Šta je novo?

iOS 26

Ma budjav sistem skroz, menja sto boja od kontakta do kontakta kad pozivas, pozivi se pojave i dial-eru uvek sa zakasnjenjem nakon poziva. Tipa pozovem 5 ljudi, udjem u dial-er i tek onda popup-uju se , slike kod kontakata koji ih koriste cas prikazuje cas ne. Tastatura negde radi top negde kasni, msm brate mili napravise od 16pm da radi kao xr, to stvarno treba biti talenat. Uz to je i ruzan sam sistem i nervira me to presijavanje oko svih ikona i widgeta gluposti koje trose bateriju bez ikakvog smisla...

Evo sada je pocela i tastatura da mi se zamrzava u kucanju poruka u viberu. Pa da li je moguce da ne mogu da ispeglaju vec jednom ios26?

Više je to do Vibera nego do iOS-a.

Radio mi je viber normalno pre updejta. I kao sto rekoh, posle video poziva od mozda 15 minuta, telefon je bio bas vruc. Ne znam da li je jos neko primetio isti problem.

Meni Viber prekine razgovor i pricam sam sa sobom par sekundi :) .
To mi se desava od novg azuriranja.

Predjoh na 26.1 i zadovoljan sam za sada. Svidja mi se promena i za sada nije bilo nikakvih bagova. Battery health ostao na 100%.

Jedno vreme je na notifikaciji bila profilna slika osobe od koje mi stiže poruka i tako mi se sviđalo a sad se opet vratilo umesto toga IG logo.
Zna li neko kako sa vratim onako?
Ništa bitno, stvar estetike, baš me briga za privatnost. 😊

Imam čudan bug na 17 Pro i ios 26.1 kada je na low battery wifi se zabaguje i neće da radi dok se ne iskljuci i ponovo ukljuci… ne ono standardno da se gubi i da bude na cellular to sem sto se vidi promena ne utiče realno na korišćenje ali ovo bas nervira kad neće da otvori stranicu ili ne rade notifikacije…

Nije do rutera dešava se na raznim…

Control center ostaje urezan skoro sekundu...

Suzdržaću se, 4 triliona dolara, smešan broj proizvoda i da ne možeš da dovedeš normalne developere... Propali dabogda

Prilozi

• IMG_8490.jpeg
    IMG_8490.jpeg
    67.5 KB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:
Control center ostaje urezan skoro sekundu...

Suzdržaću se, 4 triliona dolara, smešan broj proizvoda i da ne možeš da dovedeš normalne developere... Propali dabogda

Ja sam probao ovo, ne mogu da reprodukujem. Restart?

Vrh Dno