Ne znam ko treba da se prekrije usima.Meni danas stigao, ipad2, osnovni model 16GB, kupljen u Apple store u Londonu. Prvi utisci vise nego povoljni, a valjda ni taj JB neće još dugo...
P.S. e, moj Priest, kada dva androidaša kupe "dvojku" pre tebe, treba da se pokriješ ušima...ili bar da pazariš jedan xoom ili tab :d
Ja pare za bacanje na android igracke nemamMeni danas stigao, ipad2, osnovni model 16GB, kupljen u Apple store u Londonu. Prvi utisci vise nego povoljni, a valjda ni taj JB neće još dugo...
P.S. e, moj Priest, kada dva androidaša kupe "dvojku" pre tebe, treba da se pokriješ ušima...ili bar da pazariš jedan xoom ili tab :d
Switch ga ima odavno.
Ja pare za bacanje na android igracke nemam
Prvo ste ubedili ljude kako iOS ne valja i posle, jedan po jedan kupujete iPad, polako cete sami skontati koliko je to ozbiljnija stvar od androida
Koriscenje iOS uredjaja jeste uzivancija bez obzira sto za sada nema widgete, ali kvalitet i pouzdanost samog uredjaja u kombinaciji sa kvalitetnim softverom koji RADI, je kljuc uspeha.
Mene su zeznuli madjari, rezervisao sam u Budimpesti iPad i cekao tri nedelje da stignem na red pa me pozvali i rekao sam im da cu u cetvrtak ici tamo ali nisam uspeo, zvao ih ponovo u cetvrtak uvece da odlozim za jedan dan. Javila mi se neka druga radnica tamo i kaze nema problema i kad ono sutra oni mi prodali iPad.
Inace i ja sam uzeo 32GB wifi only verziju jer mi 3g skoro uopste ne treba, i cak i kada mi treba, ukljucim hotspot na iPhone.
Dvoumio sam se, sta je bolje, 3G ili vise GB, i izabrao GB![]()
Video sam da postoji neki tweak na cydia koji moze te iphone aplikacije da prikaze preko celog ekrana i tako izgledaju bolje.
P.S. Ne znam da li ste znali da gestures mogu da se aktiviraju bez JB-a, treba vam mac i xcode
Pitanje, ako je za android XDA forum biblija, koji je to forum za iOS?
Hvala
Jeste apple bije ljude da kupuju njihove proizvode.
Ako je sve samo reklama, zasto ljudi koji su kupili jedan njihov proizvod i posle malo koriscenja tog uredjaja, uglavnom ga ne prodaju nego vecina hoce jos neki njihov proizvod jer imaju dobro iskustvo sa prvim?
P.S. Ako ce biti u ponedeljak WWDC prenos uzivo na netu, zanima me da li postoji neki hejter odavde koji to nece pratiti?![]()
Jeste apple bije ljude da kupuju njihove proizvode.
Ako je sve samo reklama, zasto ljudi koji su kupili jedan njihov proizvod i posle malo koriscenja tog uredjaja, uglavnom ga ne prodaju nego vecina hoce jos neki njihov proizvod jer imaju dobro iskustvo sa prvim?
P.S. Ako ce biti u ponedeljak WWDC prenos uzivo na netu, zanima me da li postoji neki hejter odavde koji to nece pratiti?![]()
Pa ti kupi usisisvac niko ti ne brani
A marketing je marketing i svako se reklamira, ali kazem ti ako bi imali samo marketing kao sto ti pokusavas da dokazes, odavno bi propali odavno jer svako posle par sati koriscenja nekog proizvoda moze da skonta da li je prevaren ili nije i to uopste nije ovde tema. :wave:
Haha smesno je procitati tako nesto. Iz kog razloga. "Razum je pobedio". Po kom to osnovu
?! Svaki telefon je dobar, pogotovo danasnji iz klase ip4 tako da marketing ne igra neku ulogu tu. Nego ko sta voli. I sad je najsmesnija kontra koja se udara kao e sad necu kupim iphone4 zato sto je to apple i zato sto ima ne znam kakav marketing
. To se kosi sa mozgom
(inat hm....).
Ne znam odakle tebi ideja da ljudi kupuju iPad da bi taj ipad sam sebe isplatio? To radi mozda 1% ljudi.
P.S. Ti kupi taj HTC i tesi se da imas bolji telefon od iP4, bar na papiru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari