slaksm
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.01.2015
- Poena
- 305
Intesa-app kod mene ne ide dalje od početne slike, nakon čega se isključuje. 14PM....
Bitno, rade aplikacije banaka stranih i raif i inteza (doduse nisam nesto koristio samo usao)...
Jel postoji bilo koji os da ima srpski jezik? Mislim na ai opcije a ne na jezik sistema. Znam da je samsung izbacio obmanjujuću reklamu kako osoba prica na srpskom a ustvari to ne postoji...bar ne jos uvek.Nema srpskog jezika i dalje 🙂👍🏻
Jel postoji bilo koji os da ima srpski jezik? Mislim na ai opcije a ne na jezik sistema.
Apple Intelligence, the personal intelligence system that delivers helpful and relevant intelligence, will soon be available in more languages, including French, German, Italian, Portuguese (Brazil), Spanish, Japanese, Korean, and Chinese (simplified) — as well as localized English for Singapore and India.
More languages are coming over the course of the year, including Vietnamese.
Kai da gledam neki custom android rom sa HTC hd2 Leo pre 15-ak godinaIzgleda kao neka free tema na miui pre 7,8 godina.
Jezivo za šta neki ljudi primaju ogroman novac.
Ko te tukao po usima da instaliras prvu beta verziju![]()
Skines IPWS fajl i restore preko iTunes-a ili 3uTools-a.Da li zna neko kako moze da se downgrade sa ovog krsa od IOS 26 na IOS 18.
Je li legit taj IPWS sajt, video sam to al dal je to safe da se skine i restore ?Skines IPWS fajl i restore preko iTunes-a ili 3uTools-a.
"Recovery Assistant is a new way to recover your device if it doesn't start up normally,"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari