Šta je novo?

iPad 2

Na nekim PC nece da se puni jer USB port ne daje dovoljno struje. Treba instalirati asus ai charge (ili tako nekako) koji sredi SB portove da daju vise struje da bi se iPad punio. Konkretno, posle ai charge patcha, moj iPad se puni i otkljucan i zakljucan. Pre patcha nije nikako hteo da se puni.

Citao sam o ovome ali nisam probao. Asusov patch radi nezavisno od hardvera?

DaPimp, ja sam taj nastavak koji mi je trebao za meizua pazario za 100 dindži, imaš gde hoćeš...
Nego, koju verziju "dvojke" imaš, kako i za koliko si je nabavio?

NOLE KRALJU!!!

iPad2 32gb wifi. Uzet u NYC preko drugara, 599$+8.x% NY tax ~ 450 EUR. Nazalost nije mi uzeo smart cover a ovde nema nigde da se uzme, tako da moram da trazim neku alternativu. Ajd preporucite neke alternative dostupne kod nas, neko prelazno resenje dok se ne pojavi smart cover i ovde.

A joj koliko je dobrar ovaj AV player :p Do sada najjaci app na iPad-u :)

Ko kaže da nema smart cover, ima gde hoćeš po oglasima, samo je cena 50eur, i Priest to dobro zna sa isrbija foruma...

NOLE KRALJU!!!

Ma najbolje da cu im dati 50 jura... Narucio sam onaj iProtector.

Na nekim PC nece da se puni jer USB port ne daje dovoljno struje. Treba instalirati asus ai charge (ili tako nekako) koji sredi SB portove da daju vise struje da bi se iPad punio. Konkretno, posle ai charge patcha, moj iPad se puni i otkljucan i zakljucan. Pre patcha nije nikako hteo da se puni.

Hvala ti za tip, sada je sve ok i puni se i sa upaljenim screenom ;)

Edit: Sunday may be fun day :)

Poslednja izmena:
Boli glava kako crta...
Mene interesuje koju olovku koristi, vidim da ima tup vrh....

Ima li kakva dobra olovka za ipad, za pisanje teksta, tj handwriting, ali da ima malo oštriji vrh, kao recimo ona koja ide uz htc flayer?

Vecina olovki ima tup vrh. Trazi na youtubu "stylus pens for ipad"

ima nekih zanimljivih i krecu se oko 20$... Ostrih nema, al naici ces na nesto sto ce da te zainteresuje

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

msuiche_normal.jpg
@msuiche Matt Suiche
@thegrugq @i0n1c Congrats for the IPad 2 jailbreak guys !

yyy_normal.jpg
@i0n1c Stefan Esser
I am pretty sure the landlord disables the elevator everytime he know someone moves out/in.

Izgleda da se ovi "jailbrakeri" zaHebavaju s' postenim narodom :) nista od jb-a jos uvek :(

Da li neko ima problem sa push-om na ipad-u? Na oba mail accounta mi je podesen push, ali nove mailove vidim tek kada otvorim mail app.

Edit - na dhd-u me obavesti u roku od 10 sek, na ipadu ni da gukne.

Poslednja izmena:
Ed ja mislim da nema nesto previse mudrovanja tu, ali mozda gresim. Evo kako je podeseno

tkPaA.jpg

e pa vidiš... push ti je podešen na manual fetch... što znači da će da proverava mail samo kad otvoriš mail aplikaciju, tj. manuelno... stavi mu na 15 minuta, i on će svakih 15 minuta sam da proverava.... probaj, pa javi...

Mislim da jedno s drugim nema veze ali hajde, 'cu probam.

pa.... vidi... meni je radilo.... sad sam ugasio, jer smara.... a moraš i pod advanced da za određeni acc uključiš push, to sam zaboravio... možda ti je tu ugašen, mada ne verujem... ne znam koji acc koristiš, ja sam proverio sa ymail i gmail...

Poslednja izmena:
Gmail i obican pop3 nemaju opciju za push, exchange i yahoo imaju ... Pih malera, ova prva dva su mi vaznija :)

Poslednja izmena:
ahaaaaa, ja sam se prešao izvini... sad gledam nešto meni u stvari nije bio uključen push na gmail nego fetch... e to je ono što sam pričao o onih 15 minuta... kad stavim na 15 minuta onda mi radi, kad stavim na manual onda je ugašeno... u pravu si ti, nije push... ali nije ni ovo loše :p

@priest hvala ... A jel postoji varijanta za pop3 ... A da nije forward svih mailova na gmail?

@ed .. Jep push je mnogo boljshi :)

Mislim da i za hotmail radi push preko exchange kao što ti je priest ostavio podešavanja sa iClarified, nisam siguran, al' mi se čini da mi je radio kada sam ja imao iPhone 3G.

Radi za hotmail i gmail, ne radi tj ne postoji nacin da radi sa pop3, ali to sam i ocekivao. Mozda i za to ima varijanta ali ja ne mogu da nadjem.

DaPimp
Kad kreiras novi nalog trebalo bi pored Google, Yahoo i ostalih u email app da imas OTHER pa pokusaj sa tim.

Vrh Dno