Seckaju često i na 120Hz.. 16 ProApple je definitivno ios26 optimizovao samo za telefone sa 120hz ekranom...animacije na 13 mini sa novom baterijom seckaju konstantno.
Videcemo da li ce srediti to, mada ne verujem 😀
Nije original, mozda je zbog toga, ali baterija traje duze nego originalna koja je dosla na 78%.Ja na 13 Mini nisam primetio slično.
Možeš neki primer konkretno gde se najviše primeti?
Jel nova baterija originalna (nije vezano za ovo)?
Probao, ne pije vodu :| Od svega samo drljavi settings buguje... Nadam se da nece da me izludi da uradim reset...Ugasi Settings app u pozadini i uradi Force restart telefona.
Imas u Fitness aplikaciji.IOS nema neki widget koji bi sluzio kao step counter?
Imas u Fitness aplikaciji.
Duffy.Jel imamo neku alternativu?
Neka app koja nudi prost widget predjenih koraka
Proveri sa Fantastical CalendarDa li na iOS ima neki widget da na AOD prikazuje celomesečni kalendar od svih 30 ili 31 dan? Najbolje što sam našao je aplikacija FirstSeed Calendar koja ima widget ali samo od 3 nedelje koji se prikazuje na AOD.
Izgleda da ne postoji tako nešto na iOS što mi je malo začuđujuće jer imao sam 2009. full month calendar na AOD na Nokia E71, a verujem da ima i na savremenim Androidima. Imao sam 10 god. Samsung Note koji u to vreme još nije imao AOD...Proveri sa Fantastical Calendar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari