Šta je novo?

iOS 9

image.png

Jel se desilo jos nekome ovo? Kad sam usao da vidim propusten poziv, telefon je sam "pozvao" i ostao tako zaboden dok nisam izasao odatle

Dešava se nekada. Meni recimo vibrira telefon, a ne vidim ko zove.

Pogledajte prilog 196257

Jel se desilo jos nekome ovo? Kad sam usao da vidim propusten poziv, telefon je sam "pozvao" i ostao tako zaboden dok nisam izasao odatle

Meni se desilo da sam pricao i stisnem sa prekinem vezu i ostane tako zaboden. Kada izadjem iz app nema zelenog gore u notification bar sto znaci da je veza prekinuta i samo bih onda ubio app. Ovo mi se doduse desavalo na 9.1 ako se dobro secam, ali ne posle toga.

Neki prosjek baterije 6S na 9.3. Zna izgurati i 8h usage-a. Kakvo je stanje kod vas?
b35256014b4b3f3e79c8b2eb4549577c.jpg

Kod mene oko 4h45min usage na iOS 9.1 6S, skinuo ga ujutro oko 7h, koristio ga do 00:15h kad mi je ostalo jos 4% baterije...

-Location ser. OFF
-Background app refresh OFF
-3G na poslu, WiFi kuci
-Vecinom vremena 100% brightness
-Motion&Fitness OFF

Najviše ti bateriju vozi taj ekran. Sve ostalo popali, a ekran stavi na auto i vidjeces razliku. I ja sam do neki dan uvijek vozio na 100% ali neću vise.

Ma ne mogu :) Necu da skiljim u ekran po danu, navece kad sam u krevetu i moze ali po danu nema sanse... Kako god JB je upravo odradjen i vise me baterija ne interesuje, ako treba nosicu agregat sa sobom :)

Pa to je dobro, jer ne koristiš facebook, twitter i mail puno... Da koristiš, baterija bi ti bila -5 sati :D

Kome je bilo namjenjeno ovo?
Ako misliš na mene fejsbuk je na vrhu liste aplikacija koje muzu bateriju samo se ne vidi. 41% stoji pored fb.

Poslednja izmena:
gledam ovo usage 7h i gledam vremena onih aplikacija koje su trosile bateriju, pa mi nije jasno na cega je otisao taj usage od 7h?
6h facebooka?

Posljednja 4 dana ovo mi stoji na vrhu:
Facebook 47%
Tapatalk 17%
YouTube 10%

Pojavilo mi se danas na 5S instaliram update 9.3 iako vec imam instaliran 9.3. Procitao sam da resava problem sa aktivacijom ali ja njega nisam imao jer sam samo ja koristio uredjaj. Da li instalirati ovaj update ili ne?

pa odradi ako neces da ti stoji stalno obavestenje o apdejtu. mozes apdejt ili novi restore ako cekas jb...

IMG_0419.PNG
na vrhu su fb, yt, facetime, safari...
ip 5, ios 9.2.1, jos nemam nameru da prelazim na 9.3 posto sam i vise nego zadovoljan sadasnjim. Nemam ni jedan jedini bag ili problem koji bi me naterao da predjem na 9.3, za sada.

Poslednja izmena:
Problem sa aktivacijom cega? Uvijek je preporucljibo imati poslednji update... Pa valjda je to Applova prednost, sto stalno updatuju :D

Gde kupujete redeem kodove? Prvi put bih kupovao pa me zanima koji je najbolji sajt za takve stvari?

Ja koristim maximuscards, samo imaj u vidu da se desi neki put da kaže kako nije prošla uplata a skinuo je lovu, ali bez brige, uvek pošalje kod.

Ja danas odradio jop jednu 15$ maksimus, mejlom su mi tražili izvod sa bance intese visa da im pošaljem kao potvrdu =)

To je to... US Itunes gift card. Samo me malo zbunio kolega što su mu tražili potvrdu. Kupovao sam vaučere preko njih jedno 15-20 puta, poslednji put pre mesec dana i nikad mi nisu tražili tu potvrdu...

Gde kupujete redeem kodove? Prvi put bih kupovao pa me zanima koji je najbolji sajt za takve stvari?
Nisu potrebni kodovi, aplikacije mogu da se kupuju direktno iz hrvatske app store sa našim platnim karticama, samo je potrebno promeniti podešavanja i odabrati Hrvatsku.

^ istina, ali US store je veci od HR, a bogme se desi da budu i jeftinije aplikacije nego na HR. Licno jesam na HR jer mi je jednostavnije i nemam cimanja, ali je US svakako bolja opcija ako te ne mrzi da se mlatis sa gift card-ovima.

To je to... US Itunes gift card. Samo me malo zbunio kolega što su mu tražili potvrdu. Kupovao sam vaučere preko njih jedno 15-20 puta, poslednji put pre mesec dana i nikad mi nisu tražili tu potvrdu...

Ja sam dva puta. Jednom prije mjesec i više dana. Nije tražio potvrdu preko mejla, zadnji put su tražili.

Možeš i preko qvouchera i VIP menjačnica. Ne znam za drugi način preko Srbije. Eventualno Kupujemprodajem oglasi.

US iTunes gift card kodove prodaje korisnik "Kapuero" sa Bench foruma. 950 dinara je $10. To mi je za sada bilo najjeftinije sto sam nasao. QVoucher deru najstrasnije.

Nakon ovog update-a desava mi se da telefon opasno zabode. Tipa kad pustam muziku preko Bose Soundlink, preko bluetooth-a neko vreme, a telefon mi je na vibraciji, kad prekinem i hocu da ga skinem sa vibracije, ne moze. Pomeram ono gore dole, uvek mi je na silentu, cak i kada me neko zove, a da ne spominjem to da kad ga stavim opet na vibraciji, on detektuje to posle par sekundi, tj zavibrira.

Isto tako mi se desava kad palim 4g da zabode na sekund, dva. Ne mogu da idem nazad ili da iskljucim odma vec moram da sacekam malo.

Da li raditi restart telefona ili probati nesto drugo? Da napomenem, svaki update sam radio OTA, nikada preko iTunes.

U pitanju je 5s

10 sekundi power i home, mada mozda i jednostavan reboot bi trebali da rese takve probleme.

Nazad
Vrh Dno