Šta je novo?

iOS 9

Meni je ovo odr atno, probao sam, ne bih koristio opciju ni u ludilo, vise me glava zaboli od navikavanja na promjenu boje nego sto ima koristi.

Elem, primjetno brze 6s radi na 9.3, mislim na multitasking.

Takodje, malo dzukelje od Apple sto je dozvolio iPh SE bez 3D toucha life photos a ostalima nije :D

Nisu nas bolele dok na Apple nije ukazao na to :D

Live photos rade i na iPhone 6.

Ja na PC-u koristim f.lux tako da mi je skroz normalno nocu kad mi ekran na telefonu "pozuti". I da, smanjuje iritaciju ociju nocu. Jednostavno ces to primetiti tako sto ces koristiti telefon 10ak minuta sa ukljucenim night shiftom i onda ga iskljuciti. Bela boja koja se pojavi ce ti biti prejaka za oci sigurno, osim ako ti brightness nije skorz iskljucen.

Инсталирао. Све ради Ок. Ме и је овај night shift бескорисан и превара.
3Д тач је кул, и требало је ово.
Не свиђа ме се што су из бројчаника корака макли просјечну линију.

Mene nervira sto ne mogu odredjeni dan proveriti koliko je bilo.

Ko jednom proba flux i istraje prvih par dana u navikavanju, koristi ga zauvek. Niste ni svesni koliko je to korisno za vaše oči jer je plavo svetlo zlo...

Poslednja izmena:
Sto kazu, svakom svoje. Meni je tesko da gledam slike sa pogresnim tonalitetom (pomerenim white balance) i kad primetim da mi uvece smeta svetlo bilo kog ekrana, znam da je vreme za spavanje, ne silujem organizam.

Inace se primeti ubrzanje sa 9.3 na 6S, pogotovo multitasking. Ono cemu sam se radovao, zakljucavanje Notes sifrom/otiskom, traljavo je reseno. Od setovanja passworda i zakljucavanja do toga da se vidi prvi red teksta u zakljucanom notes...

Sto kazu, svakom svoje. Meni je tesko da gledam slike sa pogresnim tonalitetom (pomerenim white balance) i kad primetim da mi uvece smeta svetlo bilo kog ekrana, znam da je vreme za spavanje, ne silujem organizam.

Inace se primeti ubrzanje sa 9.3 na 6S, pogotovo multitasking. Ono cemu sam se radovao, zakljucavanje Notes sifrom/otiskom, traljavo je reseno. Od setovanja passworda i zakljucavanja do toga da se vidi prvi red teksta u zakljucanom notes...

Ovo i mene nervira. Mada resi se tako sto preskocis red i pises u drugom ali mogli bi malo bolje oni to da odrade.

@njegovawisost hvala!

Meni se cini da baterija drzi duze. Sinoc sam instalirao 9.3 i ostavio ga na punajcu celu noc, jutros u 7 ga skinuo evo sad 21 i 77%, nije mi se to nikad desilo :)

Meni upravo suprotno, na ip6. Sinoc ga stavio na punjac posle instalacije, jutros oko 7 ga skinuo, koristio sam dosta fon (5h usage) ali sam vec u 16h imao 18% baterije. Ne znam sta se desava, morace izgleda reset.

Jel to na Edge korisceno?

Jel ima neko problem sa WiFi - em? Devojka jutros instalirala 9.3 na iP6 i više ne može da se konektuje na svoj WiFi kući kao ni na neki drugi. Šta bi to moglo biti? Meni npr sve ok.

Jel ima neko problem sa WiFi - em? Devojka jutros instalirala 9.3 na iP6 i više ne može da se konektuje na svoj WiFi kući kao ni na neki drugi. Šta bi to moglo biti? Meni npr sve ok.

Settings > General > Reset > Reset Network Settings - imaj na umu da ce opet trebati podesiti i net od provajdera i kucati lozinke za wifi.

Evo i na 4S je stigao 9.3 od svega 147MB. Normalno da je manje obiman od 9.3 za novije uređaje, i normalno da ne sadrži ništa posebno novo u odnosu na raniju verziju. Jedino što mi se čini da je 4S malo živnuo, jer se aplikacije otvaraju nešto brže nego u 9.2. Baterija mi je do sada bila mali problem, ali ako se sa 9.3 makar malo produži vreme upotrebe, biće super.

9.3 ispravlja par ozbiljnih problema, između ostalog za iMessage.

Da li se jos nekome u potrosnji baterije pojavila stavka "nedavno obrisane aplikcije".Prvi put to vidim ili nisam obracao paznju a rade u pozadini.

Nemas razloga da radis reset osim ako ti se zaglupi telefon ili kad radis kalibraciju baterije.
Ako pod tim "reset" podrazumevas vracanje na fabricna podesavanja tj restore. To je u sustini preporucljivo zbog repova od ranije, ali nije obavezno. Svakako da je resenje ako telefon ne radi kako treba.

@cacaa, ja nemam tu stavku.

Ja imam obicaj da svaki put kad radim update uradim i hard reset(home+dugme za iskljucivanje).Restore preko itunesa radim kad je veliki update, sa 7 na 8, 8 na 9.

Azumuth,@ Video sam juce je radio u pozadini 1,2h.Kako sam izbrisao tapatalk to se smanjilo na 3 min.Dal' to ima veze.

Nazad
Vrh Dno