Šta je novo?

iPad Pro

Novi ipad pro cena 799 za osnovni model sa kapacitetom od 512gb :-D

Prilozi

• F1A4537C-E4A2-4CD9-A567-A8F164860E7B.jpg
    F1A4537C-E4A2-4CD9-A567-A8F164860E7B.jpg
    246.6 KB · Pregleda: 188
Koliko vidim 64 je 799$

Ali predobar je, svrbe me prsti.

Ne postoji 64 minimalno je 512

Nisi u pravu

9ba23751adcef4cea2fed3f64044746e.jpg

Onda su se ovo sa verge zeznuli tamo sam to procitao🙂

Ovo je greota uzeti u 64gb varijanti :-D

Podseca me na onaj dizajn iP 4(s)/5(s)/SE. Naravno samo uvecano.

Poslednja izmena:
Odlicna masina nema sta, samo ako se ne varam i cena je otisla u 3 lepe u poredjenju s proslogodisnjom.

Stvarno su cudo Appleovo procesori, mislim da su po jezgru i clock za clock ubedljivo najbrzi na svetu.
Zna li se na kojoj frekvenciji radi A12X?

Apple da da olovku u boxu. Nećemo dočekati taj dan. 130$ je nova olovka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mene interesuje da li nova olovka radi sa pro modelom starije generacije?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Odlicno ovo izgleda.
Cena jeste visoka, valjda ce neko od poznanika uskoro ici u USA.

Mene interesuje da li nova olovka radi sa pro modelom starije generacije?

Mislim da ne. Ako sam dobro razumeo, prethodna olovka mora da se usteka u ipad da bi se uparili, a to je sad teze izvodljivo.. Dal je moguce sa lightning->usb-c dongle-om, vreme ce pokazati

*mjau**mjau**mjau*, ispricana prica o Apple darezljivosti i dodacima koja i mene nervira.Svakako fenomenalan uredjaj i voleo bi da ga posedujem.

Mislim da ne. Ako sam dobro razumeo, prethodna olovka mora da se usteka u ipad da bi se uparili, a to je sad teze izvodljivo.. Dal je moguce sa lightning->usb-c dongle-om, vreme ce pokazati

Cak i da mozes da je uparis pitanje je kako je puniti? Bas me zanimaju cene kod nas koje ce biti i za iPad Pro i za mac mini.

Sad negde pročitah, nisu kompatibilne olovke tj prošla ne može na novom i obrnuto!

Sto li me to ne cudi. 🙂

Veoma ozbiljan uređaj, da mi iPad Mini 4 za sad ne igra posao, rado bih kupio 12.9" varijantu. Super bi bilo da pregledam fotke na njemu, videh u Verge videu da radi direktno povezivanje DSLR-a kablom. Ekran deluje super, barem sa snimka, ne sumnjam da je tačnost boja odlična.

@gizmo ima usb-c tako da se bez problema povezuje sa aparatom...i svim ostalim uređajima tog tipa! Svaki ekran je individualno kalibrisan tako da ni sa tačnošću boja nema problema. Prodaj mini i uzmi pro, ovo je ipak druga dimenzija 😉

Strasno covece,preko 18k multi-core...
Jos kada znas da je svaki naredni A cip u novom ajfonu jaci od prethodnog AX iz iPad Pro,tesko je zamisliti koliko ce bolesno jak biti A13. Ove godine se nisu bas naprezali,sledece ce biti hardcore po svemu sudeci. [emoji1]

Idu ka tome da zamene intel u mac-ovima za par godina za svoje cpu-ove. Sto znaci da ce neki npr. ip12 imati cpu u rangu desktop i5-ice, ako ne i jace

Poznanik se za dve nedelje vraca iz USA.
Kolika je sansa da bude u prilici ovo da kupi u slobodnoj prodaji pre toga?
Kada nasi dobijaju modele? Hteo bih uzivo da probam, mozda bih cak isao i na veci model.

I ja po prvi put bih uzeo veci zbog 6gb rama

Izgleda da je baš "pokidao"...jedino me “muči” dimenzija, znam da je prethodni 12,9 inch bio preveliki.

Nazad
Vrh Dno