Izasao je 8.1.
Evo i par aktuelnih informacija vezano za jailbreak - http://www.idigitaltimes.com/ios-8-...eres-what-we-know-so-far#.VEUwV7NBQ_I.twitter
Očekivanja su pre svega od onih koji to umeju/znaju da unovče... kapiram da će kada/ako do JBa dođe biti azijska varijanta.
srećom pa je potreba za JBom vremenom sve manja i manja (brojevi telefona, podešavanja, iGo licence)...
I pozivi!update-ovao, rade sms-ovi sa Josemitija na MBP...
Lepo je sto su vratili mogucnost da izaberes izmedju 2G, 3G, LTE. Sada ponovo imam pun signal u kuci![]()
Razocaran ipad mini retina uzasna optimizacija sa ipadima, jad i tuga.. 8.1 djubre ... Iphone radi savrseno (5s) jos koji dan pa testiram na 6 ... Dakle ipad katastrofa...
I kod mene na Air-u se primecuje lag nakon updatea. Cekamo 8.1.1![]()
Imam ipad mini retina, i sve je radi ok (8.1). Cak su i par bagova ispravili iz 8.0
Mene inace nervira gasenje jedinog otvorenog tab-a u safariju...
Ne znam kako vam deluje ovaj rezultat al ja sam ocekivao vise od 8.1.
Mnogo mi je duzi standby bio na 7 i na 6 bez problema sam gurao ceo dan sa ovim usage-om.
ip5 je u pitanju.
I da sve je ukljuceno 3g, wifi, sve u fulu upaljeno brightness na auto.
![]()
Kako moze bitinok nestaje tastatura u safariju , kada kicas porike imodvojena tastatura ne podize polje za kucamje vec ga usteka iza tastature pa se ne vidi sta se kuca, odziv tastature posle 7.1.2 je katastrofa, same performanse ipada su katastrofa . Veruj presao sam sa 712 i znam sta pricam. Sam ipad je aporiji za 40% secka rotacij u spotlightsearchu koci, stuca, safari je jedna velika nula od pretrazovaca (v8) koji se nalazi u 8.1 ios... Sve u svemu djubre nad djubrima. Dok je kod iphonea druga totalno prica. Ps ne ne cekamo 811 vec 8.2 jer taj 11 nece nam donetinpobojsanje performansi kap sto nikada nije taj mini brokcic na kraju vec sitne update... Razocaran u Pple jer im je ipad zadnja rupa na scorali i jos se cude sto im je opala prodaja tableta pa moj ipad je sada djubriste nakon ipada ja ga nikad vise ne bih kupio da mi ovakp radi i u radnji da probam novi mini 3 koji je isti kap 2 i da ovakp stekce ipad ne bih kupio... Toliko sve u svemu apple je poceo da fiserise od iosa6 5.1.1 je bio poslednji ios koji je necemu vredeo ovo sada je razocarenje ipad 2 sa 511 radi brze od mini retine pa kakav sljam moras biti namerno da unistavas nove uredjaje tj ne vrsis optimizaciju? Ne kapiram kukovu politiku ali od lada je jobs otisao i aplle nije ono sto je bito nekad. Ah da safari je sporiji za jedno 70% nego safari 712 prosto mi dodje da razbijem ipad koliko mu vremena treba za neke funkcije, ah da tastatura kasni kada su 2 taba odtvorena a 3 4 5 necu ni da pomisljam. Toliko dugo korisyim apple svakim danom sve vise razocaravaju da sam theo djubre kupio bih android...
da stuca mi tastatura na ipadu, i nemam zelje da se ispravljamSve u svemu djubre ko je na 7.1.2 neka ostane , ja cu javiti utiske sa 8.2 kada izadje jer 8.1.x nece doneti pobojsanja (bar ne neka veca)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari