Šta je novo?

iOS 8

Zar nije za danas najavljen 8.1 update?

I iPhone bio najavljen u martu :D

Samo što je najavu za iphone u martu objavio MTS, a ne apple.

Znam, šalim se. Čekamo objavu ili obrazloženje :)

Uvece ce biti update, a ne znam kad ce ip u Srbiju zvanicno :p :D

ja juce aktivirao moju sesticu. Jos sam na fabrickom 8.0. Cekam 8.1.
8.0.2 cemo lagano da preskocimo.

Da, u 18:50 nije bio dostupan u 19:15 krenulo preuzimanje!

Zanima me ako je ko probao 8.1 na 4S ili iPad 2?

update-ovao, rade sms-ovi sa Josemitija na MBP...

Lepo je sto su vratili mogucnost da izaberes izmedju 2G, 3G, LTE. Sada ponovo imam pun signal u kuci :)

Očekivanja su pre svega od onih koji to umeju/znaju da unovče... kapiram da će kada/ako do JBa dođe biti azijska varijanta.

srećom pa je potreba za JBom vremenom sve manja i manja (brojevi telefona, podešavanja, iGo licence)...

E kad pomenu iGO ja slučano instalirah iGO i besplatno dobih mape i program...evo radi sve legalno. :O baš sam se začudio...sad ne znam da li je to neka probna varijanta ali nigde ne piše da jeste.

pozivi su radili odmah posle update-a na josemiti.

Razocaran ipad mini retina uzasna optimizacija sa ipadima, jad i tuga.. 8.1 djubre ... Iphone radi savrseno (5s) jos koji dan pa testiram na 6 ... Dakle ipad katastrofa...

I kod mene na Air-u se primecuje lag nakon updatea. Cekamo 8.1.1 :)

Razocaran ipad mini retina uzasna optimizacija sa ipadima, jad i tuga.. 8.1 djubre ... Iphone radi savrseno (5s) jos koji dan pa testiram na 6 ... Dakle ipad katastrofa...

Imam ipad mini retina, i sve je radi ok (8.1). Cak su i par bagova ispravili iz 8.0

Mene inace nervira gasenje jedinog otvorenog tab-a u safariju...

Na 6+ sve radi super za sada..
Veliki predah nakon sto je proradio Search u porukama i veliki plus sto je vracen Camera Roll u photos aplikaciji..
Za sada mi je sve ok..

Imam ipad mini retina, i sve je radi ok (8.1). Cak su i par bagova ispravili iz 8.0

Mene inace nervira gasenje jedinog otvorenog tab-a u safariju...

Kako moze bitinok nestaje tastatura u safariju , kada kicas porike imodvojena tastatura ne podize polje za kucamje vec ga usteka iza tastature pa se ne vidi sta se kuca, odziv tastature posle 7.1.2 je katastrofa, same performanse ipada su katastrofa . Veruj presao sam sa 712 i znam sta pricam. Sam ipad je aporiji za 40% secka rotacij u spotlightsearchu koci, stuca, safari je jedna velika nula od pretrazovaca (v8) koji se nalazi u 8.1 ios... Sve u svemu djubre nad djubrima. Dok je kod iphonea druga totalno prica. Ps ne ne cekamo 811 vec 8.2 jer taj 11 nece nam donetinpobojsanje performansi kap sto nikada nije taj mini brokcic na kraju vec sitne update... Razocaran u Pple jer im je ipad zadnja rupa na scorali i jos se cude sto im je opala prodaja tableta pa moj ipad je sada djubriste nakon ipada ja ga nikad vise ne bih kupio da mi ovakp radi i u radnji da probam novi mini 3 koji je isti kap 2 i da ovakp stekce ipad ne bih kupio... Toliko sve u svemu apple je poceo da fiserise od iosa6 5.1.1 je bio poslednji ios koji je necemu vredeo ovo sada je razocarenje ipad 2 sa 511 radi brze od mini retine pa kakav sljam moras biti namerno da unistavas nove uredjaje tj ne vrsis optimizaciju? Ne kapiram kukovu politiku ali od lada je jobs otisao i aplle nije ono sto je bito nekad. Ah da safari je sporiji za jedno 70% nego safari 712 prosto mi dodje da razbijem ipad koliko mu vremena treba za neke funkcije, ah da tastatura kasni kada su 2 taba odtvorena a 3 4 5 necu ni da pomisljam. Toliko dugo korisyim apple svakim danom sve vise razocaravaju da sam theo djubre kupio bih android...

Poslednja izmena:
ne znam da li je do ipad-a, ali ko ovo pročita svaka mu čast.

da stuca mi tastatura na ipadu, i nemam zelje da se ispravljam :) Sve u svemu djubre ko je na 7.1.2 neka ostane , ja cu javiti utiske sa 8.2 kada izadje jer 8.1.x nece doneti pobojsanja (bar ne neka veca)

Meni na ipad3 sad radi odlicno, malo je i brzi sa 8.1, juce sam nadogradio. Safari radi jako brzo, probao sam chrome i mozilu, al nije to to...

Ne znam kako vam deluje ovaj rezultat al ja sam ocekivao vise od 8.1.
Mnogo mi je duzi standby bio na 7 i na 6 bez problema sam gurao ceo dan sa ovim usage-om.
ip5 je u pitanju.
I da sve je ukljuceno 3g, wifi, sve u fulu upaljeno brightness na auto.
2715e484-2c47-43c8-bc77-6bf54f3b2770.png

Poslednja izmena:
Meni baterija na 6 duže traje od kad sam ugasio 3g i za sad sam zadovoljan.

Jedino me i dalje nervira "skidanje" sa wifi...mislio sam da će i to rešiti,al sad već počinjem da sumnjam da ruter pravi problem,pošto sam čitao da dosta njih imaju ovaj problem

Ne znam kako vam deluje ovaj rezultat al ja sam ocekivao vise od 8.1.
Mnogo mi je duzi standby bio na 7 i na 6 bez problema sam gurao ceo dan sa ovim usage-om.
ip5 je u pitanju.
I da sve je ukljuceno 3g, wifi, sve u fulu upaljeno brightness na auto.
2715e484-2c47-43c8-bc77-6bf54f3b2770.png

Ne znam sta si ocekivao obzirom da si prilicno vremena proveo na viberu; isti "unistava" bateriju bas kao i skype. Po meni ti je rezultat i vise nego odlican, ja sa 5s ne uspem da izvucem toliko.

Kako moze bitinok nestaje tastatura u safariju , kada kicas porike imodvojena tastatura ne podize polje za kucamje vec ga usteka iza tastature pa se ne vidi sta se kuca, odziv tastature posle 7.1.2 je katastrofa, same performanse ipada su katastrofa . Veruj presao sam sa 712 i znam sta pricam. Sam ipad je aporiji za 40% secka rotacij u spotlightsearchu koci, stuca, safari je jedna velika nula od pretrazovaca (v8) koji se nalazi u 8.1 ios... Sve u svemu djubre nad djubrima. Dok je kod iphonea druga totalno prica. Ps ne ne cekamo 811 vec 8.2 jer taj 11 nece nam donetinpobojsanje performansi kap sto nikada nije taj mini brokcic na kraju vec sitne update... Razocaran u Pple jer im je ipad zadnja rupa na scorali i jos se cude sto im je opala prodaja tableta pa moj ipad je sada djubriste nakon ipada ja ga nikad vise ne bih kupio da mi ovakp radi i u radnji da probam novi mini 3 koji je isti kap 2 i da ovakp stekce ipad ne bih kupio... Toliko sve u svemu apple je poceo da fiserise od iosa6 5.1.1 je bio poslednji ios koji je necemu vredeo ovo sada je razocarenje ipad 2 sa 511 radi brze od mini retine pa kakav sljam moras biti namerno da unistavas nove uredjaje tj ne vrsis optimizaciju? Ne kapiram kukovu politiku ali od lada je jobs otisao i aplle nije ono sto je bito nekad. Ah da safari je sporiji za jedno 70% nego safari 712 prosto mi dodje da razbijem ipad koliko mu vremena treba za neke funkcije, ah da tastatura kasni kada su 2 taba odtvorena a 3 4 5 necu ni da pomisljam. Toliko dugo korisyim apple svakim danom sve vise razocaravaju da sam theo djubre kupio bih android...

Uh...da

da stuca mi tastatura na ipadu, i nemam zelje da se ispravljam :) Sve u svemu djubre ko je na 7.1.2 neka ostane , ja cu javiti utiske sa 8.2 kada izadje jer 8.1.x nece doneti pobojsanja (bar ne neka veca)

Ako li i nemas zelje da se ispravljas, valjda imas zelje da neko uspe da procita sta si napisao ?

Probaj da uradis clean restore iPad-a .. Svi na engleskim forumima kazu da bolje radi... Uradi backup, pa restore as new .. da ti bude iPad na welcome screen-u ... pa onda probaj malo kad je prazan , kako radi ? mora da radi bolje. Onda uradi restore from backup i lepo vrati sve sto si imao. Zatim obavezno, ali obavezno, instaliraj neki program za ucenje kucanja. Bez toga ce nastaviti da stekce!

Inace su moji utisci na iPhone 5 , da mnogo bolje radi 8.1 nego 8.0.2. ... pogaseni BG refresh i vecina location services , svi efekti upaljeni, wifi i 3g palim po potrebi , izdrzi mi 2 dana sa 5-6 sati usage. Radi mi isto kao 7.1.1.

Poslednja izmena:
Vrh Dno