Šta je novo?

iOS 9

Кул. Она је очај живи била.

Мојој колегиници се појавио баг да неће да јој се бришу нотификације понекад, ако их отвори директно из апликације!:/

Мени с времена на вријеме се појављује facetime да укључим, иако сам дисејбловао га... Надам се усправци бага...

4s nije dobio Night Shift ili je to samo kod mene?

Izasla je 9.3 Beta 4. U pitanju su vrlo male promene, ali zanimljivo je do koje mere Apple slusa feedback od beta testera. Izmenili su dizajn prethodno neugledne ikonice za Night Shift.

night-shift-icon-beta-4.png

Kakva je bila ranije ikonica za Night Shift?

Edit: Uspeo sam da pronadjem na nekoj od prethodnih stranica u ovom thread-u.
Inace koja je funkcija tog Night Shift toggle-a u control center-u? Bolje da ubace u control center precicu za Low Power Mode toggle... :)

Poslednja izmena:
Koliko sam ja skapirao,mislite na "do not disturb"?

Evo na primer,tu opciju nisam koristio do pre par meseci uopšte,al u poslednje vreme je koristim svaki dan,jer mi je postala muka od kojekakvih nebitnih notifikacija...pogotovo kad radim.

Veoma korisna opcija,bez koje sad ne mogu ni dan.

Ne ne, nije to isto. Do not disturb znas sta je, night shift "pozuti" prikaz na displeju pa bude prijatnije za oci. Oba se isto namestaju, peske ili u neko odredjeno vreme da se pale/gase. Ta opcija dolazi sa 9.3, znaci uskoro ;)

Apsolutno se slažem da nema potrebe za tom prečicom u control centru. Zapravo, zaista mi nije jasno zasto te prečice ne mogu da se customizuju i zašto nemaju duplu funkciju kad već postoji force touch. (Prvo će se desiti nikad, drugo možda sa ios x)

Stigao je. 312mb na 6s+.

Upravo sam isao proveriti da li je kod mene ista doslo na iP5. Dobijem ovu poruku :d

Izasao i za appletv4.

Meni je vazno da je ispeglan bug kad se zaglupljivala kamera.

Interesantno prikazali su da settings ima 3d touch a nema ga :))

Edit: ni weather

Poslednja izmena:
Kod mene ne. Eto bug-a. Ni nakon hard reset ne radi.

Poslednja izmena:
Upravo sam zavrsio sa instalacijom iOS 9.3 na iP5. Nightshift-a uopste nema u podesavanjima, nema ni zakljucavanja u Notes-ima :-devil-: I Apple poceo da puca po savovima :d

Poslednja izmena:
Koliko ja znam, oduvek starije modele uskraćuju za neke od funkcija.

Naravno, ali onda nema logike da napisu u opisu update-a na mom telefonu da mi stize Nightshift, zakljucavanje Notesa i joj neke stvarcice :S:

Proradio 3d touch sa ulazenjem u opcije baterije i otvaranjem aplikacije za prognozu.

Prvi utisak je da se aplikacije bolesno brzo otvaraju. Na koju god aplikaciju kliknem otvara se instantno. Za sada izuzetno tecno radi :wave:

Jos ranije su najavili da nightshift stize samo na 64-bitne uredjaje.
U pravu si. Stim da je trulo sto su u opisu Update-a napisali da stize i Nightshift :smash:

Night Shift is limited to a certain subset of supported hardware, unfortunately. iPhone 5, 5c, 5th-generation iPod touch, iPad mini, iPad 2, iPad 3 and iPad 4 owners all lose out on the ability to adjust the color temperature of their screens.

hvala

edit: izvenite na glupom pitanju da li se night mode moze koristiti uvijek?

Poslednja izmena:
Инсталирао. Све ради Ок. Ме и је овај night shift бескорисан и превара.
3Д тач је кул, и требало је ово.
Не свиђа ме се што су из бројчаника корака макли просјечну линију.

Poslednja izmena:
Ja sam probao Flux na MBP i stvarno je onako..malo bez veze pošto se ekran menja po dobu dana,ali ne i po vremenskoj prognozi.Onda ispadne recimo pada sneg i sve je sivo a ekran udari potpuno pogrešan ton boje :)

Sad instaliram update na svim uređajima pa ću videti da li ima neke razlike...

cek vi stvarno menjate ton boje na ekranu moblinog telefona?? bole vas oci?

Nazad
Vrh Dno