Sinoć je nisam imao, danas se pojavila:Да ли се некоме појавила ова опција genmoji након ажурирања на ios 18.2? Код мене је нема на 15 про.
Ma znam ali navika je cudo. Probacu, sto dupli moze i jedan?^ ne treba ti prečica, dupli tap da se aktivira ekran i swpie sa desno na levo i kamera aktivirana. Umesto te prečice staviš nešto drugo što će ti koristiti.
Proveri ponovo, potrebno je da budeš na WiFi povezan i možda na punjaču, pa će da skine u pozadini te dodatke.Да ли се некоме појавила ова опција genmoji након ажурирања на ios 18.2? Код мене је нема на 15 про.
Na način koji sam rekao čisto možeš imati dodatnu prečicu ako ti znači.Ma znam ali navika je cudo. Probacu, sto dupli moze i jedan?
Proveri ponovo, potrebno je da budeš na WiFi povezan i možda na punjaču, pa će da skine u pozadini te dodatke.
Možda ti je to odradio u toku dana.
To moze da se desi samo ako si tel punio do npr 23h i skinuo sa punjaca pa legao. 100% uvek drzi najduze % posle padaju brze. Evo ja sam sinoc up 15 pm i jutros je bilo isto 100% , ali nakon prvog otkljucavanja i koriscenja krenulo je na dole.Meni tokom noci za nekih 6 h otislo 8% baterije. Pre update-a 0% 😑
Toliko mi je bilo nakon prvog punjenja kad mi je stigao telefon pre nedelju danaza 6h 0% baterije, jedino da je ugasen telefon
Punio sam do 95% i ujutru je bio 95%.To moze da se desi samo ako si tel punio do npr 23h i skinuo sa punjaca pa legao. 100% uvek drzi najduze % posle padaju brze. Evo ja sam sinoc up 15 pm i jutros je bilo isto 100% , ali nakon prvog otkljucavanja i koriscenja krenulo je na dole.
Kolko sam video upravo na screenshotu koji si postavio ne koristiš apple-ovu tastaturu. A ona je potrebna za genmoji ako se ne varam.
Sinoc ugasio apple intelligence, za celu noc opet 0%.Meni tokom noci za nekih 6 h otislo 8% baterije. Pre update-a 0% 😑
Kakve konkretne benefita imam od AI ? ( bez sarkazma )a sta si mislio da LLM moze da vrti neki krsh hardware, zahtevno je to sve. naravno da ce da trosi bateriju, sasvim logicno.
kako da AI uci ako cete ga gasiti? zasto ste ga onda uopste aktivirali?
Nekoliko nas je pisalo za isti problem, samo to nema veze sa 18.2, dešava se par meseci unazad.Pozdrav!
Nakon posljednjeg update-a na 18.2 imao sam problema sa tastaturom "SwiftKey", prilikom kucanja prebaci me na "fabričku" tastaturu. Nakon što sam obrisao i instalirao ponovo aplikaciju, ne mogu vratiti clipboard i ostale stvari koje sam imao. Backup uključen. Da li se nekom ovo već dešavalo?
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari