Šta je novo?

iPad 2

Sva sreca pa me te FB aplikacije ne zanimaju uopste :)
A sta bi sa onim Skype-om za iPad, nema ga nigde.....

Sent from cheap chinese tablet.

Malo sam se razocarao danas u trajanje baterije. 3 sata angry birdsa i sa 100% na 10%. Da li je zbog JB-a, ili ne, uglavnom prilicno sam se iznenadio kada mi je izasao alert za 10% baterije :p

Poslednja izmena:
Sto mi idu na zivce "FREE" aplikacije i igrice na APPStore-u ne mogu vam opisati. Kako je nesto free ako posle 10minuta upotrebe ili igranja mi trazi da platim da bi mogao da nastavim da koristim???
Jasno je da se ovde radi o demo tj trial verzijama i to je ok, ali onda bi to moralo tako da se i oznacava, po meni je ovo sa FREE cisto obmanjivanje ljudi.

@Laza.NS
Sve te igrice imas na installous u punoj verziji, zasto uopste instaliras te demo verzije?

@DaPimp
To je bas malo, da li ti je i ranije toliko trajala baterija? Uradi restart i napuni ga.
Kod mene bas dosta traje, mada nikada nisam tri sata igrao angry birds bez pauze :), uglavnom ga koristim za net. ( sada igram Pinball HD ;) jako dobro je odradjen).

Poslednja izmena:
Da li je neko instalirao sa cydie neku costom tastaturu, napr, 5-row keyboard? Mnogo bi mi znacio taj jedan red sa ciframa.

Probao sam bas 5-row keyboard, medjutim ne radi nikako (umesto pune tastature dobijem samo 4-5 tastera). Probao sam jos neku, ne radi ni ta.

@Laza.NS
Sve te igrice imas na installous u punoj verziji, zasto uopste instaliras te demo verzije?

Pa prvo nisam pratio da je izasao JB za ipad2, drugo instaliram ih jer pise FREE a ne demo :) Tako su me vec par puta navukli da kupim nesto sto nisam planirao :)

@DaPimp
To je bas malo, da li ti je i ranije toliko trajala baterija? Uradi restart i napuni ga.
Kod mene bas dosta traje, mada nikada nisam tri sata igrao angry birds bez pauze :), uglavnom ga koristim za net. ( sada igram Pinball HD ;) jako dobro je odradjen).

kako i ranije, pa imam ipad dva meseca mozda i manje :)

Ne znam sta je u pitanju, ali ove igre ga bas cede, sat vremena infinity blade-a 40% baterije.... Sa gledanjem filmova nije tako, odgledah sinoc neki mkv 720p film i tek 15% baterije potrosih na film od sat i po'.

Infinity Blade je poznat kao ogroman potrošač grafike. Ima neke veze sa 3D akceleracijom koju koristi.

Gde kupiti neke dobre futrole/torbe, neki case ili bilo sta sto bi omogucilo da se ipad nosi svakodnevno a da izgleda pristojno :) Ako neko narucuje nesto slicno sa ebaya neka javi da se i ja uchipim :)

Posto sam kupio ipad sa britanskim prikljuckom za struju zna li neko gde u Beogradu mogu da kupim dodatak za nase uticnice i koliko kosta?

Na svakoj pijaci; mislim negde 100-150 dindži

Ne mislim na to. Nego ipad ima dodatak koji se skida a ja dobio za britanske uticnice ovakav
USB-mains.png

Dakle meni taj dodatak treba za evropske uticnice. Ne bih kad vec ne mora da kacim na jos jednu uticnicu

Da li je neko instalirao sa cydie neku costom tastaturu, napr, 5-row keyboard? Mnogo bi mi znacio taj jedan red sa ciframa.

Probao sam bas 5-row keyboard, medjutim ne radi nikako (umesto pune tastature dobijem samo 4-5 tastera). Probao sam jos neku, ne radi ni ta.

Kod mene radi bez problema:

Postupak:
- u Sources u Cydiji dodaj repo: cydia.xsellize.com
- instaliraj '5-row Keyboard for iPad' baš sa tog Xsellize repoa
- u Winterboard-u pod Select Themes izaberi 5Row Keyboard for iPad
- idi u Settings/General/Keyboard/Int.Keyboards/English UK i tu izaberi 5Row

To je sve :)

Tako sam i uradio - winterboard, skinut 5-row, enable-ovan u setovanjima za winterboard, pa onda keyboard -> 5-row itd.

Ali nece.

edit: jedino sto nije skinuto iz tog repozitorijuma, vec iz nekog drugog.

Poslednja izmena:
Ne mislim na to. Nego ipad ima dodatak koji se skida a ja dobio za britanske uticnice ovakav
USB-mains.png

Dakle meni taj dodatak treba za evropske uticnice. Ne bih kad vec ne mora da kacim na jos jednu uticnicu

Svojevremeno mi je zatrebao isti taj dodatak o kojem pričaš i potražio jednom prilikom u Ušću (iStyle). Cena je bila nešto oko 2000 dinara. Naravno da sam ipak izabrao ovaj dodatak za 150 dinara :)

Tako sam i uradio - winterboard, skinut 5-row, enable-ovan u setovanjima za winterboard, pa onda keyboard -> 5-row itd.

Ali nece.

edit: jedino sto nije skinuto iz tog repozitorijuma, vec iz nekog drugog.

Izbriši onda tu verziju koju imaš pa probaj ovu sa Xsellize repoa. Kod mene radi što se vidi po screenshotovima.
Vidim da postoji verzija programa i na Insanelyi repou, ali nju nisam probao pa tu ne mogu ništa da garantujem.

USB-mains.png

Taj i imaš na pijaci za 150dindzi (ja sam moj kupio iu nekoj gvožđRI ZA 150)...ali ako nisi siguran, rekoh ti, imaš brendiran, za veće pare...

2011-07-13-line2-1310572529.jpg

telefoniranje sa iPad2

ljudi, da li kupovati sad iPad 2, ili ipak biti strpljiv i sacekati trojku, ozbiljno se razmisljam da li sad da ga uzmem......

Ne znam ali ja sam kupio keca da se malo pocnem privikavati na iOS a i tad kad sam kupovao nije bilo JB za dvojku ;)

Joj, a skontajte kad odvojite ovu evropsku budzu ostaje vam najobicniji konektor na koji mozete da prikacite kabal koji svi sigurno imaju kod kuce na nekom starom kasetofonu!!! hahaha

Poslednja izmena od urednika:
ljudi, da li kupovati sad iPad 2, ili ipak biti strpljiv i sacekati trojku, ozbiljno se razmisljam da li sad da ga uzmem......

Ja sam porucio sebi, sad kad je izasao JB... Valjda nisu stigli 4.3.4 u EU retail store-ove

^ ja se razmisljam zato sto iz Amerike uzimam, i onda ce to da mi stigne tipa u novembru mozda (donosi drug) i onda mi glupo da uzimam a pretpostavljam da ce u martu/aprilu novi izbaciti...

da, 9x je samo za gpu...

btw, sad se setih za usb... imam milion prijatelja kojima je usb na privesku za kljuceve od kola/stana i mali milion puta mi se desilo da hoce da mi prebace nesto... a ja imam iPad i mobilni... mrka kapa...

Pa ti im reci da skinu sa iTunesa, hahaha :)

Nazad
Vrh Dno