Šta je novo?

iOS 9

CO_z7PZUYAArOsu.jpg:large

Update iOS9 po gradovima.

Super info, thx!

Poceli updatei za apps jutros se budim 7 azuriranja samo za ios 9 ceo office (ms) itd itd

Prilozi

• image.png
    image.png
    407.2 KB · Pregleda: 174
  • image.png
    image.png
    341.7 KB · Pregleda: 166
  • image.jpg
    image.jpg
    324.1 KB · Pregleda: 164
  • image.jpg
    image.jpg
    210.2 KB · Pregleda: 155
Poslednja izmena:
Ko nije probao GM neka dva puta razmisli prije nego veceras udari update.

Ja sam razmislio 3 puta i odradiću update čim budem mogao :D

Pa koliko vidim u ovoj temi, jedino si se ti žalio. A i sam si rekao da 5S dobro gura devetku. Btw, koliko želim 6S, toliko mi se ne menja 5S, prezadovoljan sam.

Poslednja izmena:
Gura dobro, ali losije od 8.4.1, nakon dan dva koristenja se to najbolje primjeti. Na prvu to izgleda dobro. 5S cak i bolje vrti nego 6. Lag na tastaturi, pokretanju aplikacija, control center steka pri otvaranju svaki put, spotlight na swipe prema dolje steka itd itd

Poslednja izmena:
Meni se pojavio ali izbacuje gresku.

Radi update iz iTunes, ne morate svi da kačite tolike screenshotove.

Kad iz tapatalka okacis, tako izgleda, sad i ja videh da je ocajno na laptopu, sorry.

:wave:

Proradilo...

Da li na update ajfona 6 plus ima uticaja to što je bez sim kartice? Mislim, da li mora sim kartica da bude u telefonu kako bi dobio update?

Ako se još neko bude pitao gde mu je News aplikacija...

News is currently only operating if your region is set to the US - (UK and Australia coming soon hopefully). Setting the Region to United States in Settings -> General -> Language & Region -> Region = US and then reboot your device will activate the News app now for you. Newsstand is now being depreciated because of the new News app.

Gura dobro, ali losije od 8.4.1, nakon dan dva koristenja se to najbolje primjeti. Na prvu to izgleda dobro. 5S cak i bolje vrti nego 6. Lag na tastaturi, pokretanju aplikacija, control center steka pri otvaranju svaki put, spotlight na swipe prema dolje steka itd itd

Instalirao sam iOS 9, u pravu si što se tiče fluidnosti, ali ništa strašno. Spotlight secka kao na sedmici, možda mrvu manje (ali je sad neuporedivo bolji), a control centar jedva primetno (da budem iskren, nisam primetio dok nisam ponovo pročitao tvoj post). Malo zasecka i skrolovanje kroz menije (samo prvi put, posle radi normalno). Nikakav lag kod otvaranja aplikacija i tastature nisam primetio. Rekao si za dan-dva će se primetiti, videćemo. Za sada sporiji nije od 8.4.1, a fluidnost će se (nadam se) popraviti u narednim nedeljama.

iPad Mini Retina radi za klasu bolje nego iP6+...
4S se upravo updateuje pa cemo da vidimo kako ce to da raducka.

Najvise me na iP nervira shto kasne slova dok kucam, to bas iritira.......

:wave:

nekada je to bila boljka samo na ipadima :-D hahahaha

^ sluzi mi kao sekundarni telefon koji pogledam bukvalno jednom u 2-3 dana, tako da samo nek drzi bolje baterija i ja sam zadovoljan :)

EDIT: Prodisali serveri izgleda, na iPadu bio remaining time 17min, na iP 20 min, a na 4S 4min :D

Poslednja izmena:
Update odradjen, nevjerovatno sam razocaran! Ovo sporije radi nego 8.4.1

Jel moguce da su ovo smece izbacili?! Sta se desava sa tim Apple OS razvojnim timom *****a, svaki iOS sve gori i gori, poslije im treba jedno 456 zakrpa da to taman prije izbacivanja novog smeca radi kako treba! Uzas!!!!

Kenzo, sta da ti kazem, jos su imali public bete... zamisli koliko zakrpa su imali, pa samo 20 bugova koje sam im slao su ispravili, gde su tu ostali ljudi... i na moje zamerke, molili su me da proverim dal se to i dalje desava... ipad Dise radi odlicno, ali cujem da kukaju ljudi sa ip6 cak...

sto se tice razvojnog tima, care , dal si svestan da Jobs vise nije tu. Cook ih ne stiska vise, daje im vremena, njemu je bitno samo proizvod da izadje na vreme i to je to... peglanje je ono sto dolazi S velikim azuriranjima 9.1 9.2.....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno