Šta je novo?

iPad 2

Ljudi kakva je situacija sa jailbreakovanjem iOS-a 5 na iPad-2? Jel izvodljivo i kako? Ako nije jel moguce downgradeovati pa raditi jailbreak na nizoj verziji iOs-a. Treba da dobijem iPad 2 sa iOS 5 pa da reko da pitam vsa :D ?

Trebalo bi uskoro da se pojavi. Danas je bas @pod2g postavio youtube video sa novim JB-om koji kaze da radi na iOS 5.0 i 5.0.1.
Pitanje je da li ce sacekati 5.1 ili ne. I da li ce raditi i na 5.1.

Da li je ovo folija ili futrola sto ima Sheldon u zadnjoj epizodi 11 od juce na netu?

clip.jpg

Posto je user-land, trebalo bi da bude moguce da se osposobi i na iPad2.
Evo sta on kaze na njegovom blogu:
http://pod2g-ios.blogspot.com/
A na twitteru je rekao: "will try iPad 2 and 4S after others are ready." "But... I don't own a 4S nor I an iPad 2."

ima li kakvih vesti o JB za ios5 na ipad 2 ?

Poslednja izmena:
Radi se mada teško, ali ako imaš SHSH možeš da vratiš na 4.3.3 iOS i Jailbrake-uješ iPad 2 ;)

Predpostavljam da da, ali nisam siguran. I ja sam "od skoro" u celoj priči sa apple uređajim :)

Pozz,svima ! Dali i vi ostali imate "problema" sa brzinom ucitavanja videa na youtubu,ovo je strasno,ne moze se gledati,dok je ostalo sve normalno,ucitavanje normalnih stranica je cak i brze nego na PC.I postoji li kakvo resenje?

Mislim da je do youtube, sinoc i danas imam isto probleme sa gledanjem videa na sbb-ovih 600kbs. Ne sam na ipad-u vec i na desktopu

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

:eyebrows::eyebrows::eyebrows:
Kod:
http://wikijailbreak.com/jailbreak/ipad-2-ios-5-0-1-untetehred-jailbreak-successfully-photo/

:):):)

Za koji sat cemo moci da jailbreakujemo ipad 2 pod 5.01 iOs-om, pod2g je najavio na svom tviteru i blogu. Googlajte blog pa cete naci. Jedva cekam :D

Jailbreak sa linka radi dobro, nisam imao nikakvih problema. Instalirao Cydiu i installous, ovo mi je prvi put da jailbreakujem iOS pa da vidim sta moze. Neke preporuke ?

Jailbreak sa linka radi dobro, nisam imao nikakvih problema. Instalirao Cydiu i installous, ovo mi je prvi put da jailbreakujem iOS pa da vidim sta moze. Neke preporuke ?

Dodaj u cydia-i xsellize repo, malo proguglaj za ostale i kreni sa modifikacijama ako vec zelis da vidis sta moze. ;)

@Jason Dude - instaliraj installous (cydia.hackulo.us repo)...

meni nije hteo da uradi JB nakon updatea na 5.0.1 i restorea backup.
morao sam da podignem cist 5.0.1, uradim JB, i tek onda vratim backup.

5-row keyboard ne radi na iOS5 :( Nista od update onda, bez ovog tweaka mi je stvarno mucno da kucam na iPadu.

;2886622 je napisao(la):
Video playback test that got 15.7 hours of playback out of the iPad 2,4
Alal im vera za ovo, nije ni cudo sto drze toliki market share na trzistu tablet racunara.

Imam pitanje da li je moguce na neki jednostavan nacin iskopirati recimo film ili bilo koji fajl na iPad2, a da posle moze da se otvori pomocu video plejera ili recimo nekim drugim programom. Interesuje me zbog jednostavne stvari, ako ponesem sa sobom iPad2 i dodjem kod nekoga ko nema itynes, da li moze da se nakaci na usb na komp i da recimo prebacim muziku, film i sl i da mogu posle toga da odmah koristim te fajlove (kao sto recimo na androidu radi).

Može preko wifi, svi programi koji puštaju filmove i ifile imaju tu mogućnost, zakačiš uređaj na istu mrežu preko wifi na kojoj je komp, startuješ tu opciju, dobiješ ip broj koji ukucaš u browser na kompu, upload -uješ filmove i file - ove.

Poslednja izmena:
Moze malo pojasnjenje, nisam shvatio najbolje, a cini mi se kao extra stvar.Da li treba neki program da instaliram......gde upisem IP broj, gde dobije Ip broj

Instaliraš recimo avplayer na ipad - u za puštanje filmova, imaš opciju wifi transfer, zakačiš se na istu mrežu na kojoj se nalazi tvoj komp, izabereš opciju http/ftp server, dobićeš ip adresu koju upišeš u polje za adrese u web browseru, posle toga komp će se povezati sa ipadom, dobićeš opciju u browseru da upload - uješ file - ove, na istom principu rade i svi ostali programi koji imaju wifi transfer - ifile, docs to go itd...

Vrh Dno