Šta je novo?

iOS 18

Drugari, uzeo danas 16PM. Na njemu je 18.5. Nudi mi update na 18.7.1. Što da činim? Ima ćerka 15PM na 26, baterija katastrofa. Curi kao blesav. Tako da 26 neću sigurno.

Kod mene je top 18.7.1

Drugari, uzeo danas 16PM. Na njemu je 18.5. Nudi mi update na 18.7.1. Što da činim? Ima ćerka 15PM na 26, baterija katastrofa. Curi kao blesav. Tako da 26 neću sigurno.
Slobodno na poslednju iOS 18 verziju digni, baterija je utegnuta kao i sam OS u radu.

Oni dugo vremena imaju lažan ili ne pravilan prikaz od 100% do 0% baterije. Od 100% do 50% drži dosta duže nego ispod 50% baterije, čim spadnem ispod 50% baterija curi mnogo, mngo brže. Tako je već nekoliko modela svake godine (menjam godišnje telefon, uvek isto), verujem da je iOS tako namešten ili ne znaju da srede da to bude ravnomerno. Nešto ne verujem da su to sredili na .1, treba neki veći update za to, ostao sam za sada na 18.6, sad ću podići i na .1.
Jeste malo stariji komentar ali mi je iskocila tema pa slucajno videh :D

To je tako i na Samsungu, ja imam S23 Ultru i isto tako primecujem da se baterija mnogo brze prazni cim je praznija..

I nešto ne verujem da je iOS 26 nešto po tom pitanju promenio, verujem da i dalje imaju lažan prikaz, nema druga reč za to.

Ne ali danas letis na 26.1.

Nazad
Vrh Dno