Ne valja viber app…i meni se u poslednje vreme koči na ip 14 pro, 26.1Da li je neko primetio veliko zagrevanje prilikom koriscenje viber video poziva na ios 26.1?
16 PM u pitanju.
Nece jos dugo😉Predjoh na 26.1 i zadovoljan sam za sada. Svidja mi se promena i za sada nije bilo nikakvih bagova. Battery health ostao na 100%.
Control center ostaje urezan skoro sekundu...
Suzdržaću se, 4 triliona dolara, smešan broj proizvoda i da ne možeš da dovedeš normalne developere... Propali dabogda
И ја исто видјех, није и свакој апп али је ту на три телефона гледао и на сва три имаLoool, ovo i ja imam. Samo nisam primetio dok nisam ciljano gledao. Možda je zbog tinted liquid glass manje vidljivo.. Sad će da me proganja. Ispeglan ie na nivou Android lollipop-a otprilike.
Ja taj problem nemam.Da li i dalje laguje kada se prelazi sa leve strane gde su svi vidzeti ka desno ?
Mislio sam da ima da rese problem ali tesko izgleda.
Ja imam 12 pro i to mi se desava, supruga ima 15 pro i nema tih problema.Ja taj problem nemam.
Mene izludjuje, mislio da ima da rese ali nema nista.Meni se dešava to na 16 Pro
13 pro, da.Da li i dalje laguje kada se prelazi sa leve strane gde su svi vidzeti ka desno ?
Meni se na verziji 18 povremeno desavalo da prilikom otkljucavanja i svajpovanja na pocetni ekran laguje, mnogo me to nerviralo.Mene izludjuje, mislio da ima da rese ali nema nista.
Da, 16 proDa li i dalje laguje kada se prelazi sa leve strane gde su svi vidzeti ka desno ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari