Šta je novo?

iOS 18

Jedino ako se izloguješ sa domaćeg App Store-a i loguješ na neki, recimo američki, možeš da je skineš. Naravno da je ima, ali gospoda iz Google-a još nisu štiklirali za sve njihove aplikacije da se pojave i na domaćem App Store.

Files mozda?

Od poslednjeg apdejta na i14 supruga slabije cuje u slusalici telefona, jako cudan zvuk dolazi.
Kad uporedim sa mojim telefonom velika razlika i kad pustim stereo zvuk za test n youtube zvuk kao da ne predje u slusalicu, cuje se mozda 30-40% od prave jacine
Sad ne znam jel to neki kvar ili bag?

ili prljavstina

Od poslednjeg apdejta na i14 supruga slabije cuje u slusalici telefona, jako cudan zvuk dolazi.
Kad uporedim sa mojim telefonom velika razlika i kad pustim stereo zvuk za test n youtube zvuk kao da ne predje u slusalicu, cuje se mozda 30-40% od prave jacine
Sad ne znam jel to neki kvar ili bag?
Sacekaj novi update, probaj i total reset pa vidi. Mom kolegi je telefon imao problem takav par meseci i nakon jednog od update-a slusalica se vratila skroz u normalu.

Dajte ljudi jel zna neko kako da podesim da mi alarm na ajfonu ne krene odjednom punom glasnoćom? Svako jutro me preseče i kroz godine ta količina stresa sto posto utiče na srce. Kako da mi lagano kreće a ne kao grom iz vedra neba? Od tišeg ka jačem da ide. Ne znam koji je to programer tako napravio, ali odmah bih mu dao otkaz. Za jedan premium uređaj to ne priliči.

Jedino da kupis sat,drugog resenja jos nema.

Od kako me budi Apple Watch vibracijom sam se preporodio. Malo zvuči kao reklama za Venogel ali zaista je tako 😂

Dajte ljudi jel zna neko kako da podesim da mi alarm na ajfonu ne krene odjednom punom glasnoćom? Svako jutro me preseče i kroz godine ta količina stresa sto posto utiče na srce. Kako da mi lagano kreće a ne kao grom iz vedra neba? Od tišeg ka jačem da ide. Ne znam koji je to programer tako napravio, ali odmah bih mu dao otkaz. Za jedan premium uređaj to ne priliči.

Idi u Health i podesi Sleep Schedule. Tu Imaš da podesiš jačinu tona alarma koji je nezavisan od volume tastera i ne menja se kada stišaš video materijal ili slično. Imaš nekih 9-10 opcija za melodiju, a možda ti Helios bude bio od koristi jer se postepeno pojačava.

Isto ovako kroz Health sam podesio, i mene nervira kada krene da diže iz mrtvih, sa ovim je milin i ima baš prijatnih melodija npr. Birdsong.

+1 glas za Health, ne bih ga menjao nema sanse :)

Litijumska

meni je baterija još od prethodnog ažuriranja (18.2.x) bila bolja nego na 18.2. bez problema dva dana sam gurao, a bh je na 88%. nadam se da će i na 18.3 ostati isto.

Sarkazam..ne pitas se ti na svu srecu..ovi koji se pitaju za razliku od tebe razumiiju smisao

Kakav humor? kod Apple-a se to vidi odmah,nije to neki kineski brend vec najveci,najmocniji i najtransparentniji.

Sarkazam..ne pitas se ti na svu srecu..ovi koji se pitaju za razliku od tebe razumiiju smisao
Upravo zato što znam da je sarkazam sam ga i pomenuo, doduše jaaako izlizana fora jer su je bacali ovde za svaki apdejt u poslednjih 10 godina fazon...

Vrh Dno