Ja sam taj adaptive power ugasio cim sam uzeo telefon, a 5g ne koristim, ili mi je iste brzine kao LTE ili malo bude brzi, ne isplati mi seKod mene je bilo upaljeno posle update "Adaptive Power" što sam i ugasio, jeste seckao malo sa tim i već sam se smorio i kud uradih update, da mi indikator baterije nije bilo žute boje ne bi ni znao da je upaljen Adaptive Power, oni su tu nešto zeznuli jer to nikad ne palim, ok ugasio sam i proleteo je sistem, bukvalno, možda najbrže do sada na nekoj v26.
Oko 6GB+ velik na 16 PM.
Bilo ažuriranje mreže na A1 posle završenog update, inače sam imao gubitak mreže i intereneta na A1 par puta i par dana, ko bi rekao da je do iOS, nadam se da su rešili, dešavalo se gubljenje mreže pogotovo sa 5G na 4G kada pređe (prvo 5G jede bateriju, zatim prelazi često na 4G jer 5G nema dobar signal u BG, nema u liftovima 5G, garažama itd. gde treba malo jači signal, 5G ima dobar signal bukvalno samo na otvorenom, na kraju sam ostavio sam 4G i zbog baterije i zbog signala):
Baci pogled samo jel ti stoji verzija u general/about/carrier A1 SRB 69.1 ili je novija ? HvalaKod mene je bilo upaljeno posle update "Adaptive Power" što sam i ugasio, jeste seckao malo sa tim i već sam se smorio i kud uradih update, da mi indikator baterije nije bilo žute boje ne bi ni znao da je upaljen Adaptive Power, oni su tu nešto zeznuli jer to nikad ne palim, ok ugasio sam i proleteo je sistem, bukvalno, možda najbrže do sada na nekoj v26.
Oko 6GB+ velik na 16 PM.
Bilo ažuriranje mreže na A1 posle završenog update, inače sam imao gubitak mreže i intereneta na A1 par puta i par dana, ko bi rekao da je do iOS, nadam se da su rešili, dešavalo se gubljenje mreže pogotovo sa 5G na 4G kada pređe (prvo 5G jede bateriju, zatim prelazi često na 4G jer 5G nema dobar signal u BG, nema u liftovima 5G, garažama itd. gde treba malo jači signal, 5G ima dobar signal bukvalno samo na otvorenom, na kraju sam ostavio sam 4G i zbog baterije i zbog signala):
Kod mene je 69.1Baci pogled samo jel ti stoji verzija u general/about/carrier A1 SRB 69.1 ili je novija ? Hvala
Samo ugasi adaptive power, minimalno ce ti uticati na bateriju, a skrolovanje je bolje logicnoSve je lepo unapređeno u verziji 26.4, osim skrolovanja. Skrolovanje kroz aplikacije i društvene mreže i dalje povremeno secka, kao da se u pojedinim trenucima osvežavanje ekrana prebaci sa 120 Hz na 60 Hz.
Da li još neko ima isti problem?
Odavno ugašeno, ali i problem i dalje postoji.Samo ugasi adaptive power, minimalno ce ti uticati na bateriju, a skrolovanje je bolje logicno
Isti problem.E sad ga stvano sjebaše. Broj je u imeniku memorisan kao 064xxxx i imam propušten poziv sa broja +38164xxxx tek sad provalim da on nije povezao taj broj sa brojem iz imenika.
iOS26.4
Sačekaj koji dan.. 3-4 dana da se završi indeksiranje sistema pa ćeš vidjeti onda kakva je situacija..kod mene radi sve odlično (za sada)..17pro je pitanju..Baterija za sada dosta losija nego pre. Sinoc oko 22h skinuo sa punjaca sa 92%, sada imam 12%, to mi se jos nije desilo ni sa jednom verzijom. Koristio ga kao i svaki dan.
Nema leba od toga. Pokusavao sam i ranije, a i sad. Opet isto. Nakon 5-10 min se vracaju opet tamo.Za emoji tastaturu, pokušaj da je isključiš, hard reset i ponovo uključi.
To je ios26 tastatura ili ti liquid glass stil. Za sad je retko jos ima na 3rd party apps, ali ima ga na instagramu.Tastatura razlicita u npr sms porukama i safariju, a drugacija u wa/viberu..da to nije neki feature?
Sve sto pise za EU, vazi samo za one 27 zemlje sto su u uniji.Da li je neko isprobao da li ovo radi?
Apple's iOS 26.3 will introduce proximity pairing to third-party devices in the EU like AirPods
Imam JBL Tune Beam ali ne funkcioniše. Region mi je podešen na Srbiju pa ne znam da li od toga zavisi.
Nema kod mene carrier, verovatno misliš na Network provider. Inače se popravio upload na 5G u zatvorenom prostoru, na A1 inače očajan u BG na više lokacija a krećem se po celom gradu, često je bolji na 4G upload u zatvorenom, napolju na otvorenom bude bolji 5G, aA1 inače ima jadan upload, meni je na 5G sa 10-15Mbps (da dobro sam napisao) povećan sada na 40Mbps u zatvorenom, što za mene i dalje loše za 5G. Više mi je bitno da popravi nestajanje mreže koje se dešavalo par puta par dana i šaltanje sa 5G na 4G, tu zabaguje ranije kada uđeš u lift da jednostavno lakše držati samo 4G (ne nije do telefona, druga mreža nema to glupiranje).Baci pogled samo jel ti stoji verzija u general/about/carrier A1 SRB 69.1 ili je novija ? Hvala
Kako nema carrier....General/About/Pa skrolujes doleNema kod mene carrier, verovatno misliš na Network provider. Inače se popravio upload na 5G u zatvorenom prostoru, na A1 inače očajan u BG na više lokacija a krećem se po celom gradu, često je bolji na 4G upload u zatvorenom, napolju na otvorenom bude bolji 5G, aA1 inače ima jadan upload, meni je na 5G sa 10-15Mbps (da dobro sam napisao) povećan sada na 40Mbps u zatvorenom, što za mene i dalje loše za 5G. Više mi je bitno da popravi nestajanje mreže koje se dešavalo par puta par dana i šaltanje sa 5G na 4G, tu zabaguje ranije kada uđeš u lift da jednostavno lakše držati samo 4G (ne nije do telefona, druga mreža nema to glupiranje).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari