a facebook je totalno bitan za produktivnost...
NOT!
a facebook je totalno bitan za produktivnost...
NOT!
@Laza.NS
Sve te igrice imas na installous u punoj verziji, zasto uopste instaliras te demo verzije?
@DaPimp
To je bas malo, da li ti je i ranije toliko trajala baterija? Uradi restart i napuni ga.
Kod mene bas dosta traje, mada nikada nisam tri sata igrao angry birds bez pauze, uglavnom ga koristim za net. ( sada igram Pinball HD
jako dobro je odradjen).
Posto sam kupio ipad sa britanskim prikljuckom za struju zna li neko gde u Beogradu mogu da kupim dodatak za nase uticnice i koliko kosta?
Na svakoj pijaci; mislim negde 100-150 dindži
Da li je neko instalirao sa cydie neku costom tastaturu, napr, 5-row keyboard? Mnogo bi mi znacio taj jedan red sa ciframa.
Probao sam bas 5-row keyboard, medjutim ne radi nikako (umesto pune tastature dobijem samo 4-5 tastera). Probao sam jos neku, ne radi ni ta.
Ne mislim na to. Nego ipad ima dodatak koji se skida a ja dobio za britanske uticnice ovakav![]()
Dakle meni taj dodatak treba za evropske uticnice. Ne bih kad vec ne mora da kacim na jos jednu uticnicu
Tako sam i uradio - winterboard, skinut 5-row, enable-ovan u setovanjima za winterboard, pa onda keyboard -> 5-row itd.
Ali nece.
edit: jedino sto nije skinuto iz tog repozitorijuma, vec iz nekog drugog.
Ne mislim na to. Nego ipad ima dodatak koji se skida a ja dobio za britanske uticnice ovakav![]()
Dakle meni taj dodatak treba za evropske uticnice. Ne bih kad vec ne mora da kacim na jos jednu uticnicu
ljudi, da li kupovati sad iPad 2, ili ipak biti strpljiv i sacekati trojku, ozbiljno se razmisljam da li sad da ga uzmem......
da, 9x je samo za gpu...
btw, sad se setih za usb... imam milion prijatelja kojima je usb na privesku za kljuceve od kola/stana i mali milion puta mi se desilo da hoce da mi prebace nesto... a ja imam iPad i mobilni... mrka kapa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari