Posle dileme da li da kupujem uopste tablet ili ne, odlucih da ipak kupim
Sad treba odluciti koji tablet. Koristila bih ga najvise za surf netom, citanje, office, tu i tamo mozda neka po neka igrica tako da mi je primarna stvar kod tableta ekran. Po onome sto sam citala, videh da sto se ekrana tice Ipad 3 nema konkurenciju ili gresim? Zato mi je Ipad prvi izbor, jedino me brine kako cu se snaci sa iOS-om jer nikad nisam posedovala neki Apple uredjaj i ne znam koja su ogranicenja tog op. sistema kao i podatak da cu ga koristiti iz Srbije. Sa androidom se dobro snalazim, a koliko sam cula iOS bi trebalo da je dosta jednostavniji. Ono sto mi je vrlo bitno za odluku o kupovini Ipada je informacija da li na njega mogu da se instaliraju krekovane aplikacije, jer mi se ne daje toliko novca za njega ako dodatno moram izdvojim jos 100$ da bi funkcionisao i zadovoljio moje potrebe.
Sto se tice androida, cini mi se da je u tom cenovnom rangu ASUS Prime. Na papiru odlican tablet, ali imam negativna iskustva sa Asusom pa mi bas i nije toliko privlacan. Nazalost nisam ga videla uzivo pa ne mogu bas da sudim.U svakom slucaju mi treba tablet od oko 10 inca, bez 3G, i pozeljno i bez GPS-a. Otvorena sam za sve predloge i sugestije
Sto se tice androida, cini mi se da je u tom cenovnom rangu ASUS Prime. Na papiru odlican tablet, ali imam negativna iskustva sa Asusom pa mi bas i nije toliko privlacan. Nazalost nisam ga videla uzivo pa ne mogu bas da sudim.U svakom slucaju mi treba tablet od oko 10 inca, bez 3G, i pozeljno i bez GPS-a. Otvorena sam za sve predloge i sugestije