da ima jos nesto. Taj kome ne valjda ima amg mercedes pa nek izvoli :)

Meni se ne svidja sto nije veca rezolucija ili oled, a nije sad neka toliko strašna stvar da se ne kupi.

bolje los amoled od savresnog ips-a ? 90% dizajnera fura ips monitore nemoj tako rezolucija 330dpi je malo a tvoj monitor nema ni 120dpi molim te....

Edit secam se pocofone prosle godine dobio je od svakoga losiju ocenu od xr a isti ima amoled...

1) Kakve veze imaju monitori tj. dizajneri (kojima je bitan sRGB opseg i sl.) sa mobilnim telefonima na kojima su bitniji uglovi gledanja, vidljivost na suncu itd? Jednostavno sve je stvar ukusa, ali kad se realno sagleda na mobilnim uredjajima amoled je sveukupno bolje resenje.

2) Pocophone nema amoled, pricas napamet.

Inace sam bivsi korisnik XS, sadasnji XR a buduci verovatno 11 Pro; privikao sam se na LCD ali navici se moze na sve kad si primoran..

Krenula isporuka iz VIP-a, stigla poruka od City Expressa.

Telenor takođe, ništa...

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno