Šta je novo?

iPad 2

Moze li se nekako kupiti Rage Hd, koji ne postoji u HR App store?

Udji na neku drugu zemlju iz okoline, sada sam probao na iphone i vidim da na rumunskom appstore ima Rage HD, sigurno ga ima i na madjarskom.
Plati sa itesa karticom normalnu cenu jer ona opcija 1$=1€ nije uopste povoljna, cisto bacanje para. Ja sam kupio dosta stvari sa appstore preko intesa i nakon kupovine na racunu ti stavi malo vise kao nedospele obaveze, ali nakon nedelju dana ili kada se odradi uplata skida ti tacno koliko kosta aplikacija.

Ја мислим да је увек 1€=1$, свеједно на ком App Store-u купујеш... Барем је тако на свим осталим сервисима за куповину, не знам зашто би Apple који је познат по грамзивости попустио по том питању...

Da li si ti ikada bilo sta kupio sa appstore ili samo volis da pises tek tako po apple temama da bi malo pljuvao apple u svakom drugom postu?

Poslednja izmena:
Još uvek ne.

Meni veovatno stize "dvojka" u utorak iz Beča. U pitanju je osnovni model sa 16GB. Do sada sam se sa ios-om samo igrao, ovo mi je prvi uređaj, uzimam ga da me kasnije ne peče savest da pljujem po Appleu-u bez osnova :-D

Kada se ocekuje jailbreak, kakve su informacije?

ocekujemo JB sada u sredu... :p

salim se, bice kad bidne... i bice ovde jedno 5 puta objavljeno :D

koliko vidim apple je uspeo da zakrpi sve "rupe" koje su nameravali (razni) da iskoriste za JB. Plasim se da cemo se nacekati.

ko kaze da ne moze da se slika sa iPAD2?!? :D

spike-ipad-2011-04-25-600.jpg

Ma 100% je ukljucio Photo Booth :D
I Obama je kupio jedan samo sto on jos uvek nije "kralj" pa izgleda da ne slika sa njime :)
Sva sreca sto na laptopovima ne stavljaju prednju kameru :)

Prilozi

• Barack-Obama-with-iPad-21.jpg
    Barack-Obama-with-iPad-21.jpg
    100.2 KB · Pregleda: 76
  • obama-ipad-2-closeup.jpg
    obama-ipad-2-closeup.jpg
    63.1 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
@priest77 hoces da kazes da je apple pogresio u dizajniranju proizvoda? apple fail, napokon neka kritika i od tebe :D

Nije uopste pogresio apple, oni su i napravili te kamere za video calling jer kao sto vidis na slikama, moras biti teska #%@&* da bi slikao sa tabletom, ali koliko vidim mnogi se i dalje loze na koliko megapixela im ima tablet. :)

Ма шта ће вам бре задња камера на таблету, само ради показивања у фазону чији је дужи. А то што први нема предњу камеру су се тако обрукали да немам речи.

Nije uopste pogresio apple, oni su i napravili te kamere za video calling jer kao sto vidis na slikama, moras biti teska #%@&* da bi slikao sa tabletom, ali koliko vidim mnogi se i dalje loze na koliko megapixela im ima tablet. :)

pa da :D slikanje je *****izam, ali uzimanje frejma po frejm snimajuci sa prednjom kamerom u istoj pozi je pun pogodak ! :D

Ja ne znam koji telefon ti koristis ali vec smo pricali o tome, u toku video call mnogo puta ce ti zatrebati i kamera sa zadnje strane uredjaja kada treba nekome da prikazes nesto i zato je veoma dobro imati ih obe kamere. A onaj ko voli da slika i snima sa tabletom, za njega ima iPad konkurencija ogroman izbor toga sa koliko god mpx hoces, i naravno posle mozes bez problema da se obrukas slobodno gde god hoces, samo izvadis tablet i krenes "Pticica" :)

У том смислу да, задња камера је ок за позиве, чак сам и ја неколико пута користио задњу камеру на iTouch-u за позиве преко Skype-a, ал без ње се може реално.

to jeste cela poenta, ako mozes da je koristis dok primas video poziv na prednju kameru, i onda kao pokazujes nesto sa zadnjom(lol) isto ces izgledati kao ****** kao ovaj cova gore na slici dok slika....mozda jos veci....

@priest77
imam nokiu 6300

Poslednja izmena:
to jeste cela poenta, ako mozes da je koristis dok primas video poziv na prednju kameru, i onda kao pokazujes nesto sa zadnjom(lol) isto ces izgledati kao ****** kao ovaj cova gore na slici dok slika....mozda jos veci....

@priest77
imam nokiu 6300

Са iTouch- om немам тај проблем, јер је мали... Са таблетом је већ друга ствар. Као што рекох није на одмет имати задњу камеру, а кад и колико ћеш је користити је дискутабилно. Баш због тога што ће се ретко користити није ни потребно да то буде нека ултра квалитетна камера...

@priest77
imam nokiu 6300
Pa nije isto jer neces krenuti na predstavu (ko onaj tamo sa Obamom) ili na ulici pri cistoj svesti i zdravoj pameti da obavljas video pozive ili da slikas/snimas sa tabletom.

Са iTouch- om немам тај проблем, јер је мали... Са таблетом је већ друга ствар. Као што рекох није на одмет имати задњу камеру, а кад и колико ћеш је користити је дискутабилно. Баш због тога што ће се ретко користити није ни потребно да то буде нека ултра квалитетна камера...

naravno, u tome se slazemo, nije na odmet, ali priestova prica je da je snimanje sa tom zadnjom kamerom OK, a slikanje je *****izam, isti je djavo....

Он мисли да није исто ако користиш ту задњу камеру за видео позив у кући или у свом дворишту, и хоћеш неком да покажеш нешто или ако то исто радиш у граду, на улици. У првом случају те или нико не види, или те укућани не исмевају, а у другом испадаш смешан људима, поготову у Србији где нове технологије нису баш распрострањене.

Au bre al' ste vi dokoni. Koga briga bre kako cu da ispadnem. Ako mi treba koristicu, ako mi ne treba necu.

Aj' nesto konstruktivno da se kaze, ili vise nema sta pa je samo ostala prazna slama da se mlati.

Uzeo sam iPad 2, iz Budimpeste. Spravica je vrhunska, iako imam nekoliko zamerki.

Mozda favorizujem android jer je open platforma, ali posle prvog dana gadget radi ono sto sam hteo. Pasce neki review ovih dana kad ga jos malo iztestiram.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ako covek polaze na otvorenost, vrlo verovatno je da mu ipad dvojka nece uopste prijati. Makar do izlaska JB-a.

JB ће решити ствари. Реално iPad2 је тренутно један од најбољиџ таблета на тржишту, само му JB фали да буде најбољи.

Haha, samo toliko. U prevodu iPad 2 tesko da je upotrebljiv kod nas bez JB-a.

Sent from Tapatalk

A svako od Vas je intenzivno zadnjih godinu i po ili duze koristio ipad pa zna da ce tek sa jb-om dobiti pravu stvar?????
Uh...koliko vidi-youtube-link-strucnjaka

Pa hajde reci svoja iskustva? Ako imas ipad, sta si dobio jb-om, da li si dobio i sl.?

Ili bilo ko drugi, nebitno.

Nazad
Vrh Dno