Ono što mene iritira je što još nije rešen odgovor na poziv, ima zastoj prilikom javljanja, dok vi podignete telefon i prislonite na uho da sgovornik ne čeka... meni se ta fora ne sviđa.
Meni update-i smetaju samo zbog jailbreak-a
Ne vidim smisao JB više...prosto u jednom trenutku skoro svaka app bude free makar na par sati i tad možeš da je uzmeš.Pre sam se ložio na JB ali realno nisam ni 10% pogodnosti koristio.A i generalno koliko to aplikacija bi trebalo jednom prosečnom korisniku a da su toliko skupe?
Da,da...i mene to nervira i mnoge koje znam,al kao što reče jorgovan,to oni ne smatraju bugom.
Mene jednostavno smara da updatetujem na mesec dana,pogotovo što do sad nikako da opeglaju bug koji imam još od 802? sa zvukom kod notifikacija.Ređe se dešavao na prethodnom 813?,a za sad na 8.2 nisam primetio....nadam se da su to sredili.
Istom logikom se i ja vodim. Jedina skupa aplikacija koju imam je iGo, a njega smo podelili nas 5. Ostale su sve 1-2-3$ ili sam ih pokupio kad su bile free.
Jb se ne koristi za krekovane aplokacije i prosto ne mogu da verujem da jb koristite to... Uzas jad i beda. Imas sada here maps pojedu igo za dorucak...
Ne vidim smisao JB više...prosto u jednom trenutku skoro svaka app bude free makar na par sati i tad možeš da je uzmeš.Pre sam se ložio na JB ali realno nisam ni 10% pogodnosti koristio.A i generalno koliko to aplikacija bi trebalo jednom prosečnom korisniku a da su toliko skupe?
Here za ios ima nekoliko ozbiljnih mana u odnosu na Navigon koji ja koristim. Prvo, nije optimizovan za ipad pa izgleda očajno. Drugo, mape su ogromne i za region uzmu nekoliko GB, čitava evropa skoro 10GB, dok Navigon oko 2GB. Na kraju, detaljnost i preciznost nisu na nivou Navigona, na žalost. IGo nisam koristio pa ne znam.
Јуче сам негде видео (не знам да ли је овде или неки други форум) да је неко тестирао HERE у Новом Саду и да му је утисак био крајње негативан. Гомила погрешних адреса, лошег навођења...
Покушавам да нашем где сам то прочитао, али ми не иде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari