Šta je novo?

Nije aktuelno iPad Air 2 64GB White

Označava da oglas više nije aktuelan
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Shomi22

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2013
Poena
605
Moja oprema  
Laptop
Dell XPS 16 9640
Tablet
iPad Pro M1 12,9” (2021)
Mobilni telefon
IPhone 12 Pro 256GB
Pristup internetu
  1. Optički internet
Prodajem iPad iz naslova, pošto sam prešao na najnoviju generaciju.

iPad sam lično kupio u Apple Store-u u Londonu i prvi sam vlasnik.
Iz njega je sve obrisano i setovan je "as new" i update-ovan je na najnoviji iOS 15.4, tako da vam preostaje samo da ga uključite i podesite sa vašim appleID-om.
Od prvog dana je bio u smar case-u, tako da je vizuelno kao nov, što i se vidi na slikama.
Spakovan je svoju originalnu kutiju sa svim dodacima.

Naravno, sve funkcioniše besprekorno, ali ima jednu manu.
Slika na ekranu nije kakva je bila (bleđa je), odnosno imam utisak kao da fali neka boja, pa recimo fotografije nisu prirodne (izgledaju dosta lošije nego recimo na telefonu).
Da ne bune zabune, kamera radi perfektno, odnosno kada se nešto sa iPadom slika i ta slika pošalje putem mail-a i pogleda na kompjuteru, bude perfektna.
Dakle, samo je na iPad-ovom ekranu loša (loše su boje). Takođe, pri dužem korišćenju, desi se da slika na ekranu na trenutak bude normalna, pa zatim ponovo loša (nema pravila).
Stekao sam utisak, kao da na flat kablu display gubi kontakt, možda čak i neki hladan lem, ali nisam siguran. Ovako sam ga koristio više od pola godine, pa s obzirom da sam odlučio da se častim novim iPad-om Pro 12,9" nisam ga nosio u servis, niti bilo šta čačkao oko njega, tako da ko želi neka proba to da reši, ili neka ga koristi ovako.
Takođe, kao posledica ovoga, pojavio se nekakav bledi kvadrat ispod ikona koji takođe ne sme da bude tu i on takođe nestane kada se desi da proradi ekran kako treba.
Što se tiče bele pozadine, kucanja i čitanja teksta (recimo Benchmark-a 🙂), sve je OK.
Ostalo je u najboljem redu, baterija drži dosta dugo (nisam primetio da je loša) i sve je 100% ispravno.
Treba zameniti i kabal za punjenje pošto je negde u prekidu, punjač je dobar.

Kome ovo ne smeta, može ga dobiti po sportskoj ceni od tričavih - 130e 😉
i nastaviti da ga koristi kao što sam i ja.

1_resize.jpgIMG_6777_resize.jpgIMG_6778_resize.jpgIMG_6779_resize.jpgIMG_6781_resize.jpgIMG_6782_resize.jpgIMG_6783_resize.jpgIMG_6784_resize.jpgIMG_6785_resize.jpgIMG_6786_resize.jpg

Pošto sam ja u Holandiji (sa mnom može kontakt preko PM), iPad se nalazi u Beogradu kod mog paše koga možete kontaktirati na 066/346-346.
Poželjno bi bilo lično preuzimanje, kako bi ste se i sami uverili u sve što piše.
Srećna kupovina

Nova cena - 120e
Ponude i dalje važe🙂

Prodato!
Može lock.🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno