Šta je novo?

iOS 7

lol wtf :D

Hahaha komedija, Vertigogate :D. vrhunski FUD.

Evo nesto daleko zanimljivije :

chitika-130925.jpg

http://chitika.com/insights/2013/ios-7-adoption

mobileOSuserexperienceindex-1024x423.png

http://www.pfeifferreport.com/v2/essays/how-ios-7-stacks-up-smartphone-os-user-experience-shootout/

Za sve uredjaje ili ?

iOS 7.0.2 released for: iPhone 4 and later, iPod touch (5th generation) and later, iPad 2 and later.

Fixes bugs that could allow someone to bypass the Lock screen passcode
Reintroduces a Greek keyboard option for passcode entry

mislim da cu cekati sledeci update jer mi ovaj nista ne znaci.

Apple has just released iOS 7.0.2, a minor new update delivering several changes including a fix for a lock screen passcode vulnerability.

Drugi od tih "several changes" a ima ih 2, je nesto oko greek keyboard :)

edit: preteče me :)

Nadam se da se radi na nekom vecem uodateu. Sve mi manje vise ok radi, pogotovo kad su aplikacije koje koristim updateovane, ali vidi se da skripi malo. IP4 sam resetovao (nisam to radio od kada sam kupio sa iO4) i radi mi brze?!

Brze radi na ip5 nekako je tecnije nije drasticno ali je bolje ili tripujem . Ovako sta znam za oko 1 mb je file veci od 7.0.0

potvrdjujem da na 5-ici odlicno radi, vidim da se ljudi zale na jako cudne probleme i nestajanja raznih ikonica...

potvrdjujem da na 5-ici odlicno radi, vidim da se ljudi zale na jako cudne probleme i nestajanja raznih ikonica...

Моји проблеми су скоро искључиво везани за iPad, не рачунам оно што замерам на мањку повратних информација и генералне непрегледности и нејасности самог система.

Моји проблеми су скоро искључиво везани за iPad, не рачунам оно што замерам на мањку повратних информација и генералне непрегледности и нејасности самог система.

Jesi probao Reset/Erase All Content and Settings pa onda vracanje backup-a?

Jesi probao Reset/Erase All Content and Settings pa onda vracanje backup-a?

Баш сам јуче то одрадио. Да куцнем у дрво, за сада се iPad понаша као раније.

И даље сам прилично разочаран како су мало урадили на целом осећају који имаш када радиш било какву интеракцију са системом(не са појединачним апликацијама) и колико је мање интуитивно него раније.

iPhone верзија је многоструко боља...

Sve vise zelim da se vratim na 6 :-( iOS 7 pun bugova , crashovao mi je settings :-D 2x na 7.0.2 i primetih ovakvu stvar u usage i cloud se kaci sa ikonicom video ovo je katastrofa sta su sve propustili :

Prilozi

• image.png
    image.png
    100 KB · Pregleda: 168
Poslednja izmena:
Ne znam šta da ti kažem Igore, ali kod mene je sve kako treba, nemam taj bug gde se natpis iCloud "kači" sa ikonicom iznad.
U pitanju je iPhone 4, iOS 7.0.2

Ovo je iphone5 kako radi sa ip4 koci li ili radi sve full? Ja nisam zadpvoljan niti izgledom iskljucio sam motion jer mi realno ne treba ... Sta znam ios6.1.4 mi je radio daleko bolje i brze , radio je trenutno... Sada mu malo vise treba.

Desava mi se izgleda bug da ne mogu da prekinem vezu,neam onog tastera za end call. 4s je u pitanju

Sve radi bez nekog kočenja, ali je brzina odziva veća nego što je bilo na iOS 6.1.2 (taj je bio poslednji pre upgrade-a), pretpostavljam zbog toga što je sofver hardverski zahtevniji. Ovo je po meni i fail broj 1, zato što je princip kompanije Apple, na kome je između ostalog i izgradila dobar imidž, bio da sa novom iteracijom sofvera korisniku neće trebati odmah i nov hardver (što je sa Windows-om ranije bio slučaj), već je i starija mašina mogla fino da radi sa novim softverom.
Od kako je SJ 2m pod zemljom kompanija je napravila zaokret u poslovanju, što se delimično vidi i na ovom primeru.
Sve u svemu, iPhone 4 radi prilično korektno sa iOS 7, nije brzinski šampion, nema seckanja koje mene iritira, ali je blago lagovanje ipak prisutno.
Anyway, u oktobru će da stigne from USA iPhone 5S (ili 5C, zavisi šta bude da se kupi), a ova "četvorka" ide na poklon burazeru, pošto mi ne pada na pamet da je dam za 200 evra, koliko se trenutno prodaje, po meni vredi više.

Ovo je iphone5 kako radi sa ip4 koci li ili radi sve full? Ja nisam zadpvoljan niti izgledom iskljucio sam motion jer mi realno ne treba ... Sta znam ios6.1.4 mi je radio daleko bolje i brze , radio je trenutno... Sada mu malo vise treba.
I meni petica radi savršeno, ni jedan problem ili ispad do sada. Ne znam šta ti to znači da mu treba više vremena? Odziv na dodir je momentalan, nema prekida ili kočenja, jedino ako ti smetaju animacije prilikom kontakta sa ekranom, tj pokretanje programa, ali to je par desetih delova sekundi, ne znače život.

I meni petica radi savršeno, ni jedan problem ili ispad do sada. Ne znam šta ti to znači da mu treba više vremena? Odziv na dodir je momentalan, nema prekida ili kočenja, jedino ako ti smetaju animacije prilikom kontakta sa ekranom, tj pokretanje programa, ali to je par desetih delova sekundi, ne znače život.

sa ios6 je npr settings otvarao momentalno dok ovde otvori i treba mi delic sekunde, ne otvara se sa formom prozora kao kos ios6 ... I pritom mi je 2 puta samo kresovao settings iz nn razloga samo izadje :-D

Sve u svemu, iPhone 4 radi prilično korektno sa iOS 7, nije brzinski šampion, nema seckanja koje mene iritira, ali je blago lagovanje ipak prisutno.
Anyway, u oktobru će da stigne from USA iPhone 5S (ili 5C, zavisi šta bude da se kupi), a ova "četvorka" ide na poklon burazeru, pošto mi ne pada na pamet da je dam za 200 evra, koliko se trenutno prodaje, po meni vredi više.

da je 4 vorka prelepa jeste, i po meni najlepsi iphone , do duse ovaj sada space gray mi se takodje svidja, ali opet iP4 je od nerdjajuceg celika izradjen sto ga cini kvalitetnijim... Steta sto ip5 - 5s nisu od istog materijala... Meni tezi telefnoi ne smetaju.

Poslednja izmena:
@igor88
Cepidlačiš :p iOS 7 je pisan ispočetka, nije nadgradnja, ko zna šta povlači za sobom kada otvoriš podešavanja, pa je tako.

@igor88
Cepidlačiš :p iOS 7 je pisan ispočetka, nije nadgradnja, ko zna šta povlači za sobom kada otvoriš podešavanja, pa je tako.

a kada naviknes na nesto da je sve bukvalno tu kada kliknes :-D sada mi je nekako cudno i zapada mi za oci :-D , voleo bih da promene ove ikone , ako mi verujes vec su mi se smucile pogotovo notes ikona , ovo za gasenje gore pojavi se kao bug odozgo slide to power off , sve je bez grama ukusa uradjeno, i to mi ne ide u glavu zasto? :-D Oni ovo zovu Gorgeous look :-D

@игор

Како подносиш иконице за Messages & Notes? Употребљена зелена боја је скинута са флуоресцентног прслука. :d
Боје још и подносим колико толико али ова анимација за отварање и затварање фолдера са апликацијама је огавна.

Koga briga za boje i ikonice, verujte mi ne primećujem ih :) ... Bitno mi je da je nešto drugačije, ne volim godinama "jedno te isto", volim periodične promene kakve god ako ne utiče na produktivnost. I ne volim "robovanje navikama". Meni je promena veličine fonta pun pogodak, volim sitne karaktere tj da imam što više podataka na ekranu.

ZA:

- nov font - lepši mi je
- folder - prima praktično neograničen broj aplikacija
- opcije kod poziva na zaključanom ekranu - ovo mi je najbolje!!!
- opcija slide odozdo na gore - ekran sa finim prečicama
- konačno mi u levom gornjem uglu piše ime operatera:)

PROTIV:

- animacija otvaranja/zatvaranja foldera - jede resurse
- istorija ažuriranih aplikacija - ne treba mi, mogli su da stave opciju da se isključi
- iMessage: kada se šalje poruka gubi se info o kontaktu, stoji samo broj - ne nervira me samo zato što nemam mnogo poznanika koji imaju iPhone, pa ne koristim ovu opciju preterano
- ikonice: mnogo je šareno i boje su sulude
- tastatura: previše svetla i laguje mi kod kucanja

Ne mogu više da se setim, ali to je ono što mi je za sada zapalo za oko.

Ja sam cackao ios7 na ip4, ali cackao sam danas i na ip5 i animacija ona izlaska i ulaska u neku aplikaciju traje vecnost. Mislio sam da je ip4 slab, ali evo sad i na ip5 isto se desava. Ne znam, ali ono je meni ocaj ocaja. Kao na WP-u ona animacija isto traje vecnost.

Pa ja sam menjao ikone na starim iphone-ima kako sam hteo :-D mislim da imam negde shotove na racunaru postavicu omiljenu :-D

Prilozi

• image_1367770954049641.jpg
    image_1367770954049641.jpg
    113.6 KB · Pregleda: 140
  • IMG_0373.jpg
    IMG_0373.jpg
    274.1 KB · Pregleda: 142
Nazad
Vrh Dno