Sacekaj novi update, probaj i total reset pa vidi. Mom kolegi je telefon imao problem takav par meseci i nakon jednog od update-a slusalica se vratila skroz u normalu.Od poslednjeg apdejta na i14 supruga slabije cuje u slusalici telefona, jako cudan zvuk dolazi.
Kad uporedim sa mojim telefonom velika razlika i kad pustim stereo zvuk za test n youtube zvuk kao da ne predje u slusalicu, cuje se mozda 30-40% od prave jacine
Sad ne znam jel to neki kvar ili bag?
Dajte ljudi jel zna neko kako da podesim da mi alarm na ajfonu ne krene odjednom punom glasnoćom? Svako jutro me preseče i kroz godine ta količina stresa sto posto utiče na srce. Kako da mi lagano kreće a ne kao grom iz vedra neba? Od tišeg ka jačem da ide. Ne znam koji je to programer tako napravio, ali odmah bih mu dao otkaz. Za jedan premium uređaj to ne priliči.
Upravo zato što znam da je sarkazam sam ga i pomenuo, doduše jaaako izlizana fora jer su je bacali ovde za svaki apdejt u poslednjih 10 godina fazon...Sarkazam..ne pitas se ti na svu srecu..ovi koji se pitaju za razliku od tebe razumiiju smisao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari