Šta je novo?

iOS 9

Ima svojih mana ali dobro jos uvek je beta... Ako finakna bude jos optimizovanija bice napokon dobar ios posle duzeg vremena (za ipad) iphone mi radi odlicno...

Prijavio se za Public Betu, instalirao profil na telefon, skinuo paket i instalirao. Task Manager je drugačiji, konačno su se odmakli od one Helvetica-e, dojadila mi je više. Ovaj novi font mi se više dopada na oko, mada mi djeluje malo više "spaced". Tek sam instalirao i prošao kroz Settings na telefonu, vidjećemo za 10-ak dana kako će da se ponaša...

***a, vi sa DevAcc imate dve verzije više...

Ne moras da imas dev-account. Ja sam turio na iPad 4 beta 5, odlicno radi!

Potpuno isti su dev 5 i public 3;) znaci dev 6=public4

Aaaa… Meni je dao Public 3, što onda znači Dev 5.

Hey siri se aktivira samo kada ne tel na struji...

SSovi sa 9.1 koji ujedno radi PERFECT!

Prilozi

• image.png
    image.png
    212.1 KB · Pregleda: 217
  • image.png
    image.png
    541.7 KB · Pregleda: 222
Poslednja izmena:
Kod 6S modela se aktivira bez potrebe da je tel na punjacu... Inace 9.1 radi sa dosta laga na 6 plus, vratio sam se na 8.4.1. Za razliku od 6 plus, iPad Air 2 radi fantasticno sa poslednjom betom.

zasto je to ograniceno samo za 6S mislim ne vidim nesto cime bi to bio eksluzivni feature za SAMO 6S ... Mislim nije da mi je must have ali... WTF Inace ipad radi izuzetno... i veoma samo zadovoljan sa 9.1 :) ako final bude jos ispeglaniji bice zlo... PS sta ima sa 6+ kakvih problema?

Poslednja izmena:
Zbog integrisanog M9 cipa koji je uvek aktivan i zato je i opcija hey siri aktivna bez punjaca.

Nisam znao, nadam se da i konstantan rad M9 nece ugroziti autonomiju... :)

zasto je to ograniceno samo za 6S mislim ne vidim nesto cime bi to bio eksluzivni feature za SAMO 6S ... Mislim nije da mi je must have ali... WTF Inace ipad radi izuzetno... i veoma samo zadovoljan sa 9.1 :) ako final bude jos ispeglaniji bice zlo... PS sta ima sa 6+ kakvih problema?

Laguje jezivo kod multitaskinga (app switcher) i Spotlight search-a. Kao da gledam 5 icu ili ne daj boze 4s :( Citao sam da je problem samo sa 6 plus, obicna 6ica radi brzo. Cekam 16ti i zvanican 9.0, mada iskreno sam skeptik...

to ti je GM probao sam GM nisam zadovoljan kako radi na ipadu... bolje radi 9.1 ip6 nisam dizao od 8.3 fali mi home sharing na 84-841 a bete ba telefon nisam imao petlje da stavljam :-D Ali moram biti iskren nikada me nisu izdale na ipadu...

Edit: mozda ti ovo pomogne sad i ja gledam prvi put

Poslednja izmena:
Nakon 2 dana korišćenja, prilično sam zadovoljan sa ios 9 gm na 6ici što se tiče brzine i ispravke bagova koji su mi smetali.

GM debelo sjecka u svemu u odnosu na 8.4.1. 9.1beta1 je daleko bolja.

GM nisam probao, ponavljam 9.1 beta za mene radi neprihvatljivo sporo na 6+. Evo za dva dana stize final pa cu videti kako stoje stvari, prosto mi neverovatno da Apple izbacuje OS koji laguje na proslogodisnjem flagshipu

Meni se cini da iOS8 i iOS9 najbolje gura 5S, zbog cega ne znam.

ip6 takodje gura odlicno samo + ima taj lag i kod GM verzije sa spotlight-om... neverovatno, 4S zablokira na 2 3 sec :-D

1.30 premotati :-D

Poslednja izmena:
Nisam imao nikakve primedbe sa 6icom na iOS 8, kao ni sada sa 6+ (odlicno mi radi i sa 8.4.1). Bete 9ke sam probao manje vise sve (samo public 1 na 6ici, ostale na 6+) i odmah se vracao na poslednju aktuelnu 8icu jer nisu bile fluidne kao 8ica...

pomiri se JOBS je bio taj koji je programere stiskao za optmizaciju, pazi ja sam kupio novi novcijati iPad air i iPad mini retina (2013) cim su izasli sa ios 7.0.3 stucali su out from the box... sve ti je jasno... Mislim da vise nikada nece imati onako fluidan sistem, u koliko nastave "trku" sa ostalim raspalim proizvodjacima :-D

Kapa dole za podršku. Ostali svi mogu da sednu i zabiju glavu u pesak. Nisam očekivao da 4s dobija update, telefon iz 2011. god.

Javi kako radi (na 4s), ako nema bagova ili nekih usporenja onda super.

Poslednja izmena:
pomiri se JOBS je bio taj koji je programere stiskao za optmizaciju, pazi ja sam kupio novi novcijati iPad air i iPad mini retina (2013) cim su izasli sa ios 7.0.3 stucali su out from the box... sve ti je jasno... Mislim da vise nikada nece imati onako fluidan sistem, u koliko nastave "trku" sa ostalim raspalim proizvodjacima :-D

To je tacno. A inace su usrali motku sa iOS 7, jer OS od tada ne prihvata komandu dok se ne zavrsi animacija. Pre 7.0 si mogao da pomeris ikonice pre nego se zavrsi animacija izlazenja iz aplikacije, (i to je tako bilo od 1.0) sto je bio nikad jaci osecaj kad ga koristis, to je bilo presavrseno...

Nazad
Vrh Dno