Šta je novo?

iOS 27

Kakav je ios na ip 15? . Jos uvek sam na 18, vredi li update?

Kad te nije uhvatio neizdrž do sada, strpi se do finalne verzije, da imaš što manje bagova.

iPad Mini 6 i sa PB1 i sad sa PB2 odličan. Duplo bolji uređaj u odnosu na 26.5.2. Sve je bolje, uređaj je snappy što bi rekli Ameri. Vidim da su kozmetičke izmjene sitne, ali primjetne. Što je najbitnije - (meni) sve radi, iako je beta…

Je li ko instalirao na Iphone kao promarni telefon i koristi za svakodnevni rad?

Iphone 17 pro
Beta 27
Za sad extra bez neiih gličilova ili bagova u svakodnevnom radu ,nadam se da ako ovaj put jos malo n poprave siri ai i ai u sustinu da cu da se “vratim”na s seriju… za sad je dobro ali nije toliko blizu Koreje i SG seriji , dal ima jos neko slicno sa ovin iskustvon AI i da ce bit bolje do novembra sa novim updajtem

….

Je l vam radi Intesa Mobi na beti ios 27? Prošle godine nije radila aplikacija do dana oficijalnog izlaska public verzije ios 26 - tu sam se zeznuo, pa da pitam ako je neko instalirao betu

Kako da izbegnem instalaciju iOS kada stigne finalna verzija ili update starog ? Nisam odavno koristio iPhone pa se sve pozaboravljalo 😢

Public beta 2 najbagovitija do sad
Šteta

Neko je na ranijim stranicama prijavio bug kako se na prvoj beti telefon diskonektuje pa brzo konektuje opet na wi-fi.

Ima li tog problema u najnovijoj Beti?

Povremeno se desi, ali rjeđe nego na 26.

Ništa posebno, koliko sam do sada primetio. 🤔 Nakon nadgradnje, kao i prošli put, WiFi je bio u potpunosti onemogućen (pomaže samo force-restart); od "mts" se prikazuje samo "s"; kod messages se ne sklanja gornja/donja traka kad treba; sa 5G-mts-total-disaster baterija se prazni primetno brže, uz protok k'o sa Lucent-14.400; nisam zasad primetio kratkotrajna isključenja-sa/priključenja-u mrežu kao prethodno... Opisano je i feedback-prijavljeno poodavno. Stoji postojano i Optimizing-Search-and-Siri, tu nisu omanuli. Mlaćenje prazne slame, zamajavanje u sezoni g.o.

Danas sam prevagnuo i instalirao betu pa da vidimo, gore od 26 tesko da moze. Danas trebao neki vroj prekopirati, na IOS 26, i nadjem kontak i pritisni - nista, pritisni - nista, izasao - usao - opet nista, kao da sam na najgorem androidu. Momentalno sam ukljucio beta update i instalirao je. Za sada sve radi kako treba, bankovne dvije aplikacije isto rade. Nisam imao problem sa wifi niti nesto drugo.

Radi li vam EON na poslednjoj beti?
Mogu da otvorim app ali se zaledi kada hoću da pustim kanal

Nazad
Vrh Dno